- 5 Ocak 2014
- 552
- 294
- 53
Eşimi ikna ettim canım gelecek ay başlıyoruzzz. İnşallah en kısa zamanda ben de senden olurumyalnız kaldım ama hadi biriniz hamile kalın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimi ikna ettim canım gelecek ay başlıyoruzzz. İnşallah en kısa zamanda ben de senden olurumyalnız kaldım ama hadi biriniz hamile kalın :)
Canım bende durum aynı ya. Bi bakıyorum hiç bi şey yok bi bakıyorum azcık var :) Ama yeni haber eşim tamam dedi gelecek ay başlıyoruzz :))Az kaldı cumaya :) ozaman anlarız ne olduğunu bakalım :) sende durumlar nasıl,var mı gelen giden :))
Bu ay beraber hamiş olma ihtimalimiz var artık :)) Ulytau sana eşlik edicez inşallah. Biraz geriden gelcez ama olsun,sen tecrübeli olup bizi bilgilendireceksin :))Canım bende durum aynı ya. Bi bakıyorum hiç bi şey yok bi bakıyorum azcık var :) Ama yeni haber eşim tamam dedi gelecek ay başlıyoruzz :))
yalnız kaldım ama hadi biriniz hamile kalın :)
Normalde beyaz akıntım var ama dün akşam o yumurtlama döneminde bahsedilen akıntıya dönüştü. Kafam karıştı gerçekten.. Ben yine ne olur ne olmaz boş geçmiyim bu günü :))
Ay hadi inşallah canım ya :) Beraber bebek bekleriz ne güzel...:)Bu ay beraber hamiş olma ihtimalimiz var artık :)) Ulytau sana eşlik edicez inşallah. Biraz geriden gelcez ama olsun,sen tecrübeli olup bizi bilgilendireceksin :))
Canım bende durum aynı ya. Bi bakıyorum hiç bi şey yok bi bakıyorum azcık var :) Ama yeni haber eşim tamam dedi gelecek ay başlıyoruzz :))
bekle bakalım tabikide erken:)Tesekkurler canim.evet erken oldugunu bile bile yaptim ve sonuc tabiiki negatif☺bat gunum gectikten sonra yapicam artik
35 günde bir oluyorum canım adet. 22. günümKaçıncı günün bugun ?
hadi bakalım göbüşün bebişle dolsun:)Cuma benden haber beklemeyin kızlar :) bat'ı 10 nisan olan 2 kişi daha var,onlardan güzel haber gelir inşallaah
Eşimi ikna ettim canım gelecek ay başlıyoruzzz. İnşallah en kısa zamanda ben de senden olurum
İnşallah canımmm hepimizin bebişi olsuun :))hadi bakalım göbüşün bebişle dolsun:)
canım sana eşlik etmeyi çok isterim allah nasip ederse birlikte oluruz
en iyisi o valla :)değerlendir tabiki ben keyfii çalışmalar yapıyorum artık bata kadar
İlk hedefimiz ocak 2016 annesi olmak :) tam gaz devaam :)Ay hadi inşallah canım ya :) Beraber bebek bekleriz ne güzel...:)
İnşallah canım ya :) Öncesinde doktora gidip test falan yaptırmalı mıyım?hahaha süpersin ilk ayda olur umarım
Ne de güzel geldi kulağa :) Hadi bakalım gelsin bebişler..:)İlk hedefimiz ocak 2016 annesi olmak :) tam gaz devaam :)