2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

yani bana bitek hamileyken böyle olmuştu o yüzden fazla fikir yürütemiyciim lh hormonu yükselişini gösteriyor ya o testler acaba yükseldi ama çatlamadı mı dicem o da imkansız gibi bişey
Hamileyken bu uzayan akıntıdanda oldu mu ? Ya ikinciye yumurtluyorum ya hamileyim yada vücut sapıttı :))

Hamileyken bu uzayan akıntıdanda oldu mu ? Ya ikinciye yumurtluyorum ya hamileyim yada vücut sapıttı :))
İnşallah ikinci seçenektşr ve hamilesindir :) Ovülasyon testiyle falan ilgili çok bilgim olmadığından ben yorum yapamıyorum canım

İyiyim canım rutin işte okuldayım :) Sen nasılsın?

iyiyim canım ben de işteyim masada uyuyup kalıcam birazdan

evet canım oldu :) :)

iyiyim şükür canım dün tv karşısında uyuya kalmışım Aşk yeniden dizisi izlerken, zor uyandım sabah
sen nasılsın arkadaşım

ben hala uyanamadım :) iyiyim nasıl oliyim heyecanlıyım bekliyorum bebeğin kesesini görebilcez mi diye

canım akıntın oluyormu iltihap olabilir demişsin ondan dedim dr git testlerin yapılsın belli olur

Yeşim çok ilginç geldi valla bu ay iki kez mi yumurtladın acaba

iyiyim canım ben de işteyim masada uyuyup kalıcam birazdan

evet canım oldu :) :)

ben hala uyanamadım :) iyiyim nasıl oliyim heyecanlıyım bekliyorum bebeğin kesesini görebilcez mi diye

görürsünüz allahın izniyle gelecek hafta dr gitmiş olsan kalp atışı bile duyabilirdiniz

Yeşim çok ilginç geldi valla bu ay iki kez mi yumurtladın acaba
Normalde beyaz akıntım var ama dün akşam o yumurtlama döneminde bahsedilen akıntıya dönüştü. Kafam karıştı gerçekten.. Ben yine ne olur ne olmaz boş geçmiyim bu günü :))

İnşallah ikinci seçenektşr ve hamilesindir :) Ovülasyon testiyle falan ilgili çok bilgim olmadığından ben yorum yapamıyorum canım
Az kaldı cumaya :) ozaman anlarız ne olduğunu bakalım :) sende durumlar nasıl,var mı gelen giden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…