• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

inşallah değildir arkadaşım sağlıklı bir gebeliktir
kornusal gebelik nedir ben ilk kez duyuyorum
inşallah canım ya. ne kadar dua varsa yalvarmak istiyorum Allah"a.
rahim içi aslında canım ama tüpe yakın. tam o bileşkede ve çok ta tehlikeli bi durum. Allh korusun ilerleyen zamanda sadece tüp değil rahim de zarar görüyor. benimki erken farkedildi ve kürtajla alındı. Amma bu sızı neyin nesi çok korkutuyor beni. bat a daha var geç yumurtlama oldu. 10 nisan dan 16 nisana sarktı bat.

inşallah canım ya. ne kadar dua varsa yalvarmak istiyorum Allah"a.
rahim içi aslında canım ama tüpe yakın. tam o bileşkede ve çok ta tehlikeli bi durum. Allh korusun ilerleyen zamanda sadece tüp değil rahim de zarar görüyor. benimki erken farkedildi ve kürtajla alındı. Amma bu sızı neyin nesi çok korkutuyor beni. bat a daha var geç yumurtlama oldu. 10 nisan dan 16 nisana sarktı bat.
canım dış gebelik mi kızkardeşimde yaşadı çok büyük sıkıntılar yaşadı
allah yaşatmasın o günleri sana inşallah

canım dış gebelik mi kızkardeşimde yaşadı çok büyük sıkıntılar yaşadı
allah yaşatmasın o günleri sana inşallah
geçmiş olsun onada canım. gerçekten çok sıkıntılı bir süreç. dış gebeliğin bir türü benimki. sadece tüpte değil rahmin köşesinde.

Arkadaşlar sizede tekrar danışayım bende bebiş istiyorum başka gurupta şöyle önerdiler regl başlangıcı 1 gün sayılıyor regl nin 9 11 ve 13 günleri beraberlik yaşamak daha verimliymiş o arkadaş böyle hamile kalmış sizde bu şekildemi deniyorsunuz başka günleri deniyormusun fikir verin lütfen.benim bugun regl 6 günundeyim çünku

Arkadaşlar sizede tekrar danışayım bende bebiş istiyorum başka gurupta şöyle önerdiler regl başlangıcı 1 gün sayılıyor regl nin 9 11 ve 13 günleri beraberlik yaşamak daha verimliymiş o arkadaş böyle hamile kalmış sizde bu şekildemi deniyorsunuz başka günleri deniyormusun fikir verin lütfen.benim bugun regl 6 günundeyim çünku
canım kadınların olağan adet döngüsüne göre değişir bu günler ben 28-30 gün arası adet olurum
benim için verimli günler 14-18 günler arasıdır
adet döngüne göre bak kısa sürüyorsa o zaman arkadaşının söylediği olur o zaman

canım kadınların olağan adet döngüsüne göre değişir bu günler ben 28-30 gün arası adet olurum
benim için verimli günler 14-18 günler arasıdır
adet döngüne göre bak kısa sürüyorsa o zaman arkadaşının söylediği olur o zaman
Benim ortalama 25 26 günde bir oluyor

hemşom senin bat ne zaman
benim karnım davul gibi şişti adet erken mi gelecek ne

Back