- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
bende su içmeden bekledim 3. 5 saat yaptım bakalım ne çıkacak yaaa bugün olması gerekbenim bilgim su içmeden fazla yapmak gerekirmiş hergün aynı saatte
tecrubeli arkadaşlara soralım bence hemşom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende su içmeden bekledim 3. 5 saat yaptım bakalım ne çıkacak yaaa bugün olması gerekbenim bilgim su içmeden fazla yapmak gerekirmiş hergün aynı saatte
tecrubeli arkadaşlara soralım bence hemşom
inşallah canım ya. ne kadar dua varsa yalvarmak istiyorum Allah"a.inşallah değildir arkadaşım sağlıklı bir gebeliktir
kornusal gebelik nedir ben ilk kez duyuyorum
canım dış gebelik mi kızkardeşimde yaşadı çok büyük sıkıntılar yaşadıinşallah canım ya. ne kadar dua varsa yalvarmak istiyorum Allah"a.
rahim içi aslında canım ama tüpe yakın. tam o bileşkede ve çok ta tehlikeli bi durum. Allh korusun ilerleyen zamanda sadece tüp değil rahim de zarar görüyor. benimki erken farkedildi ve kürtajla alındı. Amma bu sızı neyin nesi çok korkutuyor beni. bat a daha var geç yumurtlama oldu. 10 nisan dan 16 nisana sarktı bat.
geçmiş olsun onada canım. gerçekten çok sıkıntılı bir süreç. dış gebeliğin bir türü benimki. sadece tüpte değil rahmin köşesinde.canım dış gebelik mi kızkardeşimde yaşadı çok büyük sıkıntılar yaşadı
allah yaşatmasın o günleri sana inşallah
sanada çok geçmiş olsun tatlım,geçmiş olsun onada canım. gerçekten çok sıkıntılı bir süreç. dış gebeliğin bir türü benimki. sadece tüpte değil rahmin köşesinde.
bende su içmeden bekledim 3. 5 saat yaptım bakalım ne çıkacak yaaa bugün olması gerek
canım kadınların olağan adet döngüsüne göre değişir bu günler ben 28-30 gün arası adet olurumArkadaşlar sizede tekrar danışayım bende bebiş istiyorum başka gurupta şöyle önerdiler regl başlangıcı 1 gün sayılıyor regl nin 9 11 ve 13 günleri beraberlik yaşamak daha verimliymiş o arkadaş böyle hamile kalmış sizde bu şekildemi deniyorsunuz başka günleri deniyormusun fikir verin lütfen.benim bugun regl 6 günundeyim çünku
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/20150407_135842-jpg.1484131/yaptınmı canım çift çizgi varmı
Benim ortalama 25 26 günde bir oluyorcanım kadınların olağan adet döngüsüne göre değişir bu günler ben 28-30 gün arası adet olurum
benim için verimli günler 14-18 günler arasıdır
adet döngüne göre bak kısa sürüyorsa o zaman arkadaşının söylediği olur o zaman
o zaman bu gece ve yarını değerlendir arkadaşım hayırlı olur inşallah
o zaman arkadaşının dediğini uygula canım sana uyuyorBenim ortalama 25 26 günde bir oluyor
inşallah canım ya daha koyumu olması gerek hadi olmazsa buysa eğer ovulasyon zamanım kaçırmakta istemiyorumo zaman bu gece ve yarını değerlendir arkadaşım hayırlı olur inşallah
inşallah canım ya daha koyumu olması gerek hadi olmazsa buysa eğer ovulasyon zamanım kaçırmakta istemiyorum
evet canım adetim bittiğinden beri iki günde bir yapıyorum zaten ben yinede yumurtladım mı diye merak ediyorum da o yüzden :)sen 2 günde bir dene canım boşver günü münü
bebeğim benimdaha ovulasyon zamanım galiba bat 21 nisan benimhemşom senin bat ne zaman
benim karnım davul gibi şişti adet erken mi gelecek ne
benimde 18 nisanbebeğim benimdaha ovulasyon zamanım galiba bat 21 nisan benim