İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

bencede yarın kesin gene tatil.. çarşamba ,Allah bili.. zaten cuma günüde karne alınacak.. keşke harfler bitmiş olabilseydi
Neyse yapacak birşey yok..Öğretmenimiz bize tatil için bir kitap seti aldırıyor.. ondan ödev verecekmiş.. hayırlıısı.. hikaye kitaplarıda var..

merhaba kızlar, ilk karnemizi de aldık.
ee bizler de karne almış olduk aslında, hakettik :)

ödev yok ama unutmamak adına okuma ve dikte yapmamız gerekiyor. bir de toplama işlemi.

bütün çocuklara iyi tatiller

Herkese mrb
Benim de kızım 1. Sınıf bu yıl. Forumda eskiyim ama oğlum için yazışıyorduk hep. Oğlum da 3. Sınıfta. Kızım ocak 2010 doğumlu ve 4 yıllık okul öncesi eğitiminden sonra bu yıl bire başladı. Çok şükür herşey yolunda. Öğretmenimiz tecrübeli bir öğretmen. Okulumuz da çok hoş, çok memnunum. Oğlum için seçmiştik bu okulu bu yıl. Tam eğitim bursu kazanınca verdik, kızımı da ayırmadık. Bende öğretmenim bu arada.
Harfleri bitirdiler, okuma bayramını da yaptılar. 2. Dönem gösteriydi törendi falan uğraşmamak için bu dönem yaptılar. Tatilde set verdi öğretmenimiz. Bol bol okuma yaptıracam ve o seti yaptıracam. Okumayla pek arası yok ama test çözmeyi seviyor o da abisi gibi. Şimdilik ben okuyorum o çözüyor. Okuması hızlanınca o okuyup çözecek.

Hoşgeldin canım. Öğretmeniniz nasıl bir set verdi? Adı ne? Bizim okuma var sadece.oğlum da hasta olduğu için bu hafta böyle geçer.haftaya da gezdireyim diyorum.arada da okuma yaparız artık.

Hoşgeldin canım. Öğretmeniniz nasıl bir set verdi? Adı ne? Bizim okuma var sadece.oğlum da hasta olduğu için bu hafta böyle geçer.haftaya da gezdireyim diyorum.arada da okuma yaparız artık.
Canım şu an dışardayım, akşam evden bakıp yazayım setin yayın evini.
İlk çocuğum 1. Sunuftayken zorlu geçmişti. O öğretmeni çok ödev veren bi öğretmen değildi ama yine de yorucuydu. Fakat bu yıl çok rahat geçirdik. Okulda çantasız eğitim sistemi uygulanıyo. Eve ödev çok az geliyo o da biz istedik diye. Yoksa hiç gelmiyodu. Önceleri çok tereddütte kaldım bu sistem için. Fakat çocuğum eve dolu dolu öğrenmiş gelince baktım ki böylede öğreniliyormuş. Zaten kızım algısı açık bi çocuk ama öğretmenin de payı büyük bence.

Merhaba kızlar atlamısım
oglum sınıfta ilk 10 girererk hediyelerle 1. dönemi bitirdi çok şükür.
görmediğimiz 4 harf kaldı ğ,v ,f ve j ama bunları ogretmen calıstırmayın dıyor fakat hıkaye okurken ozellikle ğ cok sık rastlıyoruz . ogretıcem sanırım calısma seklınde.
Bıze odev yok ancak hedıyelerın ıcınden bır 15 sayfalık kıtap cıktı bulmaca , okuma ve yazma ve vıdeo dınleme ve sıfre vs gıbı seylerı var sanırım her güne 1 tane olacak sekılde. bız henuz oradan 1 tane yapabıldık. okuma ve yazma surelerınıde dolduruyorsun tabı. Oyle yanı bızde durumlar tatılın tadını cıkarıyoruz aılecek

Bizimde şeyimiz var öğretmen aldırdı içinde hikaye kitabı var tatil eğlencesi diye kitap varr şimdilik günde 1 tane hikaye okuyorum zirve yayıncılığı tatil kitabı kizlarrt

iyi tatiller kuzucuklara büyük bir dönemi atlattılar çok şükür. Bize de tatil kitabı aldırdı öğretmenimiz ayrıca bir de kitap hediyesi var. Harfler bitti çok rahat okuyor kızım çok da seviyor okumayı bende ona 6 lı set almıştım şimdi onları bitiriyor başta seninkiler anne diyor.

kızlar bende ogluma cın alının kıtaplarını sıparıs edecegım evde oldukca fazla kıtabı var fakat duz yazı oldugu ıcın bazılarında zorlanıyor ve kelımeler cok cetrefıllı sanırım daha basıtlerden baslamak gerek

Bizim set dört işlem yayıncılığınmış kızlar. 4 kitaptan oluşuyor. Bulmaca, test, yazma etkinlikleri ve okuma kitabı falan var. Şimdilik severek yaptık. Ancak karne gününden beri çok hasta olduğu için çok yüklenmiyorum. Biraz düzelsin okumasını hızlandırmak için çok çalışacaz. Hikaye kitabı ve test olarak abimizden kalan bir sürü kaynak var. Okuması hızlansın testleri koyacam önüne bakalım. Abimize de öyle yapmıştım. Hiç küçük falan demeyin. Nasıl alışırsa öyle gidiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…