butun ses grupları bıttımı
bız 4. gruba gecıcez artık bundan sonrası tereyagından kıl ceker gibi olacak deyin lütfen
Ben bir de arkadaşıma da almıştım. Şok olmuştu
Biz de öyleyiz canım.artık bilmediği harf yok gb.yalnız okuma yapmak istemiyor, ben biliyorum, diyor.sinir ediyor beni.
Bu numaralar bizi ancak sene sonuna kadar idare eder.seneye hayatta yemezler4. grubun son sesine geçmek üzereyiz. z bitti. ç kaldı. gerçi oğlum biliyor, kitap okurken sorunca söylemiştim.
bundan sonrası kolay demek isterdim. yazmaktan ve okumaktan bıktılar mı ne şimdiden
bizimki de okumak istemiyor. teşvik etmeye çabalıyorum. kitap okurken aa sonunda ne olacak acaba, çok merak ettim diyorum. o da heveslensin diye.
dün mesela şiir gibi bi metin vardı. anons yaptım öyle okudu.karşınızda diyetteyimi oğluşualkışş
itiraz edecek gibi oldu mikrofon açık devam et dedim böylece bitirdi.
tabi bu numaralar nereye kadar idare eder bizi bilemem
Benimki de odevden fazlasını istemiyor maalesefherkese selamlar.. geçen hafta izindeydim yazamadım. telden sevmiyorum kasıyor..
benimkide maşh çözdü artık.. harfleride baya baya söktü. bi kaç harf var takıldığı ama okuma yaptırdıkça onlarıda çözüyor şükür.. ama bazı harlferide arada karıştırıyor.. s ve ş yi mesela.ama genel okumamız iyi şükür.. ama dikte yapmayı ve çok çok okumyı sevmiyor.. ödevden fazlasını okumak istemiyor.. kitap alıp okutmak isityorum artık..
oiyy geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin.. bu ara ishal kusma salgını varmış çokBenimki de odevden fazlasını istemiyor maalesef( 4 gündür de kusma var.biraz da ishak.allahtan kan sonuçları temiz çıktı. Bugün göndermedim.yarın göndericem inşallah.
Teşekkür ederim canım. Sınıfında geçirmeyen yok bu hastalıgıoiyy geçmiş olsun canım.. Allah acil şifalar versin.. bu ara ishal kusma salgını varmış çok
salgın varmış canım.. çok geçmiş olsun..Teşekkür ederim canım. Sınıfında geçirmeyen yok bu hastalıgı(
Teşekkür ederim canım.salgın varmış canım.. çok geçmiş olsun..
Günaydın canım. Çok teşekkür ederim.Günaydın,
nurbanu geçmiş olsun kuzuya
biz bol bol matematik yapıyoruz, günlük 1 hikaye ile geliyor 2 defayı zor okuyor, gayette güzel okuyor aslında
ne güzel maşhh.. matematik bia ra bizde baya yaptık. bu ara harflere yoğunlaştık gene..iki günde bir yeni harf artık.. sanırsam sömestrde bitecek..Günaydın,
nurbanu geçmiş olsun kuzuya
biz bol bol matematik yapıyoruz, günlük 1 hikaye ile geliyor 2 defayı zor okuyor, gayette güzel okuyor aslında
oo maşhh ya.. bi daha s yi bitireceğiz.. ama artık 2 güne bir harf.. sanırsam sömestre kadar bitriecek öğretmenimiz..Bizim harf bitti epey oldu, rahat rahat matematik yapıyoruz
Geçmiş olsun canım. Biz de hastaydık.atlattık allahtan.biz de ş sesindeyiz.GÜNAYDIN KIZLAR
bu hafta hep hastaydık bız bugun okula gıdecegız
bugun ş sesine gecicez.
bira kıtaptan eksıklerımız kaldı ama genede fena degıl okulu yakaladık gıbı . dun ası olmus okuldakıler ama bız daha sonra olacagız.
Matematikten toplamaları yapıyoruz baya baya 2. kıtapta bitmek üzere böyle işte durumlar
gecmıs olsun bıraz once okudum sızıdeGeçmiş olsun canım. Biz de hastaydık.atlattık allahtan.biz de ş sesindeyiz.