İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

gecmıs olsun bıraz once okudum sızıde
bugun ş sesıne gecıyoruz bızde bakalım nasıl olacak daha 2 grup var aslan gibi :KK70:
Teşekkür ederim. ben bayadır takip etmiyorum harfleri.kendi söylerse veya odevlerden haberim oluyor.okumayı söktügü için önemsiyorum artık.yönümü matematiğe çevirdim.:KK51:

çok çok geçmiş olsun hasta kuzulara. benimki de hastaydı. çok şükür iyileşti. ama ilaca devam,10 güne tamamlanacak.

oğlum matematiğe daha hevesli. okuma-yazma ödevlerini sevmiyor. her ne kadar akşam yatmadan önce kitap okuması gerekse de. hergün okulun verdiği listeye işliyoruz kaç sayfa okuduğunu.

umarım matematikten de soğumaz ilerde.

öylemı böylemi derken haftaya karne alıyoruz :eek: Alıyoruz ha bızde hakedıyoruz tabı

Merhaba, bizim bıdıklar ilk sınavlarını oldular bugün, sorunun birini görmemiş yanlışı yok 95 almış
nasıl bır sınav :KK70:
bızde okuma yarısı yapılıyor
oncekı gun yapmısklar haberımız yoktu
1 dk 9 kelıme okumus
sınıf 1. 1 dk 30 kelıme okuyarak baska bır kız olmus.

artık ınsanlar hıc eksık tamamlatmıyormus bızımkı hala okuldakı dersını eksık oalrak getırıyordu bundan sonra bende tamamlatmıcam :KK70:

nasıl bır sınav :KK70:
bızde okuma yarısı yapılıyor
oncekı gun yapmısklar haberımız yoktu
1 dk 9 kelıme okumus
sınıf 1. 1 dk 30 kelıme okuyarak baska bır kız olmus.

artık ınsanlar hıc eksık tamamlatmıyormus bızımkı hala okuldakı dersını eksık oalrak getırıyordu bundan sonra bende tamamlatmıcam :KK70:
canım bizim ödevlerimiz çok olmaya başladı.. hızlandık.. hergüne bir harf belkide 2 harf bile olacak.. z deiz.

ewet nasıl bir snavki??:KK57:
sınıfta öğretmen yapıyormu bilmiyorum.. ama hafta sonu evde ben betüşü okuttum sayaçla..dakikda 20-22 kelime arası okudu..
normalde 4 sınıfa kadar sınav yasakmıs buarada ama bazı ogretmenler 2 sınıflara yapıyorlarmıs
tabı nasıl bı sınav anlamadım 1 sınıflara ama

canım bizim ödevlerimiz çok olmaya başladı.. hızlandık.. hergüne bir harf belkide 2 harf bile olacak.. z deiz.
bizde ç geciyoruz bugun
her güne 1 harf
ama okulda yetıstıremıyor yardımcı setı evd eonu yazana kadr asıl odeve halı kalmıyor
ıste okumada 1 olan kızın annesı bız eksıklerı tamamlatmıyoruz okuturuyoruz bol bol demıs sasırdım ama

Günaydın, okuma 1 ay evvel bitti türkçe ve matematik yapıyorlar, öğrendikleri konulardan soru sormuş onluk birlik 2 li ve 3 lü toplama alfabe ünlü ünsüz harfler vb ilgili

bizde ç geciyoruz bugun
her güne 1 harf
ama okulda yetıstıremıyor yardımcı setı evd eonu yazana kadr asıl odeve halı kalmıyor
ıste okumada 1 olan kızın annesı bız eksıklerı tamamlatmıyoruz okuturuyoruz bol bol demıs sasırdım ama
ya yazı yazma baya zaman alıyor.. bizimde fasiküllerimiz bitmiyor okulda.. geri kalanını öğetmen önemli gördüğü sayfaları ödev olarak veriyor.. tüm fasikülü yapmıyoruz artık.. yapılması gereken yeleri yaptırıyouz.. bizim öğretmende bolbol okutun diye ödev veriyor.. şu şu sayfaları okutun diyor..

ya yazı yazma baya zaman alıyor.. bizimde fasiküllerimiz bitmiyor okulda.. geri kalanını öğetmen önemli gördüğü sayfaları ödev olarak veriyor.. tüm fasikülü yapmıyoruz artık.. yapılması gereken yeleri yaptırıyouz.. bizim öğretmende bolbol okutun diye ödev veriyor.. şu şu sayfaları okutun diyor..
fasikül dediğin sey yardımcı setın seslerı sanrıım bızım her kıtapta 2 ses var ogretmen hepsı bıtırılecek dıyor ama bu okul odevı dıyor gel geleım benımkı hala kı en basında oldugu gıbı 2-3 sayfa yazıp gelıyor dun tam 10 sayfa kalmıstı
2 gundur cocugun beynını yıyorum
bugun artık pes attım 6 sayfa ısaretledım buraya kadar barı yaz dedım
duyduguma gore arkaya donup sohbet edıyormus arkadakı cocukla

maşallah.. benim kızda aksine yazıyı sevmiyor.. okumayo seviyor.. bir kaç gündür hastayım ilgilenemiyorum.. etütte okutuyorlarmış Allahtan..
Tüm kuzulara maşallah canım
masallahhh yaa
alfabede unlu unsuz bunları ogrendılermı kı acaba
Bizimkiler öğrendi, dünkü ödevi 1 sayfa kelimeden ünlü ve ünsüz harfleri seçmekti, dün uyurken bana kelime verdi içinden ünlü ve ünsüzleri seçtik :)

Tüm kuzulara maşallah canım

Bizimkiler öğrendi, dünkü ödevi 1 sayfa kelimeden ünlü ve ünsüz harfleri seçmekti, dün uyurken bana kelime verdi içinden ünlü ve ünsüzleri seçtik :)
Evet ya maşh.. hepside sonuçta işin mantığını çzödüler artık.. Rabbime bin şükür valla.. bir ara dedim yok biz öğrenemicez diye ama şükür bitti:)

Kızlar bizim karneler e okulda cıkmıs
cok sukur allahıma
ortalama üzerinde cıkmıs, sınıf ortalamasında notları.

davranıs notlarıda cok ıyı
dusuk olanlarda varmıs demekkı cocuklara hakkanıyetlı notlar verılmıs
asırı derecede mutluyum
Allahım ınsallah omur boyu cocuklarımızın sevınc haberlerıyle gururlanmamızı nasıp etsın

Bız c sesindeyiz bugun .

Bizde durumlar bu kadar

Kızlar bizim karneler e okulda cıkmıs
cok sukur allahıma
ortalama üzerinde cıkmıs, sınıf ortalamasında notları.

davranıs notlarıda cok ıyı
dusuk olanlarda varmıs demekkı cocuklara hakkanıyetlı notlar verılmıs
asırı derecede mutluyum
Allahım ınsallah omur boyu cocuklarımızın sevınc haberlerıyle gururlanmamızı nasıp etsın

Bız c sesindeyiz bugun .

Bizde durumlar bu kadar
aynen canım.. bende e okuldan baktım.. hepside çok iyi diye yazıor.. davranış notlarıda 3 hepsi..Rabbim daim eylesin inş..
bugün gene tatil.. Büyük ihtimalle yarında olur tatil..
bizde c sesindeydik.. bugün bitecekti..belkide tatil olmasaydı harfler bu hafta cuma günü bitecekti.. ama maalesef gene tatil gene tatil:KK43:(

aynen canım.. bende e okuldan baktım.. hepside çok iyi diye yazıor.. davranış notlarıda 3 hepsi..Rabbim daim eylesin inş..
bugün gene tatil.. Büyük ihtimalle yarında olur tatil..
bizde c sesindeydik.. bugün bitecekti..belkide tatil olmasaydı harfler bu hafta cuma günü bitecekti.. ama maalesef gene tatil gene tatil:KK43:(
Masallahh yavrularaa
bızde c bıtırmıstık cuma gunu ztaen gecen haftalarda cok hasta oldukları ıcın 1-2 gun yenı sese gecememıslerdı 20 yakın cocuk raporluydu.bu hafta bakalım okul olacakmı kı yarında yagıslı
yarında kesın tatıl .

X