Bi seninkimiymiş geride kalan hiç sanmıyorumGünaydın,
Bizim öğretmen çıkarma işlemine geçecek bugün,
Dün matematik kitabının 60.sayfasına kadar yapmaları gerekiyormuş, Oğlum 45. sayfaya kadar yapmış, beni çağırdı, çok yavaş hızlı olması lazım diye, kavraması ve okuması gayet iyi kapasite var ama yavaş diyor, sizce yavaş mı 60 sayfadan bahsediyoruz sonuçta
Canım den moralini yüksek tutup dedtek olacaksın yavruna. Herçocuk farklı şekilde ilerler. Hem dersi severek yapan kaç çocuk var ki!!! Küçükler henüz ve sistem gereği fazla yükleniliyor. Ama pes etme, sen destekle. Bizimde ilk zamanlar öyleydi, şimdi ders çalışma süresi biraz daha arttı ama yine de sıkılıyor çoğu zaman. Sevdiği şeyleri kullan ve destekle canım.Benimki hiç dersini yapmak istemiyor.3 sayıyı toplamak istemiyor,yapamam b en diyor.moralim çok bozuk.ćok üzgünüm.
Çok teşekkür ederim canım ilgine.ona daha fazla kızmamak ićin masadan kalkıyorum.çok sinirlendiriyor beni.bir şekilde halletmeye çalışıcam artıkCanım den moralini yüksek tutup dedtek olacaksın yavruna. Herçocuk farklı şekilde ilerler. Hem dersi severek yapan kaç çocuk var ki!!! Küçükler henüz ve sistem gereği fazla yükleniliyor. Ama pes etme, sen destekle. Bizimde ilk zamanlar öyleydi, şimdi ders çalışma süresi biraz daha arttı ama yine de sıkılıyor çoğu zaman. Sevdiği şeyleri kullan ve destekle canım.
evet canımya.. bu dönem öğretmenimiz hızlandı baya.. baya baya ödev veriyor.. yoğun bire şeklide tempolu gidiyoruz..KIZLARIMCANLARIM baya yogunmuşsunuz.biz bu kadar yoğun değiliz.hızlı okuma kitabının adı ne canım? Gerçi benimkine bıraksan hiiiç okumayacak.
Bize oyle set falan aldırmadı.sadece tudemin 3 kitabını aldık.onu da arada kullanıyoruz evde.düzenli bir şey yok sizinki gb.bilemiyorum vallaevet canımya.. bu dönem öğretmenimiz hızlandı baya.. baya baya ödev veriyor.. yoğun bire şeklide tempolu gidiyoruz..
Gerçi kitap olarak sadece bir tane okusalar yeteli diyor ama ben kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istediğim için ben fazla okutuyorum.. yoksa bir kitap okuması kafi..
Biz sene başında afacan yayınlarının kaynak kitaplarını aldık.. sanırsam o setin içindeydi buda.. afacan yayınları hılı okuma sanırsam.
canım biz tükçede nerdeyse hep kaynak kullanıyoruz..set aldık.. harfleri falan da hep ondan yaptık.. çizgi çalışmalarının olduğu kitaba hiç dokunmadık.. yayınımız güzel.. birde morpa ev ödevim kitabı var öğretmenimiz ev ödevleriniz genelde ondan fotokopi veriyor.. her öğretmenin yolu farklıdır..Bize oyle set falan aldırmadı.sadece tudemin 3 kitabını aldık.onu da arada kullanıyoruz evde.düzenli bir şey yok sizinki gb.bilemiyorum valla
Evet doğru diyorsun.canım biz tükçede nerdeyse hep kaynak kullanıyoruz..set aldık.. harfleri falan da hep ondan yaptık.. çizgi çalışmalarının olduğu kitaba hiç dokunmadık.. yayınımız güzel.. birde morpa ev ödevim kitabı var öğretmenimiz ev ödevleriniz genelde ondan fotokopi veriyor.. her öğretmenin yolu farklıdır..
sizin özel okulmuydu canım?öyleyse elbette kendi kitaplarını yaparlar..bizim devlet okulu ama kaynak aldık.. Öğetmenimiz yetersiz gördü devletinkileri..Evet doğru diyorsun.
meb in kitapları dışında, okulun kendi kitapları okutuluyor okulda. Sanırım o yüzden set aldırmadı bize hoca.
oo maşh canım.. TAbiki de yaşın etkisi olmazmı ya.. ayların bile farkı oluyor..Daha küçükler.. benim kız sınav olduğunu bile anlamamışkİA.Selam maşallah kolay gelsin canım
Bizde aynen yoğunuz, birde okuma bayramı telaşı çıktı başımıza
her salı sınav oluyorlar, 1 hikaye okuyor onunla ilgili 4 soru ve türkçe hayat bilgisi ve matematikten gördükleri konulardan soru soruyor, test kitapları aldık hergün onlardan çözüyor zoraki de olsa
ilk sınavından 100 aldı, sonra 75, 80, 80
Öğretmen çağırdı sizinle konuşmam lazım diye artık 90 ları geçsin, 80 e takıldı kaldı diyor :)
Sınıfın en iyisi 2008 li bir çocuk, sizce yaşın farkı olur mu, benim oğlum 2010 lu
Bende diyorum yaşın çok farkı olur kıyaslamamak lazım diye ama öğretmen yaşı küçük ama kapasite var diyor, fazla baskı yapmak istemiyorum zaten erken başladı çocuğum çalışıyorum diye, mutlu olsun sağlıklı olsun gerisi gelir inşallahoo maşh canım.. TAbiki de yaşın etkisi olmazmı ya.. ayların bile farkı oluyor..Daha küçükler.. benim kız sınav olduğunu bile anlamamışkİ4 yanlış yapmış ama tamamen dikkatsizlik sonucu
öğretmen bile anlamış ki üstüne daha dikkatli olmalısın yazmış.. not vermemiş.. kızımın dediğine göre 1 yanlışı olanlara yıldız atmış.. o kadar.. not yok bizde.. bende test kitabı almak istiyorum aslında ..aşinalık olsun diye..öğretmenimiz ilk matematik defterim diye bir kitap aldırdı.. şimdi ondan yapıyorlar genelde..
Benim kızımda da çok dikkatsizlik var.. bunu nasıl aşıcağız bilmiyorumbiz de haftalık okuduğumuz kitapları toplu olarak pazartesileri öğretmene götürüyoruz.. ağacımız var .. yaprak kazanıyor.. magnet falan.. ve sınıfımızın kantini var.. magnetlerle oradan parasız alışveriş yapıyorlar.. Birde haftada 10 kitap okuyana kitap kurd rozeti takıyor öğretmenimiz..Allah razı olsun öğretmenimizden çok memnunuzz:))
Evet canım ya.. Bencede yaş farkediyor..Sağolasın..Evet öğretmenimiz çok iyi..RAbbim gönlümüze göre bir öğretmen nasip etti..Burada bu öğretmene nasıl düştüğümüzü anlatsam sır kapısı gibi olur:))Kesinlikle Rabbimin yadımı ile oldu..Rabbime sonsuz şükür.Alcam canım test kitabı .. çok istiyor kendide zaten..Bende diyorum yaşın çok farkı olur kıyaslamamak lazım diye ama öğretmen yaşı küçük ama kapasite var diyor, fazla baskı yapmak istemiyorum zaten erken başladı çocuğum çalışıyorum diye, mutlu olsun sağlıklı olsun gerisi gelir inşallah
Senin kuzunada maşallah canım, test kitabı al hiç zorlanmıyorlar yapıyorlar, öğretmen çok önemli, anlaşılan sizinki de çok başarılı bir öğretmen