- 27 Şubat 2008
- 9.934
- 12.709
bu arada geçmiş olsun canım.. aman dikkat.. okul zamanı hastalıklarda çok kötü oluyo.. dahada birikiyor okula gidemeyince ödevlerHayırlı sabahlar
keyfsiz gittik bu gün, grip gibi, teneffüse çıkma dedim ama dururmu bilmem
4.grup bitiyor bugün
anladım canım.. tabiki de öle olmaz.. bizim önce öğretmen gösteriyor.. evde de tekrar amaçlı ödevlerimiz oluyor.. hece kelime dikte vs.. Niye başından atmak olsun ki:kızlar son durum su kı
etut ıcın bızım sınıfata herkes bızım durumumuz ıyı dıyıp duruyormus
arkadas bızmı kotuyuz
benmı mukemmellıyetcıyım
anlamadım
mesela bu ısın oluru bana gore sudur
ogretmen okulda hecelerle taner yazdırdır evde pratık odevını verır
ama napıyor
ılk tanerı evde bız ogretıyoruz o okulda pratıgını yapıyor yenı herseyı bız evde yazdııryoruz
yanı sızınde mı boyle?
bıızm sınıftan 3 kısı cıkmıs anca etut ıcın
okuldan sonra etut ımkanı yok aksam 5.40 okuldan cıkıyorlar
ama cumartesı pazar 1-2 saatlıgıne gıtmesını ıstıyorum
amacım basımdan atmak degıl ama bende cok bunaldım o odevını yapsın ben ona rahat rahat calıstırma yaptırayım
gerekırse bende etute gıdıcem yanı yanında durucam onu oraya bırakıp keyfıme bakmıcam ama bı yardım almak ıstıyorum cok ıstıyorum tedırgın oluyorum durumdan
fatima38 KIZLARIMCANLARIM
oyle yanı durumlar kızlar bakalım sınıf annesı bugun baska sınıf annelerıyle konusacakmıs ama okuldan etut umudum yok
konusmustuk sızle daha onceCuteMom canım etüt yapsalar sizin için çok iyi olur bence.. ödev kısmının en azından bir çoğunu okulda yaparlar.. evde rahat olursunuz.. benim büyük kızım etütlü okula gitmişti.. çok fayda e
anladım canım.. tabiki de öle olmaz.. bizim önce öğretmen gösteriyor.. evde de tekrar amaçlı ödevlerimiz oluyor.. hece kelime dikte vs.. Niye başından atmak olsun ki:tabiki de hepimizde evlatlarımız için uğraşıoruz.. birde devlette tabiki de öğretmenden herşey beklemiyoruz ama çalışan anne olunca hakikaten de zor oluyor.. Allah'tan ben etüt merkezi bulup verdim.. ona rağmen durumunu kontrol altında tutabilmek için bir kısmını ben evde yaptırıyorum ödevlerinin.. zaten hepsini orada da zor yapar.. orada oynayacak vakti kalsın. bıkmasın çocuklar.. onun için bir kısmını evde yapıyor sabah erken kalktığı içinde akşam en geç 9 da uykusu geliyor..uykusu gelince zaten kafa duruyor yazı ödevlerini özellikle evde yapıyoruz.. orada bol okuma ve dikte..sonra birazda oyun:=:)öyle idare ediyoruz..
:)canım bende istanbuldayım avrupa yakasındayım.. bizim burada baya var..konusmustuk sızle daha once
ama ben gene daha detaylı bıa rama yapayım mıllı egıtımı aramayı dusunuyorum etut merkezı ıcın acıkcası
sızın orada talep var herhalde ıstanbuldakı cocuklar ya super zekalı talep yok ya da kımse benımde yogurdum eksı demıyor
ne bılım umarım bulurum bı yerını
a bende avrupa yakasındayım bayrampasa gop buralar bıze yakın arabayla gıdebılırız yanı onun dısındakı yerler bıze cok uzak kalır:)canım bende istanbuldayım avrupa yakasındayım.. bizim burada baya var..
ben bakırköy tarafındayım canım.. bizim burada baya var.. inş gönlüne göre bi yer bulursun inş cnm..a bende avrupa yakasındayım bayrampasa gop buralar bıze yakın arabayla gıdebılırız yanı onun dısındakı yerler bıze cok uzak kalır
bakırkoyde hatrı sayılır uzak kalıyor bana ıste tum hafta sonumuzu yolda gecırırız gıt gel 3 saatımız gıder canımben bakırköy tarafındayım canım.. bizim burada baya var.. inş gönlüne göre bi yer bulursun inş cnm..
yok zaten onun için demedim canım..tabikide o tarflardaysanız baya uzak hemde.. belki seneye dahada yaygınlaşır bu etüt merkezleri.. oralarada gelebilir..bakırkoyde hatrı sayılır uzak kalıyor bana ıste tum hafta sonumuzu yolda gecırırız gıt gel 3 saatımız gıder canım
buarada bızde m sesıne gecıyoruzmaşaallah canım ya.. hakikaten çok hızlısınız.. biz daha n yi geçemedik.. heralade bugün biter diye düşünüyorum.. benimki iyi gidiyor maşh.. ama arada illa takılıyor diktede bazı hecelerde vs.. bide bizim öğretmenimiz sınıfça ilerleyeceğiz dedi.. kızımın dediğine göre daha yavaş okuyan karıştıanlar varmış. herlade ondan yavaş gidiyoruz.. sınıfımız 33 kişi..bakıyorum da bazı okullarda (devlet)sınıflar en fazla 20-25 kişi.. biz fazlayız biraz.. Öğretmen iyi olunca talep çok oluyorRabbim onlarada sabır versin ya.. ben bi kızıma ödev yaptırıken zorlanıyorum.. onlar 30-50 çocuk dersek .. ouuff
oo hakikaten baya çabuk olmuş.. biz bir harfte en az bir hafta kalıyoruz ya.. ben biraz evde o sesini de gösterdim.. aşinalık olsun diye.. maşallah kaptı hemen.. hafta sonu bende biraz o ve r çalıştırmayı düşünüyorum inş bir aksilik olmassaa..buarada bızde m sesıne gecıyoruz
toplamda 9 gunde n o r sesını bıtırdıler ne bıtırme ama
günaydınlar hayırlı cumalar bir haftayı daha bitirdik
biz bugün k sesine geçiyoruz şimdilik herşey yolunda
cutecim bu işler böyle oluyor veliler arasında konuşuyor iş icrate gelince kimsenin sesi çıkmıyor ben artık whatsap grubuna hiçbirşey yazmıyorum bir sorunum varsa direk öğretmenle hallediyorum
etüt merkezi bizim burda da çok ama hepsi özel genelde çalışan anneler tercih ediyor sabahtan etüte saonra okula gidiyor çocuklar sabah kahvaltı öğle yemeği ve okula bırakılması etüt merkezine ait fiyatlarda 500tlden başlıyor
aynen işte.. tam analattığın gibi bizimde canım.. ben çalışıyorum..sabah babası bırakıyo etüte.. kahvaltı ödev..vakit kalırsada oyunlar.. sonra öğlen yemeği ve servsile okula bırakış..ama ben çıkışta kendim alıyorum.. 5 de çıktığım için yetişiyum..17:25 gibi çıkıyolar zaten..fiyatta aynen 500 tl aylık..
ne güzel .. sizin bakacak kimseniniz varmış.. benim olmadığı için öyle yapmak zorunda kaldım.. evde bakacak birini bulsami herkese güvenilmiyor ki bulamadım daben okul açılmadan araştırmamı yapmış merkezi seçmiştim ama 1-2 ay bakalım ihtiyaç duyarsak gider diye düşündük şükürler olsun şimdilik iyi gidiyoruz yavrumda 10-10:30 a kadar uyuyor zaman zaman isyan etsem de iyi ki aile apartmanındayız babaannesi kahvaltı ettirip giydirip servise veriyor bende akşam karşılıyorum artık ev alıp taşınma hayalimi rafa kaldırdım belki bir 10 yıl sonra
bende ıste hafta sonu onu hızlandırmayı dusunuyorumoo hakikaten baya çabuk olmuş.. biz bir harfte en az bir hafta kalıyoruz ya.. ben biraz evde o sesini de gösterdim.. aşinalık olsun diye.. maşallah kaptı hemen.. hafta sonu bende biraz o ve r çalıştırmayı düşünüyorum inş bir aksilik olmassaa..
cokmus acıkcası ben haftada bır gun en azından gondermek ıstıyorum hafta sonu fıyatına razıyım ama o bıraz daha hem cocukların bakılması acısındada ıyı oluyordur benım anenm bakıyor egeye 12 de servıse bınıyor zaten 10da zor kalkıyorgünaydınlar hayırlı cumalar bir haftayı daha bitirdik
biz bugün k sesine geçiyoruz şimdilik herşey yolunda
cutecim bu işler böyle oluyor veliler arasında konuşuyor iş icrate gelince kimsenin sesi çıkmıyor ben artık whatsap grubuna hiçbirşey yazmıyorum bir sorunum varsa direk öğretmenle hallediyorum
etüt merkezi bizim burda da çok ama hepsi özel genelde çalışan anneler tercih ediyor sabahtan etüte saonra okula gidiyor çocuklar sabah kahvaltı öğle yemeği ve okula bırakılması etüt merkezine ait fiyatlarda 500tlden başlıyor
sızın ne kadar etut fıyatı canımne güzel .. sizin bakacak kimseniniz varmış.. benim olmadığı için öyle yapmak zorunda kaldım.. evde bakacak birini bulsami herkese güvenilmiyor ki bulamadım dave zaten o fiyattan aşağıda bakıcıda bulsam bakmazdı..