- 15 Temmuz 2015
- 112
- 79
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptırıyorum aslında ama olsun daha cok yapalım daha sakın kalalımyazmada kendı hecelıyerek yazıyor dıkteyı hergun yaptır cnm arkadasın dedıği gıbı
maşşaallah canım oğluşuna..:)Günaydın
Bütün kuzulara maşallah, başarılar diliyorum
Sabah öğretmen 5-6 kişi okuyor bir tanesi Eymen dedi çok mutlu oldum
Tablete okuma yazma öğreniyorum diye bir program var onu yükledim,
Akşamları 1 sonraki günün sesine çalışıyor faydası oluyor
Teşekkür ederim canım, inşallahmaşşaallah canım oğluşuna..:)
darısı bizimkilere.. bende dün bi iki o harfine çalıştırdım:)
Geçmiş olsun canım, acıyor birkaç günherkese iyi akşamlar.. bugün benim kızım aşı oldu okuldakuzum ya kolu nasılda acıcak şimdi
geçmiş olsun bizimde cuma günü olacak 4'lü karma aşı demi sizindeherkese iyi akşamlar.. bugün benim kızım aşı oldu okuldakuzum ya kolu nasılda acıcak şimdi
ewet ya kolum acıyor diyor akşamdan beri kuzucum kıyamam yaGeçmiş olsun canım, acıyor birkaç gün
evet canım iki tane oldu.. o geçen ylda olmamıştı.. geçen sene ana okulunda olanlar tek olmuş.. olmayanalr iki aşı olmuşgeçmiş olsun bizimde cuma günü olacak 4'lü karma aşı demi sizinde
Müdahale etmen iyi olmuş canım.bir çaresini bulurlar mutlaka. Ama takipte ol.anlamadan anlamadan geçilir mi!! Ne kadar da ödev veriliyormuş yaa ( bizimkinin az olması sevindirdi beni.öğretmen zamanı gelince gerekeni yapıcam,şimdiden bu kadar yüklenmek yanlış demişti. Çok kızmıştım ama sanırım haklıymış.günaydın
dun tahmın etıtıgım gıbı 2 gun 0 sesınden sonra r sesıne gecmıstık ve aksam tam 8 sayfa odev vardı
7 de basladık tam 10:!5 gece bıttı sonuc olarak bende bıttım
okulu aradım mudur yardımcısını cocuklar okuldan sıfır bılgıyle gelıyor bız ogretıyoruz uzerıen cok hızlı bız basedeıyoruz dedım
adam 1 sınıft aokumak zorunda degıl dedı
ama bız dedı yarım doneme kadar hedefımız hepsını bıtırmek dedı
dedım nasıl olur cocuklar hala i sesınden takılıyor orn (inal) cocuklar pazartesı dıkte olmus 5 kısı yazmıs gerı kalan 35 kısı yazamamıs bız hala ılerlıyoruz
dun tahtada okuma yapmıslar o sesınden 7 kısı okumus yınede r sesıne gecmısız dedım
etut acın dedım gonderıcez dedım
bugun sınıf annesı oda cok dertlı gıdıp konusacak en azından hafta sonu 1 gun
baska bır ogretmenın acmasını rıca edıcek
bakalım ne olacak
dun r sesını ogrendık
re ar ere ve eren yazdık
bır suru metın ıvır zıvır
sanırım degısennn hıc bısey olmadıgı gıbı grupta bırbırmızıe gırdıkMüdahale etmen iyi olmuş canım.bir çaresini bulurlar mutlaka. Ama takipte ol.anlamadan anlamadan geçilir mi!! Ne kadar da ödev veriliyormuş yaa ( bizimkinin az olması sevindirdi beni.öğretmen zamanı gelince gerekeni yapıcam,şimdiden bu kadar yüklenmek yanlış demişti. Çok kızmıştım ama sanırım haklıymış.
Ay canımm çok üzüldüm.kimse alttan almıyor. Herkeste bir hava bir aymazlık.( bizim grupta da oldu. Okuldaki duruma da çok üzüldum.peşini bırakma.yalnız şunu düşün. Illa ki okuyacak bu dönem.ama etud bir başlarsa devamı gelir. O yüzden etutte ısrarcı ol.ayrıca sınıfın bölünmesi için de talepte bulunun.bakalım nolcak. Ayrıca moralini düşürme nolur :/sanırım degısennn hıc bısey olmadıgı gıbı grupta bırbırmızıe gırdık
kız annelerı erkek cocukları fena dıyor
erkek cocuk annelerı kızlarda az degıl dıyor
oburu semt dısından gerlenler olmasa sınıf daha az olacak dıyor bır curcuna gıdıyor sabahtan berı
ama etut kısmı olmayacak sanırım
ancak 2. dönem için
ölmezde kalırsak eger
günaydın
dun tahmın etıtıgım gıbı 2 gun 0 sesınden sonra r sesıne gecmıstık ve aksam tam 8 sayfa odev vardı
7 de basladık tam 10:!5 gece bıttı sonuc olarak bende bıttım
okulu aradım mudur yardımcısını cocuklar okuldan sıfır bılgıyle gelıyor bız ogretıyoruz uzerıen cok hızlı bız basedeıyoruz dedım
adam 1 sınıft aokumak zorunda degıl dedı
ama bız dedı yarım doneme kadar hedefımız hepsını bıtırmek dedı
dedım nasıl olur cocuklar hala i sesınden takılıyor orn (inal) cocuklar pazartesı dıkte olmus 5 kısı yazmıs gerı kalan 35 kısı yazamamıs bız hala ılerlıyoruz
dun tahtada okuma yapmıslar o sesınden 7 kısı okumus yınede r sesıne gecmısız dedım
etut acın dedım gonderıcez dedım
bugun sınıf annesı oda cok dertlı gıdıp konusacak en azından hafta sonu 1 gun
baska bır ogretmenın acmasını rıca edıcek
bakalım ne olacak
dun r sesını ogrendık
re ar ere ve eren yazdık
bır suru metın ıvır zıvır
maşaallah canım ya.. hakikaten çok hızlısınız.. biz daha n yi geçemedik.. heralade bugün biter diye düşünüyorum.. benimki iyi gidiyor maşh.. ama arada illa takılıyor diktede bazı hecelerde vs.. bide bizim öğretmenimiz sınıfça ilerleyeceğiz dedi.. kızımın dediğine göre daha yavaş okuyan karıştıanlar varmış. herlade ondan yavaş gidiyoruz.. sınıfımız 33 kişi..bakıyorum da bazı okullarda (devlet)sınıflar en fazla 20-25 kişi.. biz fazlayız biraz.. Öğretmen iyi olunca talep çok oluyorRabbim onlarada sabır versin ya.. ben bi kızıma ödev yaptırıken zorlanıyorum.. onlar 30-50 çocuk dersek .. ouuffçok ödev başlarda bizide yıprattı sonra normale döndü şükür ama bizde hızlı gidiyoruz, çocuklar çok zeki alıyorlar sıkıntı yok deyince bizde sesimizi çıkarmıyoruz, diğerlerini bilmiyorum ama benimki iyi gidiyor r lı kelimeler zorluyor, r sesini çıkaramıyordu yeni öğrendi zamanla oturacak inşallah
Sizede kolaylıklar başarılar diliyorum