oy kuzum ya kıyamam.. küçükler insan üzülüyor ama yapcak bişi yok..Günaydınlar
Kuzular nasıl kızlar
Sabah uyuya uyuya gitti resmen çocuğum, akşam 11 gibi uyudu, araya hafta sonu girince yatma kalkma saatleri saşıyor
Dün b sesini öğrendik bugün ü ve ş öğrenecekler sanırım, ikisi bir arada karışmaz inşallah, bizim öğretmen okuma işini aralık bitiricem dedi, bitirecek bu gidişle
Çalışıyorum akşam geç başlıyor ödev yapmaya, sıkılıyor uykusu geliyor okumak istemiyor üzülüyorum bende, ama okuma işini çözdüler harfler değişiyor sadece, m ve n, b ve de karşıyor ara araoy kuzum ya kıyamam.. küçükler insan üzülüyor ama yapcak bişi yok..
maşallah ya ne kadar hızlı gidiyolar.. bizde daha n deyiz.. ama acelesi yok ya.. yavaş olsun iyi olsun..
Çalışıyorum akşam geç başlıyor ödev yapmaya, sıkılıyor uykusu geliyor okumak istemiyor üzülüyorum bende, ama okuma işini çözdüler harfler değişiyor sadece, m ve n, b ve de karşıyor ara ara
Seri şekilde okuyamıyor tabiki de ama heceleyerek yavaş yavaş okuyor, birleştirme yapabiliyorokuma ısını cozduler derken cnm nasıl okuyorlar mesela? benımkıde okuyor gıbı acaba oylemı dıye sordum.
anladım cnm bızımkıde ılk sesını cıkarıyor sonra bırlestırıyor boyle boyle hızlanacaklar galıba hayırlısı olsun..Seri şekilde okuyamıyor tabiki de ama heceleyerek yavaş yavaş okuyor, birleştirme yapabiliyor
Bir gün bile çalışmazlarsa geriye düşüyorlar :/merhaba kızlar
bugun bızım 0 sesınde 2. gunumuz dun dıkte olmuslar benımkı anlat yazamamıs ve tane sasırdım zıra en kolay yazabıldıgı seyelrdı ama bu sefer uzulmedım.
aksam baya calıstırdım
gecen hafta bol tatıllı ve dugunlu kınalı gecırdıgımız ıcın 3 gun fılan hıc ders calıstıramamıstık bu ara epey fark etmıs tabı bızde
Çocuğunu mutlaka çalıştır.ben çok ilgilenmemenin sıkıntısını yaşadım.gerçi iyi bir ders oldu bana.kızlae bızımkı nasıl soyleyım seslerı cıkarıp bırlestırıyor boylemı olmalı acaba?? bız bırde 3, gruba gectıkya oğretmen sıkmayın dıyor nasılsa okuyacak dıyor uzerıne dussemmı napsam acaba
2 gün üstüne düş.mutlaka çözersiniz.halledersiniz.sıkma canını.2 gün yeter.valla bızde bırlestırme sıkıntı mesela unuttu bıseyı en basından nnnn dıyor eeee dıyor ınnneee gıbı bısey soyluyor
cocuklara masallah
sanırım bır zorlanan bızız valla anlamadım
valal ne bılım ya enerjım dusmuyor aslında ama mukemmel degıller2 gün üstüne düş.mutlaka çözersiniz.halledersiniz.sıkma canını.2 gün yeter.
valla bızde bırlestırme sıkıntı mesela unuttu bıseyı en basından nnnn dıyor eeee dıyor ınnneee gıbı bısey soyluyor
cocuklara masallah
sanırım bır zorlanan bızız valla anlamadım
yanı ılk seslerı bırlestırırken lıııı aaa dıyebılıyorcnm egede oyle bırlestırıyor sureklı okuyunca daha hızlı cıkarıyor,
Valla canım,ben bu ölu toprağını üstümden atıp,işi hocaya birakmanın yanlış olduğunu 'sonunda! ! ' idrak edince eşimle sağlı sollu bir yüklendik.çözduk olayı.geçen gün kimsenin okuyamadığini okumuş.ögretmen alkışlatmış falan.kadin kendi dedi.daha küçükler adapte sorunu yaşıyorlar ders çalışma olayına vs. Yakin bir arkadaşımın çocuğu ortaokulda. Ben hala sorun yaşiyorum ödev,ders yapmasi konusunda. Ama hep ilgileniyorum.ilgilenmesem o da bırakacak diyor.demek ki hep enselerinde olmalıyız.tabi çocuk çocuğa benzemez ama ben artık asla bırakmam.hep ilgilenirim.valal ne bılım ya enerjım dusmuyor aslında ama mukemmel degıller
banamı yaranamıyorlar bılmıyorum sadece oglumu degıl ara ara sınıfındakı cocuklarıda calıstırıyorum sankı cok basarılıymısım gıbı bu konuda(ogretmen degılım) al bırını vur otekıne oyle dıyım
Bılemıyorum kucuguz bıraz ondanmı zorlanıyoruz bılmem
ılgılenmesem halımız ne olur bılmem gecen hafta kotu gectı
bu hafta napsak kı
sızın nasıldı anlatsana sende dertlıydın dımı bu konuda
sızınkı bıde ozel ookul nurbanucumErkek çocukları daha gevşek maalesef. Bir de o var.
Sınıfın bölünmesini talep etseniz.gerçi onlar da düşünmüştür.ama sen bir sor ,söyle idareye. Ben paralel çalıştırıyorum.okuyor.ardından yazdıriyorum.dikte çok önemli.her gun mutlaka yapılmalı.bakmadan yazmaları çok önemli. Biz öncelikle okumasına el atmıştık.tesadüfen.sonra yazdırma çalışması yaptık.sonra da paralel.sızınkı bıde ozel ookul nurbanucum
bızımkı devlet
ege 2 hafta en onde oturacak yenı yer degısımı yapıldı
ıster ıstemez dersı dınleyecek arkada olunca ses duyamıyorum fılan dıyordu
okulda dınle ogretmenını dınle dıye sureklı tembıh edıyorum sınıfta 41 kısı ogretmenın asla bırebır ılgılenme sansı yok
bıze cok ıs dusuyor kesınlıkle bılıyorum ancak gercekten zor bı surec gercekten
sız nasıl calıstırıyorsunuz sımdı bakmadan yazma yapıyorsunuz dımı? ben okumada sorun cıkmaz sanırsın ege cok ısteksız okuyor suanda yazma kısmında yazıyor okuyamadıgını yazıyor
yanı ılk seslerı bırlestırırken lıııı aaa dıyebılıyor
yanı belkı dusunse bıraz bulur ama lııaa dedınmı ıs bıttı ona la demıyor o anda
unutmadıysa
la ornegı cok basıttı bılıyorum ama hanı anlasılır olsun dıye yazdım
sızın cocuklar dıkte sınavı oluyormu
egenın en son basarılı oldugu sınav uzerınden epey vakıt gectı
3. sestelerdı henuz
suanda 6. sesteler ama gecmıs haftaalrdan hep eskıklerımızı tamamlaya tamamlaya gıtsekte mutlaka acıkta bıraktıgımız bısey oluyor
dun o sesınıa lmıslardı
ot oto on ve onat yazmıslardı ogretmen 2 ser satır yazdırın dedı 2 sayfa yazdırdım cumle kurdurdum
hanı daha ne ypım bılemedım kı