İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

günaydın hayırlı sabahlar herkese.. bu hafta o ile başladık haftaya::)galiba bundan sonrasında hızlı gideceğiz.. dün baya ödev vardı..boll okuma ödevi birde.. belki r yada geçebiliriz bu hafta.. bakalım hayırlısı artık:)benimki mantığını çözdü şükür.. ama illaki takıldığı da oluyor.. nat diyeceğine tan diyebiliyor.. al ile la 'yı çok karıştırıyor:KK43:

Günaydın,
Dün okula gitmedik rahatsızdı oğlum
Öğretmen aradı çok rahatsız değilse gelsin yeni harfe geçiyorum diye
ben evde öğretirim dedim :)
bu gün c sesine geçtiler dün evde g öğrendik evde

merhabalar nasılsınız çocuklar nasıl
bizde durum aynen şu haftasonu ödevlerimizi yaptık ama ekstra ilgilenemedim dünde sürpriz misafir çıktı yine sadece ödevi yaptık ve inanın anında yazı bozuldu okuma teklemeye başladı o kadar uğraş ilgilen iki günü hafif geçir sonuç bu
bide bana diyo ki benim yazı stilim bu öyle hemen değiştiremem :KK57:

Merhaba
dün dikte sınavı olmuş bizimkiler
Rana iri nar al
Taner tane tane nar al
Ela Ali nereli
Erol tere al
Nil o atlet terli

evde yazdırdım henüz sonuclar gelmemişti
nereli ve terli yazarken zorlandı bilmiyorum artık en olur sonucu

Dün m sesine gecmişler
okulistikten bu sefer destek almaya basladım konu anlatımları daha guzel morpaya gore umarım hevesımızı cabuk almayız
dun
em im imi ve ma hecesini öğrenmişler
bol bol cümle kurdurdum atma alma olma elma mama gibi
birazda me kendisi yazdıgı için heceyi gösterdim ama kafası karısmasın dıye uzerınde cok durmadım
böyle simdilik durumlar

selam .. biz hala o dayız.. bilmiyoum yarın falan r ye geçermyiz.. cümle ve hece yazıyoruz okuyoruz.. dikte şeklinde bakmadna .. okumammız iyi gibi. ama yazı berbat:KK43:yazabiliyor ama yazısı çok bozuldu.. ona üzülüyorum:KK43:

selam .. biz hala o dayız.. bilmiyoum yarın falan r ye geçermyiz.. cümle ve hece yazıyoruz okuyoruz.. dikte şeklinde bakmadna .. okumammız iyi gibi. ama yazı berbat:KK43:yazabiliyor ama yazısı çok bozuldu.. ona üzülüyorum:KK43:
Çok geridesiniz siz.biz u dayız.gerçi benim çocuğum söktu artık.diğer harfleri de ben tanıtıyorum.sökmüş olmasına rağmen takılıyor tabi.yazısı benimkinin de kötü maalesef. Büyük yazıyor ayrıca. :KK43:(

Çok geridesiniz siz.biz u dayız.gerçi benim çocuğum söktu artık.diğer harfleri de ben tanıtıyorum.sökmüş olmasına rağmen takılıyor tabi.yazısı benimkinin de kötü maalesef. Büyük yazıyor ayrıca. :KK43:(
EWET BİZ GERİDEN GELİYORUZ.. ÖĞRETMENİMİZ ÇOCUKLARA GÖRE İLERLİYO MAAELSEF..

X