- 27 Şubat 2008
- 9.934
- 12.709
500 canım..sızın ne kadar etut fıyatı canım
maşallah 4. grup mu bitiyor. biz m harfine yeni geçtikHayırlı sabahlar
keyfsiz gittik bu gün, grip gibi, teneffüse çıkma dedim ama dururmu bilmem
4.grup bitiyor bugün
geçmiş olsun canım.. siz baya hızlısınız maşh:)Günaydın,
Dün okula gitmedik rahatsızdı oğlum
Öğretmen aradı çok rahatsız değilse gelsin yeni harfe geçiyorum diye
ben evde öğretirim dedim :)
bu gün c sesine geçtiler dün evde g öğrendik evde
Teşekkür ederim canım, bu arada cümlem de saçma olmuş evde evde falangeçmiş olsun canım.. siz baya hızlısınız maşh:)
Çok geridesiniz siz.biz u dayız.gerçi benim çocuğum söktu artık.diğer harfleri de ben tanıtıyorum.sökmüş olmasına rağmen takılıyor tabi.yazısı benimkinin de kötü maalesef. Büyük yazıyor ayrıca.selam .. biz hala o dayız.. bilmiyoum yarın falan r ye geçermyiz.. cümle ve hece yazıyoruz okuyoruz.. dikte şeklinde bakmadna .. okumammız iyi gibi. ama yazı berbatyazabiliyor ama yazısı çok bozuldu.. ona üzülüyorum
EWET BİZ GERİDEN GELİYORUZ.. ÖĞRETMENİMİZ ÇOCUKLARA GÖRE İLERLİYO MAAELSEF..Çok geridesiniz siz.biz u dayız.gerçi benim çocuğum söktu artık.diğer harfleri de ben tanıtıyorum.sökmüş olmasına rağmen takılıyor tabi.yazısı benimkinin de kötü maalesef. Büyük yazıyor ayrıca.(
AY BİR BİLSEMYazıları sonradan düzelirmi ki kızlar, çok çirkin oldu cidden,
öğretmen sorun etmiyor gibi okumaya yoğunluk verdik diyor
Hep aynı durumdayız demek ki, oysa ne güzel yazıyordu çocuğum yaaAY BİR BİLSEMMÜBAREK ÇİNCE SANKİ
Doğrudur.bazı öğretmenler yavaş gidiyor bazıları uçuyor.:/EWET BİZ GERİDEN GELİYORUZ.. ÖĞRETMENİMİZ ÇOCUKLARA GÖRE İLERLİYO MAAELSEF..