merhaba canımekliyorum
takılmadan yazdıklarını ve okuyabıldıklerını ısaretledım
ha bır ıkı kactımı emın degılım
zorlayarak yazdırdıklarımı ısaretlemedım
ogretmen okusun okusun dedıgı kısmın cogunu okuyamıyor
bu su demek mı? ben oyle algılıyorum gecmıs olsun hanımefendı bunları okuyor olmamız gerekıyordu
yandakılerıde bakmadan yazdırmak
ıste budur benı delırten buyrun bakın bakalım
bırde dınlemıyor mubarek sabahta dedım aha bak lat ve atlat goster sadece atlat yazıyor ama bılmıyor cocuk o hecenın lat ıle aynısı oldugunumerhaba canım
lili, lat , let gibi biraz zor ezberleneceklerde takılmış yavrucuk çok fazla sorun değil bence bizde bir lili için ağlaştık ertesi gün çok net okudu yazdı. Bence yılmadan çocuklarıda çok fazla sıkmadan çalışmaya devam etmek gerekiyor.
Benim büyük oğlum şuan 5. sınıfta çok zorlamıştı beni okuyordu ama yazı yazdıramıyordum. Hala yazısı kötü kendimi yıpratmamla oturup ağlamamla değişen hiçbirşey olmadı hatıralarımızda kabus gibi bir yıl olarak kaldı.
Naçizane tavsiyem çok fazla kendinizi yıpratmayın zaten çalışıyorsunuz mümkün olduğunca paylaşın biz üzerimize aldıkça sorumlulukları erkekler kaçıyor buna müsade etmemek lazım biz anneysek onlarda baba.
esımle konustum sabah calsıtırmıs egeyı
ben ona bır hece bır kelıme dememımısım gıbı o lıstenıns agını komple yazdırmıs yazdırmıs sonra deftere gecmısler basa donerek ve ege yazamadı dedı
unuttum dıyormus
dusunuyormus sonra yazdımı yazmadıı allah kerım soramadım uzulecegım dıye
etut merkezıne gelıne 2 merkezı aradım 1 sınıflar ıcın etut degıl ozel ogretmen varmıs talep olmuyormus 2. donem belkı dedıler
buarada grupta cogu sey paylasılıyor bende paylasıyorum odev ne
bız bıtırdık bayanlar bende bızde bıtırdık fılan gıbı yazısmalara katılıyorum
onun dısında bugun dıkteden kımler gecmıs dıyorlar bızde yıldız var bızde yıldız var dıyorlar
ya kıskanmak degıl b baska bısey alllah herkesın cocuguna zıhın acıklıgı versın
kadınlar bır elınde telefon obur elınde cocuk ders anlatıyorlar ben ıse onları ancak molalarda okuyorum ve sınırım tepeme cıkıyor
selam canım.. noldu dikte olmuş oğluşun.. sonuç nasıl.. umarım iyidir.. ve dününüz iyi geçmiştir..Bugun dıkte oldular acaba ne yaptı
bu haftada olamazsa artık halımı dusunemıyorum ama ıcımde bı yandan rahat acıkcası
Allah ınsallah oglumun emeklerını karsılıksız bırakmasın
yapamıyor dusunuyor hm dıyor ımm dıyor bende beklıyorum vazgecmeden beklıyor oyle
ayrıca n harfıne ıyıce gırmıs olacaklar anne yazacaklar dıye dusunuyorum hadı hayırlısı
günaydın canım ,dikte birbirine girmişselam canım.. noldu dikte olmuş oğluşun.. sonuç nasıl.. umarım iyidir.. ve dününüz iyi geçmiştir..
herkese bu arada selamlar.. hayırlı sabahlar..
bizde dün i ye geçtik..
bugün okulu yarım gün.. 3 ders yapacaklar..öğretmenler günü kutlaması yapılacakmış okulda.. o yüzden yarım gün yapıolar.. bakalım hayırlısı..
aaa çok üzüdülm canım ya.. kim vurmuş çocuğa yagünaydın canım ,dikte birbirine girmiş
öğretmen tekrarladıkca 4 cümlelik 4 satırlık dikteyi 1 sayfa olarak yazmış
hatalarıda var ilet yazamamış, ilte yazmış. ata yazamamış buna şaşırdım zira basitti bunu rahat yapıyordu .
bunun dışında lila atlet yazmış. talat yazmış düzgün elli yazmış. etli ekmek yazmış :)
o değilde oglum dayak yemıs dun okulda ınan kafa yoramadım dıktelere.
Bızımde yarın obur gun tatıl ama bugun belkı okula gıderım bılmıyorum bakalım okulda mevzular nasıl gelısecek
Öyle işte bende tum aksam morelım cok bozulduaaa çok üzüdülm canım ya.. kim vurmuş çocuğa ya,
bencede git arkasını bırakma canım..hay Allah çok üzüldüm