valal etut merkezı varmı bılmıyorum ama okulda 1.sınıf ıcın etut yokmus gereksızmıscanım sıkma canını.. senin oğlun hem daha küçüktü..
etüt merkezi yok mu sizin orada.. inan faydası oluyor.. bende çalışıyorum.. benim kızımda öğlenci.. sabahları babası etüt'e bırakıyor.. orada yarım kalmış ödevlerini ve dikte okuma yapıyorlar.. en azından biz o kada kendimizi yıpratmamış oluyoruz.. watsaptan konuştum etüt öğretmeniyle de.. diyorum böyle böyle işte yapmıyor okumuyor falan diye.. burada yapıyo.. size yapıyor öyle dedi bana.. hakkaten de öyle.. orada mecbur hissediyor.. ben faydasını görüyorum.. en azından sıkmıyoum artık oraya bırakıyorum valla. yaptırsınlar.. o kadar da para veriyorum. değsin bari..
canım bende çalışıyorum.. zaten birazda onun için verdim.. hem orada bakıyorlar hemde derslerini yaptırıyolar.. ilk başta bende dedim galiba gereksiz.. ama bakacak kimsem olmadığı içinde mecburdum.. ya birini bulacaktım ki bulamadım güvenilirvalal etut merkezı varmı bılmıyorum ama okulda 1.sınıf ıcın etut yokmus gereksızmıs
ozel ders aldırın dedıler de benım derdım cocugu basımdan atmak degıl kı sabah olmadıgım ıcın sıkıntıya gırıyorum al adama guvenıyosun dun bı suru kızdı bana aha hanı neden gostermıyosun mademm dımı
etut merkezı dedıgın yer nasıl nerede oluyor?
hıc boyle bır yerın varlıgından haberdar degılım sahsencanım bende çalışıyorum.. zaten birazda onun için verdim.. hem orada bakıyorlar hemde derslerini yaptırıyolar.. ilk başta bende dedim galiba gereksiz.. ama bakacak kimsem olmadığı içinde mecburdum.. ya birini bulacaktım ki bulamadım güvenilir
sabahları babası bırakıyor. kahvaltı yaptırıyorla .. sonra hemen ödev başına.. ödevleri biterse erken zeka oyunalrı oynuyorlar.. yada ödev götürmesse evden onlar orada bişeyler yaptırıyorlar ekstadan.. boş geçirmiyorlar.. bence gayet iyi oldu.. çünki ilk başlarda ödevimiz azdı evde bitiriyordu..oradada esktra bişiler yapıyordu.. ama bu haftada başından beri arttı bizimde ödevlerimiz..ve yetişmiyor evde sıkılıyor ağlıyor vs..sabah orada sakin sakin yapıyor..
dershane gibi bir nevi..
sonra öğlen yemeğini yiyorlar.. hazırlayıp servisle okula bırakıyorlar.. benim yüküm hafifliyor.. isteyenlerin çıkışta da alıyorlar çocuklarını.. ama ben zaten 16:45 de çıktığım için okula da yakın işyerim kendim alıp eve geçiyorum..ben gayet memnunum.
canım özel etüt merkezi diye gçiyor.. dershaneler dönüşüme gçöeti ya.. bende bilmiyordum ta ki okulun açılmasına bir hafta kala duydum..çokda stresliyidim kim bakacak çocuğuma ne olacak diye..ilaç gibi geldi:)hıc boyle bır yerın varlıgından haberdar degılım sahsen
pekı bunun bır adı varmı bu k urumun ozel bır yermı?
bakayım ama hıc duymadımda bızım oralarda vallacanım özel etüt merkezi diye gçiyor.. dershaneler dönüşüme gçöeti ya.. bende bilmiyordum ta ki okulun açılmasına bir hafta kala duydum..çokda stresliyidim kim bakacak çocuğuma ne olacak diye..ilaç gibi geldi:)
yanlış hatırlamıyorsam senin annen bakıyordu oğlusuna.. neyse baya uzaktalarmış..biraz zor gibişuan 5 tane etüt merkezi buldum ama hepsi bize 40-50 dk arabayla uzaklıktakı yerler
ben 7de evden cıkıyorum
esım gunduzcuyse 6 da
gececıyse aksam 4 te gıdıyor ıse
Etüt merkezi şu aşamada özellikle sıkılan çocuklar için çok yorucu olabilir. Sonuçta çocuk memur gibi sabah evden 7de çıkacak akşam 6da eve girecek. Bakacak kimse olmazsa olabilir tabi ama evde ilgilenen birisi varsa bence 1.sınıfta etüt merkezine gerek yok. Bizim öğretmenimiz en çok zorlanacakları harf 'n' olacak demişti dediği gibi de oldu. Her şey karma karışık bir hal aldı.şuan 5 tane etüt merkezi buldum ama hepsi bize 40-50 dk arabayla uzaklıktakı yerler
ben 7de evden cıkıyorum
esım gunduzcuyse 6 da
gececıyse aksam 4 te gıdıyor ıse
haftada 1-2 gun esım goturebılır aslındayanlış hatırlamıyorsam senin annen bakıyordu oğlusuna.. neyse baya uzaktalarmış..biraz zor gibi
bizde ben 07.30 da çıkıyorum evden.. eşimde 08.00 de çıkıyor..8 de açıyorlar şükür.. o bırakıyor o yüzden..
hayırlısı öylede böylede bitecek bu 1. sınıf:..
bıde corap sokugu gıbı olacak dedılerEtüt merkezi şu aşamada özellikle sıkılan çocuklar için çok yorucu olabilir. Sonuçta çocuk memur gibi sabah evden 7de çıkacak akşam 6da eve girecek. Bakacak kimse olmazsa olabilir tabi ama evde ilgilenen birisi varsa bence 1.sınıfta etüt merkezine gerek yok. Bizim öğretmenimiz en çok zorlanacakları harf 'n' olacak demişti dediği gibi de oldu. Her şey karma karışık bir hal aldı.
işte benim bakacak kimsem yok maalesef ki.. en çok o yüzden verdim.. sabah 8 de bırakıyor babası..Etüt merkezi şu aşamada özellikle sıkılan çocuklar için çok yorucu olabilir. Sonuçta çocuk memur gibi sabah evden 7de çıkacak akşam 6da eve girecek. Bakacak kimse olmazsa olabilir tabi ama evde ilgilenen birisi varsa bence 1.sınıfta etüt merkezine gerek yok. Bizim öğretmenimiz en çok zorlanacakları harf 'n' olacak demişti dediği gibi de oldu. Her şey karma karışık bir hal aldı.
ay bendede o kadar
whatsapp grubu var ve resmen benı hırs kupune cevırıyor bır kac cocuk var boyle en bastan berı dıktelerı hep yazan hıc degısmedıler onlarında ben acıkcası okuma bıldıklerını dusunuyorum sorucam hatta nıyetlıyım
Bende agladım nolacak halımız bılmıyorum ne kadar zormus
buarada oglumda aglıyor bırakıyoum tamam gosteremıcem dıyorum baslıyor aglamaya sen benım basarısız olmamı ıstıyorsun lutfen goster
sonra surunene kadar gosterıyoruz
suan esımı ve oglumu uyandırdım telefonla
kadınlar gene uyanmıslar ders calıstırıyorlar
ya kıskanmak degıl kesınlıkle benım oglumda annesının evde olmasına ve onu sıkıstırmadan egıtılmesıne ıhtıyacı var
kahretsin
esımle konustum sabah calsıtırmıs egeyıCuteMom canım.. aslında bu etüt mekezi tam sizlik biliyormusun.. bir araştırsana çevrenden.. bu ara moda çünki.. şu sübyan okulları gibi.. apartmanlarda bile oluyor..çok büyük oması önemli diil..önemli olan yapılan iş verilen hizmet..bi araştır..