İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

canım sıkma canını.. senin oğlun hem daha küçüktü..
etüt merkezi yok mu sizin orada.. inan faydası oluyor.. bende çalışıyorum.. benim kızımda öğlenci.. sabahları babası etüt'e bırakıyor.. orada yarım kalmış ödevlerini ve dikte okuma yapıyorlar.. en azından biz o kada kendimizi yıpratmamış oluyoruz.. watsaptan konuştum etüt öğretmeniyle de.. diyorum böyle böyle işte yapmıyor okumuyor falan diye.. burada yapıyo.. size yapıyor öyle dedi bana.. hakkaten de öyle.. orada mecbur hissediyor.. ben faydasını görüyorum.. en azından sıkmıyoum artık oraya bırakıyorum valla. yaptırsınlar.. o kadar da para veriyorum. değsin bari..
valal etut merkezı varmı bılmıyorum ama okulda 1.sınıf ıcın etut yokmus gereksızmıs
ozel ders aldırın dedıler de benım derdım cocugu basımdan atmak degıl kı sabah olmadıgım ıcın sıkıntıya gırıyorum al adama guvenıyosun dun bı suru kızdı bana aha hanı neden gostermıyosun mademm dımı
etut merkezı dedıgın yer nasıl nerede oluyor?

valal etut merkezı varmı bılmıyorum ama okulda 1.sınıf ıcın etut yokmus gereksızmıs
ozel ders aldırın dedıler de benım derdım cocugu basımdan atmak degıl kı sabah olmadıgım ıcın sıkıntıya gırıyorum al adama guvenıyosun dun bı suru kızdı bana aha hanı neden gostermıyosun mademm dımı
etut merkezı dedıgın yer nasıl nerede oluyor?
canım bende çalışıyorum.. zaten birazda onun için verdim.. hem orada bakıyorlar hemde derslerini yaptırıyolar.. ilk başta bende dedim galiba gereksiz.. ama bakacak kimsem olmadığı içinde mecburdum.. ya birini bulacaktım ki bulamadım güvenilir:KK43:
sabahları babası bırakıyor. kahvaltı yaptırıyorla .. sonra hemen ödev başına.. ödevleri biterse erken zeka oyunalrı oynuyorlar.. yada ödev götürmesse evden onlar orada bişeyler yaptırıyorlar ekstadan.. boş geçirmiyorlar.. bence gayet iyi oldu.. çünki ilk başlarda ödevimiz azdı evde bitiriyordu..oradada esktra bişiler yapıyordu.. ama bu haftada başından beri arttı bizimde ödevlerimiz..:KK43:ve yetişmiyor evde sıkılıyor ağlıyor vs..sabah orada sakin sakin yapıyor..
dershane gibi bir nevi..
sonra öğlen yemeğini yiyorlar.. hazırlayıp servisle okula bırakıyorlar.. benim yüküm hafifliyor.. isteyenlerin çıkışta da alıyorlar çocuklarını.. ama ben zaten 16:45 de çıktığım için okula da yakın işyerim kendim alıp eve geçiyorum..ben gayet memnunum.

canım bende çalışıyorum.. zaten birazda onun için verdim.. hem orada bakıyorlar hemde derslerini yaptırıyolar.. ilk başta bende dedim galiba gereksiz.. ama bakacak kimsem olmadığı içinde mecburdum.. ya birini bulacaktım ki bulamadım güvenilir:KK43:
sabahları babası bırakıyor. kahvaltı yaptırıyorla .. sonra hemen ödev başına.. ödevleri biterse erken zeka oyunalrı oynuyorlar.. yada ödev götürmesse evden onlar orada bişeyler yaptırıyorlar ekstadan.. boş geçirmiyorlar.. bence gayet iyi oldu.. çünki ilk başlarda ödevimiz azdı evde bitiriyordu..oradada esktra bişiler yapıyordu.. ama bu haftada başından beri arttı bizimde ödevlerimiz..:KK43:ve yetişmiyor evde sıkılıyor ağlıyor vs..sabah orada sakin sakin yapıyor..
dershane gibi bir nevi..
sonra öğlen yemeğini yiyorlar.. hazırlayıp servisle okula bırakıyorlar.. benim yüküm hafifliyor.. isteyenlerin çıkışta da alıyorlar çocuklarını.. ama ben zaten 16:45 de çıktığım için okula da yakın işyerim kendim alıp eve geçiyorum..ben gayet memnunum.
hıc boyle bır yerın varlıgından haberdar degılım sahsen
pekı bunun bır adı varmı bu k urumun ozel bır yermı?

hıc boyle bır yerın varlıgından haberdar degılım sahsen
pekı bunun bır adı varmı bu k urumun ozel bır yermı?
canım özel etüt merkezi diye gçiyor.. dershaneler dönüşüme gçöeti ya.. bende bilmiyordum ta ki okulun açılmasına bir hafta kala duydum..çokda stresliyidim kim bakacak çocuğuma ne olacak diye..ilaç gibi geldi:)

ekliyorum
takılmadan yazdıklarını ve okuyabıldıklerını ısaretledım
ha bır ıkı kactımı emın degılım
zorlayarak yazdırdıklarımı ısaretlemedım
ogretmen okusun okusun dedıgı kısmın cogunu okuyamıyor
bu su demek mı? ben oyle algılıyorum gecmıs olsun hanımefendı bunları okuyor olmamız gerekıyordu
yandakılerıde bakmadan yazdırmak
ıste budur benı delırten buyrun bakın bakalım

Eklentiler

• Yapabildikleri.jpg
    Yapabildikleri.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 52
benim verdiğim yer daha yeni açıldı bu sene.. öğrencide çok yok o yüzden sakin.. kalablık değil.. iki öğretmen var.. birde yemek ve temizlik yapan bayan var..sıkılmıyorda orada ..başka çocuklarda olduğu için eğleniyorda..

canım özel etüt merkezi diye gçiyor.. dershaneler dönüşüme gçöeti ya.. bende bilmiyordum ta ki okulun açılmasına bir hafta kala duydum..çokda stresliyidim kim bakacak çocuğuma ne olacak diye..ilaç gibi geldi:)
bakayım ama hıc duymadımda bızım oralarda valla :KK43:

canım maşallah gene iyi ya.. çok da stres yapma.. benimki de takılıyıor ki daha i ye geçmedik biz.. o kadar olur yavaş yavaş düzelecek onlarda..zamanla okudukça gördükçe pekişecek kavrayacaklar mantığı da inşaallah..at diyeceğine ata diyor.. mesela..la ile al ta ile at ı çok karıştırıyor:KK43:

şuan 5 tane etüt merkezi buldum ama hepsi bize 40-50 dk arabayla uzaklıktakı yerler
ben 7de evden cıkıyorum
esım gunduzcuyse 6 da
gececıyse aksam 4 te gıdıyor ıse :KK43:

şuan 5 tane etüt merkezi buldum ama hepsi bize 40-50 dk arabayla uzaklıktakı yerler
ben 7de evden cıkıyorum
esım gunduzcuyse 6 da
yanlış hatırlamıyorsam senin annen bakıyordu oğlusuna.. neyse baya uzaktalarmış..biraz zor gibi:KK43:
bizde ben 07.30 da çıkıyorum evden.. eşimde 08.00 de çıkıyor..8 de açıyorlar şükür.. o bırakıyor o yüzden..
hayırlısı öylede böylede bitecek bu 1. sınıf:..

ben 7de evden cıkıyorum
esım gunduzcuyse 6 da
Etüt merkezi şu aşamada özellikle sıkılan çocuklar için çok yorucu olabilir. Sonuçta çocuk memur gibi sabah evden 7de çıkacak akşam 6da eve girecek. Bakacak kimse olmazsa olabilir tabi ama evde ilgilenen birisi varsa bence 1.sınıfta etüt merkezine gerek yok. Bizim öğretmenimiz en çok zorlanacakları harf 'n' olacak demişti dediği gibi de oldu. Her şey karma karışık bir hal aldı.

yanlış hatırlamıyorsam senin annen bakıyordu oğlusuna.. neyse baya uzaktalarmış..biraz zor gibi:KK43:
bizde ben 07.30 da çıkıyorum evden.. eşimde 08.00 de çıkıyor..8 de açıyorlar şükür.. o bırakıyor o yüzden..
hayırlısı öylede böylede bitecek bu 1. sınıf:..
haftada 1-2 gun esım goturebılır aslında
annem bakıyor ama annem normal yazıyı zor okuyor yazıyor hıc bı faydası yok bıde ege onu hıc sallamıyormus
annem oku dıyormus bana
annem anlamadıgı ıcın okumuyormus

Etüt merkezi şu aşamada özellikle sıkılan çocuklar için çok yorucu olabilir. Sonuçta çocuk memur gibi sabah evden 7de çıkacak akşam 6da eve girecek. Bakacak kimse olmazsa olabilir tabi ama evde ilgilenen birisi varsa bence 1.sınıfta etüt merkezine gerek yok. Bizim öğretmenimiz en çok zorlanacakları harf 'n' olacak demişti dediği gibi de oldu. Her şey karma karışık bir hal aldı.
bıde corap sokugu gıbı olacak dedıler
bana en kolay ela grubunu ogrendı sanıyorum t zorlandık
i naptımız bellı degıl :KK43: bugunde r gecıyor neye gore gecıyorlarsa

işte benim bakacak kimsem yok maalesef ki.. en çok o yüzden verdim.. sabah 8 de bırakıyor babası..
zaten 2 yıl kreşe gitti benim kızım. çok da yadırgamadı o yüzden.. alışıktı erken kalkıp yatmaya..
mecburiyetten verdim ama faydasını görüyorum.. yoksa hakikaten bizde çok yıpranacaktık bu dönemde özellikle..

ay bendede o kadar
whatsapp grubu var ve resmen benı hırs kupune cevırıyor bır kac cocuk var boyle en bastan berı dıktelerı hep yazan hıc degısmedıler onlarında ben acıkcası okuma bıldıklerını dusunuyorum sorucam hatta nıyetlıyım
Bende agladım nolacak halımız bılmıyorum ne kadar zormus
buarada oglumda aglıyor bırakıyoum tamam gosteremıcem dıyorum baslıyor aglamaya sen benım basarısız olmamı ıstıyorsun lutfen goster
sonra surunene kadar gosterıyoruz
suan esımı ve oglumu uyandırdım telefonla
kadınlar gene uyanmıslar ders calıstırıyorlar :KK43:
ya kıskanmak degıl kesınlıkle benım oglumda annesının evde olmasına ve onu sıkıstırmadan egıtılmesıne ıhtıyacı var
kahretsin :KK43:

anlamadığım bu whatsaptan herseyımı paylasıyorlar yattık kalktık calışıyoz gıbı gordukçe sınır olman normal cnm..

CuteMom CuteMom canım.. aslında bu etüt mekezi tam sizlik biliyormusun.. bir araştırsana çevrenden.. bu ara moda çünki.. şu sübyan okulları gibi.. apartmanlarda bile oluyor..çok büyük oması önemli diil..önemli olan yapılan iş verilen hizmet..bi araştır..

CuteMom CuteMom canım.. aslında bu etüt mekezi tam sizlik biliyormusun.. bir araştırsana çevrenden.. bu ara moda çünki.. şu sübyan okulları gibi.. apartmanlarda bile oluyor..çok büyük oması önemli diil..önemli olan yapılan iş verilen hizmet..bi araştır..
esımle konustum sabah calsıtırmıs egeyı
ben ona bır hece bır kelıme dememımısım gıbı o lıstenıns agını komple yazdırmıs yazdırmıs sonra deftere gecmısler basa donerek ve ege yazamadı dedı
unuttum dıyormus
dusunuyormus sonra yazdımı yazmadıı allah kerım soramadım uzulecegım dıye
etut merkezıne gelıne 2 merkezı aradım 1 sınıflar ıcın etut degıl ozel ogretmen varmıs talep olmuyormus 2. donem belkı dedıler

X