- 27 Şubat 2008
- 9.934
- 12.709
kucuk mu canım olurmu oyle sey bız 66 aylıgızCocuklar diyomuski sen kucuksun diye.
bende dedim ki peki okula gitmek icin buyukmusun kucukmusun sence dedim.kucugum daha diyo.ben oyuncaklarla oynamak istiyorum diyo.bide bu yazamayinca ogrt bunu rehber ogrt odasina goturmus .aglayarak konusuyor. Beni beyaz odaya goturdu .orda baska ogrt bana yazdirdi.
i sesi bize daha kolay geldi cünkü mesela ne yazıyorlardıTEKRAR SELAMLAR..Bizimkiler i harfindeler artık.. il ve li yazmışlardı geçen gün ..dün yarım gündü okul.. bişey yapmamışlar. eğlence yapmışlar:)ama bugün de biz öğretmenimize süpriz yapacağız ki yapmışlardır bile.. pasta falan alacaktı sınıf annemiz..hediyelerimizi verecekti.. umarım mutlu olur sevinir:)dün ödevde yoktu.. bende akşam biraz okuma ve dikte yaptırdım.. cümle yazdırdım.. maşh iyi ama iki 3 yerde takıldı genede
sanada günaydın canım,,günaydın arkadaslar
malum bize tatıl oldugundan toplu odevlerımızı dun aksam yaptık. 2 sayfa metin yazdı ben okudum o yazdı.
5 kelimelik calısmalarımızdan yaptık.
gecmıste takıldıgı bısey hemen hemen hıc yok gıbı
tel ıle tele karısıyor bıraz
dun neler yazdık yenı olarak
anne, nane, tane , anlat , eline , ve nine ninede biraz zorlandı bu aksamda kınamız var kınadan once veya sonra bunlarıda bıraz tahtada gostermek ıstıyorum.
Ev ödev defteirne bugun 3-4 satır bunları yazmasını ıstedım baslarını ben yazdım okuyarak yaz bunları dedım
Öyle yanı durumlar
işte galiba yavaş yavaş çözülecekler.. inş hadi hayırlısı evlatlarımız için..Günaydın
Biz dün s sesini öğrendik
akşam yardımcı dergide yapması gerekenler vardı onları yaptı, s i yaparken çok zorlandı ama sonra biraz öğrendi şükür
1 sayfada ayrıca ödevi vardı okuma ve yazma
okuma üst, ters, sert, mert vb gibi bunda da zorlandı 3 defa okuttum sona doğru anladı okumaya başladı şükür
Bugün 3.grup bitecek sanırımfatima38 valla canım siz 3. gruba gectiniz dimi?
KIZLARIMCANLARIM canım safari ve müzik yazısını okumus bu harıka bısey masallah
alfabeyı bılıyordu o zaman dımı?
henuz sınıfta okumayı soken yok dımı?b
Bugün 3.grup bitecek sanırım
d kaldı sadece, zaten artık okuma mantığını anladılar, sadece harfleri tanımak kaldı geriye
canım mesela safari yi okuyacağında s harfini biliyordu.. f harfini sordu fıı dedim.. birleştirdi kendisi.. a ve i yi öğrendei zaten:)fatima38 valla canım siz 3. gruba gectiniz dimi?
KIZLARIMCANLARIM canım safari ve müzik yazısını okumus bu harıka bısey masallah
alfabeyı bılıyordu o zaman dımı?
allah allah masallahh yacanım mesela safari yi okuyacağında s harfini biliyordu.. f harfini sordu fıı dedim.. birleştirdi kendisi.. a ve i yi öğrendei zaten:)
müzik te de öyle harfleri ben söyledim oda birleştirdi:)avea okudu mesela.. v harfini zaten biliyordu..
işte harflerin tamamını öğrendiklerin de rahat rahat okuyacaklar inş..inorm grubundan sonra çözülüyormuş zaten.. harflerde çabuk çabuk ilerliyecekmiş inorm bitince..
EWET DENE CANIM BAK.. Okuyuncada daha da bi heves geliyo çocuklara:)allah allah masallahh yadur bakım benımkınıde yoklıyım ben sız daha once bahsetmıstınız ama ben anlamamısıtm galıba
masallah ya ınsallah gecen haftadan sonra daha rahatız bız cok sukur
henuz sınıfta okumayı soken yok dımı?
yanı mantık olarak harflerı bılmeyen cocuklar okuma yapamaz ?
oylemı onden derken mesela bız n sesındeyız o sesını gostermelımı pazaresı gececekler o sesıneTamamen okuyan yok ama annesi sınıf öğretmeni olan benim şefin oğlu öndeymiş öğretmen benimle bir gidiyor diyor, anne önden öğretiyor çünkü
oylemı onden derken mesela bız n sesındeyız o sesını gostermelımı pazaresı gececekler o sesıne