İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

merhabalar
dün akşam ödevimiz bitince hadi tombala yapalım dedim öğrendiğimiz tüm heceleri kelimeleri boş bir sayfaya yazdırdım sonra kesip torbaya koyduk çekip çekip okudu iyide oldu tavsiye ederim. O torbayı kaybetmeyip ödevlerden sonra hatırlatma amacıyla bir kaç kere torbayı çekip bitirse faydalı olur diye düşünüyorum unutmaz en azından.

bu akşam için gardımı hazırladım
bundan sonra yaz bırak yaptırmıcam mutlaka dıkte yaptırıcam cumle ıcınde
morpaya gerekırse hafta sonu bakıcaz sadece
bugun hedefım
pazartesı ogrendıklerı il ve it'i hatırlatmak
ve ile ve ilet dun aksam ve bu aksam uzerıne ne eklenır bılmıyorum

bunu ınterten ındırttım bu aksam goturucem eve buda cok ıyı fıkır

Ben gıdıyorum kızlar 6 gıbı evde olurum bakalım baslasın maraton

Aaa çok güzrl fikir.çok teşekkürler canımmm. :*

Günaydın kızlar
dün okulda bir sürü şey yazılmış
5-6 sayfa dıyebılırım ana bı baktım ege 1 sayfa yazmıs devamı nerede dıyorum fasulyelerım dustu yere onları topladım dedı. haydaaa tuttum bır daha yazdırdım gonderılen resımlere bakarak
sonra bır baktım defterın ortasınadn tutmus okuldada yapmıs bazıları eksık
hos ıyı oldu tekrarlamıs oldu
ne yazmıslar,

Ali, li, Etli
bunlarla ilgili cümleler
cümlelerde ile bol bol var.
elti, teli bunlarıda yazmıslar ama bnların cumlelerı yoktu

daha sonra odeve gectık yardımcı yayınlardan 3 sayfa
birleşik i , hece birleştirmece , et-i bir sonraki eti sonraki e-ti ama umarım anlamıştır yanı
2 sayfada yardımcı yayınlardan yazma vardı bakmadan yazdırdım bı sıkıntı olmadı gıbı

buarada haftaya perşembe cuma tatılmıs sanırım

EWET BİZ GERİ KALDIK GALİBA:))AMMAN ÖĞRETMEN BİLİYOR NE YAPACAĞINI SIKMIYOUM.. DÜN DE ATLET ATLA Altta VS YAZMIŞLAR.GİT GİDE HZILANIP KARIİMAYA BAŞLADI.. GENEL OLARAK OKUYOR AMA ARADA ŞAŞIRIYOR.. AL VE LA YI KARIŞTIRIYOR.. UZUN KELİMELERİ BİRAZ ZORLANARAK OKUYOR BİLEŞTİRİYO.. ÇÖZÜLCEK DÜZELECEK İNŞ..

bız t sesınden hala emınım atlat yazamayız
ınan donup ogretsemmı dusunuyorum ama bu seferde atlet karısacak sanıyorum )
Hayırlısı olsun
haftayada okullar tatılmıs tatılden sonra cok hızlanıyorlar ıstemıyorum aslında tatıl fılan

ya öğretmenimiz fazla ödev vermeye başladı.. yetişmiyor.. yazmaktan okumaya vakit kalmıyor.. sonrada uykusu geliyor mızmız uyucam okumıcam diyobende etüte bıraktım.. çok da sıkıp bıktırmak istemiyorum.. sabah saçını tararken benim aldığım okuma çıktısında okuyordu yavaş yavaş:)okuma için hafta sonları ideal bence.. bol vakit..bu hafta düğüne gideceğiz kısmetse memlekete .. cumadan başlarım ödevlere .. yoksa yetişmez.. yanıma alırım orada değişik gelip yapar belki..

sızın aksam saatınız kısıtlı bızde dun aksam odevlerı bıtırdıgımızde saat 9 ıdı
ama bence genede gec yahu cok degıl hos okuldakınıda yaptıgımız ıcın oluyor ama anladımkı
cocuga gostermek dıkte yaptırmak lazım elımıden geldıgınce sıkmadan

dugune gelınce hepınızın kafası bı rahatlar ve baskalarının yanında daha ılgılı davranıyorlar gozlemledıgım bu

sağol canım.. evet.. ödev önceden sadece 2 sayfa idi.. şimdi arkalı önlü 3-4 sayfa ekstra deftere de en az 1,5 sayfa oluyor.. malum bunlar daha süt çocuğu.. tv ye dalabiliyor.. aklına birşey geliyor duruyor.. vs.. ancak telden kronometre tutunca hızlanıyor biraz:)
evet başkalarının yanında daha güzel yapar bencede.. anane dedeye gideceğiz.. akrabalar vs olucak.. ama akşam yaptıcam anane dedeye göstermek için heveslenir diye düşünüyorum):

hafta sonuda yaptıklarınızı tekrarlarsınız canım

ewet bolbol okuma çalışması ve dikte yaptırmak gerek .. ne kadar tekrar etsek o kadar iyi olcak...zorlanarakda olsa talat malat okuyor şükür:)
cok sukur masallah canım
umarım bızım t harfınde zorlandıgımız kadar sız zorlanmazsınız kabus gıbı :) ve bızde bır daha bır harfte bu kadar takılmayız
uzakmı gıdecegınız yer pekı

cok sukur masallah canım
umarım bızım t harfınde zorlandıgımız kadar sız zorlanmazsınız kabus gıbı :) ve bızde bır daha bır harfte bu kadar takılmayız
uzakmı gıdecegınız yer pekı
sağol canım inş.. yok ya 2,5 satlik yol.. çok uzak değil.. inş ödev açısından sarsılamyız hafta sonu.. çünki hafta sonuda baya ödev oluyor

sağol canım inş.. yok ya 2,5 satlik yol.. çok uzak değil.. inş ödev açısından sarsılamyız hafta sonu.. çünki hafta sonuda baya ödev oluyor
Halledersınız bence merak etme cumartesı aksamıda kalın dedelere gostermek ıcın epey heveslıo lacaktır bak gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…