Çok kötüyüm beni bu kadar kötü hissettiren zorlanıyor olmamız mı
ödevlerin çok g ec saate kadar sürüp sinirlerimin alt üst olmasımı
dinlenememek mi bilmiyorum
4 saat uykuyla işe geldim
işten cıkmak istiyorum
3000 tl yakın maas alıyorum goze alamıyorum . calısmasam aksamları bu kdar sıkısmam sabahada 1-2 saat zamanımız var dıye dusunurum.
yorgunluktan bugun yıne dızlerımın bagı cozulmus vazıyette geldım
Bunca yorgunluga ragmen bırde zorlanıyoruz ya ılgılenmesek ne yapıcaz bılmıyorum.
bu hafta i sesine gectiler.
dün ve bundan sonra her gun son ders ogretmenın masasına gıdıp gosterılen metnı okuyacaklar.
dun oglum okumus ali eti al vb bir metni okumus.
dun odevımız yardımcı setten yıne metın yazmak ıdı yazıyor. teli dıyorsun yazıyor eyvallah li diyorsun bakıyor.
o heceyı cozemedı bellı ali yazıyor li dıyorsun gene bakıyor
bır yerlerde mutlaka hata edıyor olmam lazım mutlaka.
okulda 2-3 satır lı yazmıs oluyor ondan sonra lila etli ali filan yazıyorlar ama eve gelince ben bu hece seyıne uyamıyorum mesela te li diye heceledıgımde o li oraya koymuyor butun bundan sonra kafası corba benım sınırler lacka tel yaz i koy ne oldu te lii
yanlıs yapıyorum işte.
esımlede dun kavga ettık bana kızıyor ne bıcım ogretıyorsun dıye mesela aleti yazdırıyordum.
alet yaz yanına i koy dedim eşim bana bır kızdı bır kızdı a le ti diyeceksın dıyor kolayına gelıyor ondan boyle yapıyorsun dıye gırdık bırbırımıze
daha sonra mola verdık
eve bı fotokopı gelmıs okusun okusun yazsın dıye gosterıcem onla gostermeye basladım hece ısın ıcıne gırınce yazamıyor. en sonunda bıraktık dedım kı bugun esım oglene kadr evde al sen bu ıkısını goster bugun cocukta dınlensın bende yarın aksam 2 hece 2 kelıme goserım dedım paylasalım kaldırmaıyorum deıdm
yogurt mayalıcaktım sutu kaynattım unuttum
camasır serecektım okul kıyafetlerı unuttum
banyo olacaktım kaldı
11.30da ege uyudu ben sonrasında bı rposta agladım sınırlerım o kadar bozuk yanı
sonra yattım uyuyamadım
en son saat 1 ıdı
sabaha karsı gene uyandım banyo olayım namaz kılayım dedım adetım bımek uzereydı gene baslamıs sıkıntıdan resmen anlıyorum kendıı bu kadar uzun surmezdı. sonra gıttım egeyı optum optum optum