- 27 Şubat 2008
- 9.934
- 12.710
TEŞEKKÜLER CANIM. İNŞAALLAH ÇABUK ATLATIR YAAynen öyle canım, dün çok az yazdı u sesi ile cümlelerimiz vardı onları okudu, birleştirmeyi çözdüğü için okumada sıkıntı olmuyor, sadece arada n ve m karışıyor
Önce ta ti te şeklinde öğreniyorlar sonra alet atlet talat falan yazıp okuyorlar
Hafta içi gezme bütün planları altüst ediyor bende epeydir hafta içi gitmiyorum misafir de almamaya çalışıyorum
çok geçmiş olsun kuzuya
Wuuuu çok hızlı gidiyorsunuz maşhhh..Artık hergün 1 harf öğrenecekmişiz
Dün u okuduk yazdık
Bugün k yazıp okuyacaklar
aralıkta bitecek hepsi dedi
Wuuuu çok hızlı gidiyorsunuz maşhhh..
bi daha t deyiz.. hayırlısı olur inş..
Merhaba canım çıktı aldığınız linki paylaşır mısın?Ben bulamadımda...SAĞOL CANIM..
işte dün ata ete tel te falan yazmışlar okulda.. ödevleride onlardı.. ata tel te ete vs.. defterede yazılacaktı..etütte yaptırcaklar artık.. sabah hazırlanırken biraz okuma yaptırdım..eğitimhaneden almıştım çıktı.. ata top al vs yazıyordu.. okudu maşh..
eğitimhane .com diye eğitim siteis var canım oradan alıyorum..Merhaba canım çıktı aldığınız linki paylaşır mısın?Ben bulamadımda...
dıktede neler yazdırmıslar canım
Selamlar.. herkese günaydınlar..dün bir arkadaşa gittik .. ödevlerimiz aksadıhiç dikte okuma yapamadık.. yazma ödevimizi yaptık biraz..Anladım ki hafta içi kimseye gidemiyeceğiz misafir almayacağız bide nezle olmuş kuzum gece çok rahatsız oldu geniz akıntısı vardı.. umarım bugünü sorunsuz atlatırız
uuuu cok hızlı ya oluyor mu? ya ne zamandır okumada sıkıntı cekmıyorsunuz bızım mesela bırlestırmeded sıkıntı var sanırımArtık hergün 1 harf öğrenecekmişiz
Dün u okuduk yazdık
Bugün k yazıp okuyacaklar
aralıkta bitecek hepsi dedi
yaaa masallahhhhbizim öğretmende not göndermiş bugün r harfine geçeceklermiş ve bundan sonra hızımızı artırıcaz demiş
dün tv izliyo reklam geçti anne "anneler ve analar "yazmam için birtek v harfi kaldı dimi diyo ee oğlum bir harf daha eksik sanki dedim yok yok r yi yarın öğrenicez o eksik sayılmaz diyo
bu arada öğretmenler gününe ne gibi hediyeler alacaksınız fikir verin bana
yaaa masallahhhh
sız hangı sesteydınız? n sesımıydı hep aynı seylerı soruyor gıbıyım
bızım sınıfta para toplandı ama ben toplu hedıyeye karsıyım fakat sıyrılmamak ıcın verdım
ancak ben kendım ogretmene etamın ıslıyorum onu cerceveletecegım cokta guzel bısey oldu
oluyor uyanı ınsallah bıtecek
bırde cıcek almayı dusunuyorum ınt.ten
o gun ızın almayı denemeıdm ama ıste ısler uymadı malesef orada olamayacagım ogun
bence evet o tarz bıseyler yaptırıno sesi bitti dün bitti derken pazartesi başladılar dün bitti bugün r sesini verecekmiş
açıkçası i ve n sesi ilk girdiğinde herkeste hatlar karışmış öyle oluyomuş artık ödev yaparken bizi yanında istemiyo sadece dikte ödevi varsa beraber yapıyoruz bizde de toplu hediye alımı var ama çoğu kişi katılmıyor bende bireysel alıp oğlumun o günü kutlaması istiyorum çikolata çiçek gibi bişey mi yaptırsam
bence evet o tarz bıseyler yaptırın
cunku cocuk kendı basına hedıylesemıyor sınıf annesı heıdyeyı verıyor hıc hosuma gıtmıyor ama para verdım
cocukları dahıl etmıyorlar nasılsa
napım
bizim öğretmende not göndermiş bugün r harfine geçeceklermiş ve bundan sonra hızımızı artırıcaz demiş
dün tv izliyo reklam geçti anne "anneler ve analar "yazmam için birtek v harfi kaldı dimi diyo ee oğlum bir harf daha eksik sanki dedim yok yok r yi yarın öğrenicez o eksik sayılmaz diyo
bu arada öğretmenler gününe ne gibi hediyeler alacaksınız fikir verin bana
2. grubun ortalarında birleştimeyi daha iyi kavradı sanki şimdi gayet rahat birleştiriyoruuuu cok hızlı ya oluyor mu? ya ne zamandır okumada sıkıntı cekmıyorsunuz bızım mesela bırlestırmeded sıkıntı var sanırım
ooo bayılırıımmm varyaa kahve sepetı nerede satılıyorkı hıc gormedımaynen bu kafadayım çocuklar habersiz herşey olup bitiyo şimdi aklıma geldi kahve sepeti gibi bişey yaptırayım diyorum çıkolata kahveher kadın bu ikiliye bayılır yani ben bayılıyorum
ay ınsallahhh bız sanırımBen kaşe bastırdım yeter mi kızlar
2. grubun ortalarında birleştimeyi daha iyi kavradı sanki şimdi gayet rahat birleştiriyor
Darısı size canım kaygı etme okuyacak eninde sonunda
ooo bayılırıımmm varyaa kahve sepetı nerede satılıyorkı hıc gormedım
ay ınsallahhh bız sanırımKIZLARIMCANLARIM lerle gerıde kaldık onlar bızı yakalamak uzere hoş
ınsallah kolaylarız ıslerı
dun bahsettıgım fıslerı basamamıstım tombalayıda bugun ınsallah ıste halledersem aksam beraberce takılırız
bu aksamda esım yok nobetcı vakıt sıkıntımız olmaz
bu arada kaşe yeterli ödev kontrol kaşesimi yaptırdın?
ooo bayılırıımmm varyaa kahve sepetı nerede satılıyorkı hıc gormedım
ay ınsallahhh bız sanırımKIZLARIMCANLARIM lerle gerıde kaldık onlar bızı yakalamak uzere hoş
ınsallah kolaylarız ıslerı
dun bahsettıgım fıslerı basamamıstım tombalayıda bugun ınsallah ıste halledersem aksam beraberce takılırız
bu aksamda esım yok nobetcı vakıt sıkıntımız olmaz
bu arada kaşe yeterli ödev kontrol kaşesimi yaptırdın?
hemen bakayım nasıl seylermıs acaba onlarkahve dünyasında var ama kendimde malzemeleri toparlayıp oğlumla yapabilirim kendisi böyle şeylere dahil olunca daha mutlu oluyo ben yaptım diye iyi hissediyor bu aradafatima38 çok haklı ikinci grubun yarısından sonra kolaylaşıyor
Çiçekte alabilirsiniz okulun onunde satıyorlar bazı zamanlarda sız calısmıyorsanız alırsınız oglunuz verırAz olmaz değil mi?
Off ya hepsi aynı desene_nurbanu_ bende dun arkadaslardan duydugum ıcın sordum
i sesi ile m sesini birleştirince ne olur dedim iimmmm olur dedi
şşş sesi dedim iiişşşş olur dedi.
yanı sanırım henuz olmadık
dun aksam dıktede yaptıkları yanı benımkının yapamadıgı seylerı dıkte defterıne 3 satır yazdırın demıs
onları yazdırdım bı oncekı gece ogretmıstım cocugu sıksıtırıp ama sınıfın cogu dokulmus anladıgım kadarıyla
dun ile ve ilet geldi
bi önceki il ve it unuttu ama bence bu aksam hatırlatmam gerek
ve daha sonra 4 satır cumle ıstemıs ıste ela ıle lale el ele
lale et ilet
ata at ilet
gibi ama takılıyor ilet geldiğimizde bi bakınıyor noluyo dıye :)
evet bol bol hatırlatmak lazım anlasılanOff ya hepsi aynı desenebiraz rahatladım.
Eşim dun tahtasına bazı heceleri yazdırdı.onları ögretmeye çalıştı.a ile n birleşirse ne olur falan gb sorular sordu.bildi güya.bakalım bu akşam ne kadarını hatırlayacak