İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

TEŞEKKÜLER CANIM. İNŞAALLAH ÇABUK ATLATIR YAAYNEN ÖYLE OLDU VALLA..İŞ ÇIKIŞI İŞ ARAKDAŞIMA DAVETLİYDİK.. ONUN İÇİNDE DEĞİŞİKLİK OLSUN DEDİM AMA BU KEZDE ÖDEVLER SARSILDI

Merhaba canım çıktı aldığınız linki paylaşır mısın?Ben bulamadımda...

dıktede neler yazdırmıslar canım

inan cute şuan net hatırlayamasamda atilla talat'a eti iletti tarzında mümkün olduğunca uzun ve karışık şeyler yazdırmış

geçmiş olsun çabucak iyileşsin kuzu okuldan yazı gelmiş bugün aşı olacaklar kkk yapılmıştı dbt ile başlayan beşli karmayı olacak çok endişeliyim aklım onda

bizim öğretmende not göndermiş bugün r harfine geçeceklermiş ve bundan sonra hızımızı artırıcaz demiş
dün tv izliyo reklam geçti anne "anneler ve analar "yazmam için birtek v harfi kaldı dimi diyo ee oğlum bir harf daha eksik sanki dedim yok yok r yi yarın öğrenicez o eksik sayılmaz diyo

bu arada öğretmenler gününe ne gibi hediyeler alacaksınız fikir verin bana

Artık hergün 1 harf öğrenecekmişiz
Dün u okuduk yazdık
Bugün k yazıp okuyacaklar
aralıkta bitecek hepsi dedi
uuuu cok hızlı ya oluyor mu? ya ne zamandır okumada sıkıntı cekmıyorsunuz bızım mesela bırlestırmeded sıkıntı var sanırım

yaaa masallahhhh
sız hangı sesteydınız? n sesımıydı hep aynı seylerı soruyor gıbıyım

bızım sınıfta para toplandı ama ben toplu hedıyeye karsıyım fakat sıyrılmamak ıcın verdım
ancak ben kendım ogretmene etamın ıslıyorum onu cerceveletecegım cokta guzel bısey oldu
oluyor uyanı ınsallah bıtecek
bırde cıcek almayı dusunuyorum ınt.ten
o gun ızın almayı denemeıdm ama ıste ısler uymadı malesef orada olamayacagım ogun

o sesi bitti dün bitti derken pazartesi başladılar dün bitti bugün r sesini verecekmiş
açıkçası i ve n sesi ilk girdiğinde herkeste hatlar karışmış öyle oluyomuş artık ödev yaparken bizi yanında istemiyo sadece dikte ödevi varsa beraber yapıyoruz bizde de toplu hediye alımı var ama çoğu kişi katılmıyor bende bireysel alıp oğlumun o günü kutlaması istiyorum çikolata çiçek gibi bişey mi yaptırsam

bence evet o tarz bıseyler yaptırın
cunku cocuk kendı basına hedıylesemıyor sınıf annesı heıdyeyı verıyor hıc hosuma gıtmıyor ama para verdım
cocukları dahıl etmıyorlar nasılsa
napım

bence evet o tarz bıseyler yaptırın
cunku cocuk kendı basına hedıylesemıyor sınıf annesı heıdyeyı verıyor hıc hosuma gıtmıyor ama para verdım
cocukları dahıl etmıyorlar nasılsa
napım

aynen bu kafadayım çocuklar habersiz herşey olup bitiyo şimdi aklıma geldi kahve sepeti gibi bişey yaptırayım diyorum çıkolata kahve her kadın bu ikiliye bayılır yani ben bayılıyorum

Ben kaşe bastırdım yeter mi kızlar

uuuu cok hızlı ya oluyor mu? ya ne zamandır okumada sıkıntı cekmıyorsunuz bızım mesela bırlestırmeded sıkıntı var sanırım
2. grubun ortalarında birleştimeyi daha iyi kavradı sanki şimdi gayet rahat birleştiriyor
Darısı size canım kaygı etme okuyacak eninde sonunda

aynen bu kafadayım çocuklar habersiz herşey olup bitiyo şimdi aklıma geldi kahve sepeti gibi bişey yaptırayım diyorum çıkolata kahve her kadın bu ikiliye bayılır yani ben bayılıyorum
ooo bayılırıımmm varyaa kahve sepetı nerede satılıyorkı hıc gormedım
Ben kaşe bastırdım yeter mi kızlar

2. grubun ortalarında birleştimeyi daha iyi kavradı sanki şimdi gayet rahat birleştiriyor
Darısı size canım kaygı etme okuyacak eninde sonunda
ay ınsallahhh bız sanırım KIZLARIMCANLARIM lerle gerıde kaldık onlar bızı yakalamak uzere hoş
ınsallah kolaylarız ıslerı
dun bahsettıgım fıslerı basamamıstım tombalayıda bugun ınsallah ıste halledersem aksam beraberce takılırız
bu aksamda esım yok nobetcı vakıt sıkıntımız olmaz

bu arada kaşe yeterli ödev kontrol kaşesimi yaptırdın?

kahve dünyasında var ama kendimde malzemeleri toparlayıp oğlumla yapabilirim kendisi böyle şeylere dahil olunca daha mutlu oluyo ben yaptım diye iyi hissediyor bu arada fatima38 çok haklı ikinci grubun yarısından sonra kolaylaşıyor

Az olmaz değil mi?

hemen bakayım nasıl seylermıs acaba onlar ınsallah dedınız gıbı olur kızlar
Az olmaz değil mi?
Çiçekte alabilirsiniz okulun onunde satıyorlar bazı zamanlarda sız calısmıyorsanız alırsınız oglunuz verır
canım

Off ya hepsi aynı desene biraz rahatladım.
Eşim dun tahtasına bazı heceleri yazdırdı.onları ögretmeye çalıştı.a ile n birleşirse ne olur falan gb sorular sordu.bildi güya.bakalım bu akşam ne kadarını hatırlayacak

evet bol bol hatırlatmak lazım anlasılan
bende bu aksam hatırlatma yaptıracagım
hayırlısıyla bakalım nasıl bı aksam bızı beklıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…