bızımde nedım'mımız var bılıyormusunhaklısın.. ben yemekten sonra dikte yaptırdım bir kaç kez.. ama dün akşam ve hafta sonu es geçtik.. beyaz tahtamız var evde..ona yazmak çok cazip geliyor kızıma.. bir iki ona yazdırdım yazabildi şükür..kendini öğretmen gözüyle görüyor tahtaya yazınca hoşuna gidiyor. geçende kendi kendine öğretmencilik oynuyordu.. masasına da oyuncak bebeğini oturtmuştu.. sen söyle melike diye başlayan cümleler:))çok hoşuma gitti:))
hep aynılar demekki:))bizim kırtasiyede var.. dün akşam pembe aldık sevine sevine bi hal oldu..bızımde nedım'mımız var bılıyormusun
kendısı oyuncan 20 cm boyunda bır mavı su aygırı
nedım soyle bakalım talat nasıl yazılıyor dıyor
yazı tahtası cok faydalı bızdee var ve ona ılgısı hıc azalmıyor benden renklı kalemler ıstedı sarı pembe turuncu hıcte pıyasasıı yok acıkcası ıkeadan bakmak lazım
hafta sonu bızım ıcın kabustu ya yazmıstım ya esımde dıyor ozel ders aldıralım sen kendıne vakıt ayır dıyor ama oda degıl benım ıstegım
Kolaylıklar dılıyorum hepımzıe
Ay inşallah canım yaaa
aa oylemı benım babam kırtasıyecıhep aynılar demekki:))bizim kırtasiyede var.. dün akşam pembe aldık sevine sevine bi hal oldu..
geçende siyah ve kırmızı almıştık.. meğer her renk varmış.. bide mor istiyor şimdi:))evt yazı tahtası çok zevkli geliyo..
bizim alışveriş yaptığımız kırtasiyede var her renk:)cıvıl cıvıl:)morla yeşil alıcam bende.. dahada zevkli gelir belki :)aa oylemı benım babam kırtasıyecı
yelpazemız dar galıba bende bu aksam baska bır yere gıdıp bakayım alırım bende :)
ne kadar fıyatları pekı?bizim alışveriş yaptığımız kırtasiyede var her renk:)cıvıl cıvıl:)morla yeşil alıcam bende.. dahada zevkli gelir belki :)
2,25 canım.çok bişi diil..ewet daha t ye yeni geçtik biz.. baklaım bugün netcekler:))ne kadar fıyatları pekı?
kafamız dagılsın yoksa hepımız buraya atletle kusucaz
sız t harfıne yenı gectınız ya vız gelıyor sıze
ıyımıs fıyatı bende alayım2,25 canım.çok bişi diil..ewet daha t ye yeni geçtik biz.. baklaım bugün netcekler:))
ıyımıs fıyatı bende alayım
daha once bahsetmısmıydım bılmıyorum oglumun cantası yırtıldı
gerı gonderdık ıade almıslar uzerıne 90 tl eklememız gerekıyor suanda su cekceklı buyuklerden almak ıcın
canta gelene kadar bız defterın kıtabın hasatını cıkardın
ufak anaokul cantasını takıyor omuzlarına kıyamıyorum ne olacak bu halımız
N harfindeyiz.o harfi de hissettiriliyor.yazması iyi de okuması iyi değil.birini okursa diğerini okuyamıyor, sallıyor.canımız çok sıkılıyorAy inşallah canım yaaa
hiç sıkmayın canınız.. elbet okuyacaklar.. işin mantığını kavradıkları an çorap söküğü gibi gelecek herşey..N harfindeyiz.o harfi de hissettiriliyor.yazması iyi de okuması iyi değil.birini okursa diğerini okuyamıyor, sallıyor.canımız çok sıkılıyor(
Inşallah. Yine de bu süreci daha rahat atlatmak isterdim :/hiç sıkmayın canınız.. elbet okuyacaklar.. işin mantığını kavradıkları an çorap söküğü gibi gelecek herşey..
dıktede neler yazdırmıslar canımselamlar anneler
bizzim dün dikte sınavımız vardı şükür herşey yolunda ve dün o harfine geçtiler dikte çalışması hariç ödev yaparken bizi yanında istemiyor takıldığı yerde çağırıp soruyor bu hafta toplantı var bakalım neler olacak
Gecmıs olsun canım, umarım ilerlemeden atlatır rahatsızlığınıSelamlar.. herkese günaydınlar..dün bir arkadaşa gittik .. ödevlerimiz aksadıhiç dikte okuma yapamadık.. yazma ödevimizi yaptık biraz..Anladım ki hafta içi kimseye gidemiyeceğiz misafir almayacağız bide nezle olmuş kuzum gece çok rahatsız oldu geniz akıntısı vardı.. umarım bugünü sorunsuz atlatırız
SAĞOL CANIM..Gecmıs olsun canım, umarım ilerlemeden atlatır rahatsızlığını
hafta ıcı degıl hafta sonu bıle bır yere gıdemıyoruz bız gene hepten ıptal durumdayız
neler yazıyorsunuz pekı
3, grup yanı
sen ne dıyorsun pekı
hakkatten gerısı corap sokugu gıbımı
peki kızlar ti ya da ta harfini öğretiyormu?
bizim mesela gecen hafta alet atlat filan yazdık ama lat sözcüğünü ayrı öğretmedi ya cocuklarla anamız agladı lat lat bıze kolay ama cocuk bılmıyor lat ne ola dıye bakıyor boncuk boncuk
a valla sıstım
bugun egeye fıs hazırlıcam
bıde napcaktım unuttum
elat grubundakı okuma kıtabını bende her gun bol bol okutturuyorum
bıde aksamları ben kıtap okuyorum
boyle okudugnu gorebılecekmıyım acaba
Selamlar.. herkese günaydınlar..dün bir arkadaşa gittik .. ödevlerimiz aksadıhiç dikte okuma yapamadık.. yazma ödevimizi yaptık biraz..Anladım ki hafta içi kimseye gidemiyeceğiz misafir almayacağız bide nezle olmuş kuzum gece çok rahatsız oldu geniz akıntısı vardı.. umarım bugünü sorunsuz atlatırız