İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

bızımde nedım'mımız var bılıyormusun
kendısı oyuncan 20 cm boyunda bır mavı su aygırı
nedım soyle bakalım talat nasıl yazılıyor dıyor
yazı tahtası cok faydalı bızdee var ve ona ılgısı hıc azalmıyor benden renklı kalemler ıstedı sarı pembe turuncu hıcte pıyasasıı yok acıkcası ıkeadan bakmak lazım
hafta sonu bızım ıcın kabustu ya yazmıstım ya esımde dıyor ozel ders aldıralım sen kendıne vakıt ayır dıyor ama oda degıl benım ıstegım
Kolaylıklar dılıyorum hepımzıe

hep aynılar demekki:))bizim kırtasiyede var.. dün akşam pembe aldık sevine sevine bi hal oldu..
geçende siyah ve kırmızı almıştık.. meğer her renk varmış.. bide mor istiyor şimdi:))evt yazı tahtası çok zevkli geliyo..

aa oylemı benım babam kırtasıyecı
yelpazemız dar galıba bende bu aksam baska bır yere gıdıp bakayım alırım bende :)

bizim alışveriş yaptığımız kırtasiyede var her renk:)cıvıl cıvıl:)morla yeşil alıcam bende.. dahada zevkli gelir belki :)
ne kadar fıyatları pekı?
kafamız dagılsın yoksa hepımız buraya atletle kusucaz
sız t harfıne yenı gectınız ya vız gelıyor sıze

2,25 canım.çok bişi diil..ewet daha t ye yeni geçtik biz.. baklaım bugün netcekler:))
ıyımıs fıyatı bende alayım
daha once bahsetmısmıydım bılmıyorum oglumun cantası yırtıldı
gerı gonderdık ıade almıslar uzerıne 90 tl eklememız gerekıyor suanda su cekceklı buyuklerden almak ıcın
canta gelene kadar bız defterın kıtabın hasatını cıkardın
ufak anaokul cantasını takıyor omuzlarına kıyamıyorum ne olacak bu halımız

selamlar anneler

bizzim dün dikte sınavımız vardı şükür herşey yolunda ve dün o harfine geçtiler dikte çalışması hariç ödev yaparken bizi yanında istemiyor takıldığı yerde çağırıp soruyor bu hafta toplantı var bakalım neler olacak

_nurbanu_ bende dun arkadaslardan duydugum ıcın sordum
i sesi ile m sesini birleştirince ne olur dedim iimmmm olur dedi
şşş sesi dedim iiişşşş olur dedi.
yanı sanırım henuz olmadık

dun aksam dıktede yaptıkları yanı benımkının yapamadıgı seylerı dıkte defterıne 3 satır yazdırın demıs
onları yazdırdım bı oncekı gece ogretmıstım cocugu sıksıtırıp ama sınıfın cogu dokulmus anladıgım kadarıyla

dun ile ve ilet geldi
bi önceki il ve it unuttu ama bence bu aksam hatırlatmam gerek
ve daha sonra 4 satır cumle ıstemıs ıste ela ıle lale el ele
lale et ilet
ata at ilet
gibi ama takılıyor ilet geldiğimizde bi bakınıyor noluyo dıye :)

dıktede neler yazdırmıslar canım

Selamlar.. herkese günaydınlar..dün bir arkadaşa gittik .. ödevlerimiz aksadıhiç dikte okuma yapamadık.. yazma ödevimizi yaptık biraz..Anladım ki hafta içi kimseye gidemiyeceğiz misafir almayacağızbide nezle olmuş kuzumgece çok rahatsız oldugeniz akıntısı vardı.. umarım bugünü sorunsuz atlatırız

Gecmıs olsun canım, umarım ilerlemeden atlatır rahatsızlığını
hafta ıcı degıl hafta sonu bıle bır yere gıdemıyoruz bız gene hepten ıptal durumdayız
neler yazıyorsunuz pekı

Gecmıs olsun canım, umarım ilerlemeden atlatır rahatsızlığını
hafta ıcı degıl hafta sonu bıle bır yere gıdemıyoruz bız gene hepten ıptal durumdayız
neler yazıyorsunuz pekı
SAĞOL CANIM..
işte dün ata ete tel te falan yazmışlar okulda.. ödevleride onlardı.. ata tel te ete vs.. defterede yazılacaktı..etütte yaptırcaklar artık.. sabah hazırlanırken biraz okuma yaptırdım..eğitimhaneden almıştım çıktı.. ata top al vs yazıyordu.. okudu maşh..

3, grup yanı
sen ne dıyorsun pekı
hakkatten gerısı corap sokugu gıbımı

Aynen öyle canım, dün çok az yazdı u sesi ile cümlelerimiz vardı onları okudu, birleştirmeyi çözdüğü için okumada sıkıntı olmuyor, sadece arada n ve m karışıyor

Önce ta ti te şeklinde öğreniyorlar sonra alet atlet talat falan yazıp okuyorlar

Hafta içi gezme bütün planları altüst ediyor bende epeydir hafta içi gitmiyorum misafir de almamaya çalışıyorum
çok geçmiş olsun kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…