İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

harf olaraka ama harflerin çıkışına dikkat ediyorum tabi.. te demiyorum mesela tıı diyorum..

gormedıgımız harflerden sormak ıyımıs aslında dunde bana bı velı soyledıde
bende deneyım aksam bakalım ne olacak
ama bunları bırlestırıyo olması harıka

gunaydınlarr bızde hızla devam edıyoruz yavrum dun ANNE yazmıs bırde anne resmı cızdırmıs oğretmen ege nesıl mutluydu artık anne yazıyorum dıyo. ben harfın cıkısını soyluyorum egede bırlestırıyor dun hıç gormedıkler harflerın cıkısını soyledım bırlestıyor sankı cozdu bu bırlestırme ısnı. zaten mantığı kavrayınca 2, kıtaptan sonra okuyabılen oluyormus oğretmenımız demıstı.sadece hızlı yazıyor doğru oluyor fakat yazımız corba gıbı:)))

oylemı dersın
2.grp bıtınce gerısı corap sokugu gıbı olacak demıstı gecenlerde bırı
1 harfte ne kadar sure kalıyorsunuz kızlar?

Günaydın
Güzel bir akşam geçirmişiz genel olarak
bizimde sadece okuma vardı okuduk epey sonra uyudu
bugün u ya geçiyoruz galiba tamda emin değilim ama
3, grup yanı
sen ne dıyorsun pekı
hakkatten gerısı corap sokugu gıbımı

günaydınlar
dün bizimde okuma sayfamız vardı onar defa okutun diye yazmış öğretmenimiz . İlet iletti atilla gibi bide bakmadan yazdırdım bazı kelimeleri ilet ve iletti de biraz zorlandı. Bakalım harfler artınca nasıl olacak .

peki kızlar ti ya da ta harfini öğretiyormu?
bizim mesela gecen hafta alet atlat filan yazdık ama lat sözcüğünü ayrı öğretmedi ya cocuklarla anamız agladı lat lat bıze kolay ama cocuk bılmıyor lat ne ola dıye bakıyor boncuk boncuk

a valla sıstım

bugun egeye fıs hazırlıcam
bıde napcaktım unuttum
elat grubundakı okuma kıtabını bende her gun bol bol okutturuyorum
bıde aksamları ben kıtap okuyorum
boyle okudugnu gorebılecekmıyım acaba

canım raht ol ya.. ben artık sıkmıcam ne kendimi ne çocuğu..
er yada geç öğrencekler ya..
görürüz inşallah görürüz..:))

canım raht ol ya.. ben artık sıkmıcam ne kendimi ne çocuğu..
er yada geç öğrencekler ya..
görürüz inşallah görürüz..:))
Ay ınsallah
dun aksam esım yoktu deıdm oh erkenden dersler bıter
oturur bı dızı ızlerım ayaklarımı uzatıp
aaaha uzatırsın sen o ayakları
cok gec basladık derse
keyıf yapcam dıye mutfakta
10 ıdı bıttıgınde ders ondan sonra odasını topladım sılgı coplerını temızledım filan fişman uykusuzluktan ölüyorum tabi şimdi

ay benim kız 9 da uyuyor..sabah 7 de kalktığımız için..
zaten 8 oldu mu saat karikatüristleşiyor:)
kafa duruyor onda..
8.30 a kadar ne yaptıksa o.. gerisi ertesi güne kalıyor:)
bende en erken 12 de yatıyorum..hafta içi kendime hiç vakit kalmıyor maalesef

sende cok gec yatıyormussun
12 de yatınca ben gozum topraga bakıyor sonrakı gun

bız gec yatıyoruz oglencı oldugu ıcın ama ogretmen 9.30 yatsın dıyorda o saate kadar ders surmese bıle ben daha onceden dersını yalnız yapmasını ıstıyordum ama gecen hafta gordumkı cocuk oturmus yazmıs ogrenmemıs
ben yanında olunca papagan gıbı tekrarla evladım ne bu dıye konusuyorum konusturuyorum onu

Çokda artı bişey yapmıyorum doğrusunu söylemek gerekirse öğretmen ne veriyorsa o kadar zaten yoruluyor çokda hırslı bizim hanım yapamadımı gözlerden yaşlar iniveriyor .

Çokda artı bişey yapmıyorum doğrusunu söylemek gerekirse öğretmen ne veriyorsa o kadar zaten yoruluyor çokda hırslı bizim hanım yapamadımı gözlerden yaşlar iniveriyor .
ogretmen bu bahsettıgım hecelerı ogretıyormu mesela hanı ta ti lat let gıbı

canım ne yapayım anca toparlıyorum ..onu uyuturken yanında bazen bende sızıyorum.. tekrar kalkıp işlerimi toparlayıp yatıyorum..
en geç 9,30 da yumuş oluyor benimki..kıyamıyorum sabah çok erken kalkıyoruz mecburuz..
ben yemek yapacaksam yanıma mutfağa alıyorum onu.. hem oku hem yaz diyorum. öyle yapıyoruz.. dakika başı yanında oturmuyorum..
önceleri yanı başında yapıyordu ama alışmasın hep benle yapmaya diye artık böyle yapıyorum..
yada sen yap ben kontrol edicem diyorum.yoksa hep beni ister yanında

anlıyorum bende senın gıbı yapıyordum yemek yapacaksam mutfaga alıyordum onu hem yazıyordu hem yemegımı yapıyordum ya da o odasında yapıyordu ben mutfagı topluyordum hep yanında olmuyayım kendısıde sorumlulugunu alsın dıye ama gecen hafta alet atlet yazarken ıse dun dıktede hıc yazamayınca dıyorumkı demek kı yanlıs yapmısım
o yuzden sımdı ıslerımı bıtırıp oyle odeve oturucam yoksa aklım ıste kalıyor bedenım cocugun yanında sınırlerım tepeme cıkıyor :)
ben sımdı egıtımhaneden fısler buldum bazen guzel ek'ler elat grubu ıcın onları cıktı alıcam mantor panoya takalım bırde tombala fılan yapalım soyle genıs yelpazelı bakalım ne olacak

Evet canım geçen hafta verdiği ödevler arasında vardı o tür heceler okuduk yazdık onları şimdi kelime biraz daha atlet , atlat atilla gibi .
tabı dolayısıyla cocuk bılıyor at ıle let bırlestırecegını cok guzel canım bende ogretmenden beklemıcem artık napım

haklısın.. ben yemekten sonra dikte yaptırdım bir kaç kez.. ama dün akşam ve hafta sonu es geçtik.. beyaz tahtamız var evde..ona yazmak çok cazip geliyor kızıma.. bir iki ona yazdırdım yazabildi şükür..kendini öğretmen gözüyle görüyor tahtaya yazınca hoşuna gidiyor. geçende kendi kendine öğretmencilik oynuyordu.. masasına da oyuncak bebeğini oturtmuştu.. sen söyle melike diye başlayan cümleler:))çok hoşuma gitti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…