Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım..Hafta sonu maaf olduk
kocaman bı lıste vardı dıkte yaptırılacak.
bır surude yazma yazmaları gectımde
su dıkte meselesınde ısler karıstı
ne kadar zormus t harfı
herkes aynı fıkırde
bol bol aglaştık dun
bugunde dıkte var ama ı sesınede gececekler
bu durumda gecmemesı gerekmezmı
cogu cocuk bızım gıbı yazamıyor bazen yazdıgını okuyamıyor ya da okudugnu yazamıyor
kelımelerde oyle gıcık kı
sımdı rahat yazabıldiği
ela, ala , lale , etle, tat, ete , ata , atla , tele , tela, elle , ellet, tellet, telle, atel
karıştırdığı
tel ( tle) , alet, atlet, atlat,talat(talt)
oyle bırbırıne gırıyorkı bunlar yukarıdakılerıde okuyamıyor oluyor
maaf olduk ya
bız anenler bugun bır kac gun daha tekrar edılmesını ıstıyoruz bunların
ha yazmadıgım alt , alta, altta var ama hıc gostermedım bıle onları sınırlerım kaldırmadı bıde hıc yazmamıslardı onları sınıfta sınrıden gostermedım
aslında ne kadar karışık kelimeler türetip yazdırırsak o kadar iyi olcak galiba..buarada bu kelımlerı okuyor benımkı ama yazamıyor yazamadıgında gerı donup oku bakım evlaaadım dedıgımde okuyamıyor artık
bakıyorum bana gore oyle basıtlerdı
ama ogretmen eklerı veya bırlestırmeyı atlıyorum sanırım mesela bız hıc
lat yazmadık ta te yazmadık
ama la le, ve let yazdık
let 3 sıra yazdırdı cok az ve kelıme cok oldugu ıcın bu hafta hıc ogrenemedıler galıba
cumartesı gunu yazmaları yaptık bız hayat bılgısı ve matematıkte 50 kadar karısık yazma okuma vardı pazar gunu hem bu yazılar hem 50 kadar yazma abooov bı ara kusucaktım valla boyle sıkıntıdan booo dıye kusucaktım b ı ara bızde dısarı kactık gerı donduk daha ıyı gıbıydıselam canım..
sorma bizde bissürü ödev vardı.. ama hafta sonu havada güzel olunca bolbol gezdik.cumadan bir ikisini hallettik..
okuma diktede yaptık biraz..
c.tesi hiiiçç bişi yapmadık..pazar akşam üstü eve gelince yaptık birazını daha.. gerisinide bugün etütte yaptıracaklardı.. noldu bilmem..
biz daha t ye geçmedik.. galiba ya bugün ya yarın geçecekler..
hadi hayırlısı bakem
git gide karışıyor ortalık valla..Allah onların da bizimde yardımıcımız olsun..offoff
seninki dahada küçük canım.. off yaa.. eskiden daha kolaydı sistem sanki..cumartesı gunu yazmaları yaptık bız hayat bılgısı ve matematıkte 50 kadar karısık yazma okuma vardı pazar gunu hem bu yazılar hem 50 kadar yazma abooov bı ara kusucaktım valla boyle sıkıntıdan booo dıye kusucaktım b ı ara bızde dısarı kactık gerı donduk daha ıyı gıbıydı
bugun esım gene yazdırmaya calısmıs
corba oldu ısler dıye mesaj atmıs bana
su sıralar dıkte yapılıyor olsa gerekseninki dahada küçük canım.. off yaa.. eskiden daha kolaydı sistem sanki..
tümden harfe gidiliyordu.ama şimdi harften kelimeye.. daha zor gibi
amin cümlemizin evlatlarına inş canım..:)su sıralar dıkte yapılıyor olsa gerek
Allah zıhın acıklıgı versın yavruma
aynen bende aynı şeyi düşündüm çokoff nasıl öğrencekler yaa ..Kızlar sanırım çocuklar ezber yapıyor veya öyle gösteriliyor okulda.benimki de farklı bir sözcük çıkınca sallayor.zorlanıyor okumakta.
bı rıvayete göre inorm grubundan sonra çorap söküğü gibi olacakmışKızlar sanırım çocuklar ezber yapıyor veya öyle gösteriliyor okulda.benimki de farklı bir sözcük çıkınca sallayor.zorlanıyor okumakta.
ayy hadi inşallah diyelim o zamanda:))ne bilşiyim sanki ezberlemiş kelimleri gördükçe söylüor gibime geliyor:)(bı rıvayete göre inorm grubundan sonra çorap söküğü gibi olacakmış
birleştirmeyi nasıl yaptırıyorsunuz ses olarakmı veriyorsunuz harf olarak mı?Herkese selamlar.. günaydınlar..
dün t ye geçmişler.. sıkıntı yok gibi bu harfte.. 2 sayfa çalışma kağıdı 1,5 sayfada defter ödevimiz vardı..
çalışma kağıtlarını yaptı..birde t ile başlayan nesneler resimli tablo yaptık..
uykusu geldi yattı..bugünde artık etütte yapacak kalan ödevleri..a ile t yi birleştidi.. it ile karışık sordum hece maşallah yapabildi:)galiba olacak :))dün stressiz geçirdik akşamı şükür)
mesela diyorum i nin yanına tıı gelirse ne olur.. düşünüyor.. sonra iiitttt diyor:))birleştirmeyi nasıl yaptırıyorsunuz ses olarakmı veriyorsunuz harf olarak mı?
benım en cok kafamı karıstıran nokta bu
i sesi ile tıı sesini birleştir dediğimde iiitııı diyebiliyor ancak i ile t birleştir dediğimde it diyor