İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

bıleklıklere sımdı netten baktımda okumayı ogrendım bıleklıkelrı var genelde
ne guzel ya verılen odenegı cocuklar ıcın kullanmıs harıka
ılk gorevımı ogretmenın merak ettım

bıleklıklere sımdı netten baktımda okumayı ogrendım bıleklıkelrı var genelde
ne guzel ya verılen odenegı cocuklar ıcın kullanmıs harıka
ılk gorevımı ogretmenın merak ettım
yok hayır canım.. yeni öğreten değil en az 15-18 yıllık bir öğretmen..aynen öyle.. topladığımız parayla yapıyor bunları sağolsun.. sınıfımızda damacana bile var.. olur ki suluğu kaybetmişse, yada suyu bitmişşe oradan içsinler diye.. çok ince ayrıntılı bir öğretmen sağolsun.. tahtamız akıllı tahta.. sıralarımız özel okul sıraları gibi.. diğer sınıflardan farklı.. bizden önceki sınıfının velileri almışlar.. tahtayla sıraları..Allah razı olsun onlardan da:)

ay en hos ama sııznkı tam gun dımı
bız alsak mesela sabahcılarda var nasıl kullanacaklar bılemıyoruz kı
ama harıkaymıs gercekten

ay en hos ama sııznkı tam gun dımı
bız alsak mesela sabahcılarda var nasıl kullanacaklar bılemıyoruz kı
ama harıkaymıs gercekten
yok hayır canım tam gün değil okulumuz.. ama tek biz kullanıyoruz.. sabah kimse kullanmıyor.. öğretmenimiz dedi.. zaten sınıfın kapısındaki tabelada da sadece 1-H var.. başka şube gelmiyor bu sınıfa..:)devlet okulu .. ama özel gibi maşh.. yazında belediye boyasını badanasını yapmış.. zaten yeni bina 3-4 yıllık..deprem yönetmeliğine uygun yapıldı..benim okulum ayrıcada:)çocukluğumun okulu.. okulumuz eski bir okul kuruluşu..

harıka bızımkıde oyle benımde eskı okulum oglumun yenı okulu
bızım okulda 3 sene once yenılendı ama ılk okullarda sıralarımız yenı fakat tahtamız akıllı tahta degıl ama tertemız sınıf vee bızde 1-h şubesiyiz :)

aiyyy tesadüfe bak yaa:))süper:))okul yeniyse zaten eşyaları da yenidir.. güle güle okusun kuzucuklarımız:))Allah zihin açıklığı versin hepsinede ya..:)ay güldüm resmen masamın başında:))

Bakalım bugün ödevimiz ne olcek:=))
ben bılıyorum bızımkını
elle
o degılde az once gruptan yazmıslar
ogretmen kendıne bır suru kase almısmı yaptırmısmı bılmıyorum yıldız aferın gulucuk fılan varmıs kaselerde renklı renklı
tesadufe bakarmısın

aa süper olmuş ya ..çok sevindim):)hakikaten burada konuştuk aynı gün olaması acayip tesadüf:))

afedersiniz ama yuh yani ne demek defter yırmak kulak çekmek, çocuğu okuldan soğutacak

kaşe resimleri varsa defterlerine basmışsa atarmısın bende yaptırayım öğretmenimize

ayy bileklikleri de merak ettim, sticker alıp versem işine karışmış gibi mi olurum ki, çok çekiniyorum

bileklikleri bende merak ettim baktım ama ınt okuma ogrenenler ıcın buldum fıyatta bıraz pahalıydı KIZLARIMCANLARIM fatima38 yok canım hıc ısıne karısmak gıbı olmaz cekınme cocukla yolla ondan gorenlerde yollamaya baslar ogretmenın sureklı almasına da gerek kalmaz sonucta koca paket 2 tl gıbı bısey .
kaşeyi ben yaptırdım hatta geldi bile :)
bundan yaptırdım kırmızı renk basıyor

Eklentiler

• gulay.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 50
TAMAM CANIM AKŞAMA EVE GİDİNCE ATARIM BURAYA)

teşekkür ederim

çok güzel tanıdık matbaa var vereyim yapsınlar teşekkür ederim

İşte bunlar:)

Eklentiler

• image.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 50
  • image.jpg
    120,5 KB · Görüntüleme: 60
  • image.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 45
  • image.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 54
  • image.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 47
  • image.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…