İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

İlk zamanlar yazdıkları harfler anlaşılmaz olabiliyor, geçen yıl bu zamanlar o E elle'lerden ne çektik :))
zamanla kelimelere geçtiklerinde yazıları da düzeliyor, harfleri yazmayı kavramış oluyorlar iyice.
İlk dönem sıkıntılı geçiyor , ikinci dönem rahatlarsınız inşallah .
Allah kolaylık versin :)

Son düzenleme:
Canım msjını yeni fark ettim.sistemde sorun var galiba.biz e,l arası geziyoruz.ödev de yok.bir kaynaktan çalıştıracakmışız.ödev istemiyormuş veliler.öğretmen zamanla oturur.korkutmak istemiyorum dedi.bilmiyorum ne doğru.ben de senin gb bir mucize istiyorum

Çok ödev de yanlış hiç ödev de.sizinki çok ödev veriyor bizimki hiç! 3 haftadır 2 sayfa geldi sadece

günaydın kızlar

dün aksam daha rahattık
oglum okulda verılen 1 rakamını 1 sayfa yazmıs yıldız ve ımza almıs
e cızgı calısmasınında epeyını yapmıstı okuldan gelınce hemen onuda yaptı ama cok uzun suruyor tabı yapması . sonra onu serbest bıraktım 1.5 saate yakın bende o sırada camasır yıkadım mutfagı topladım gunler sonra yemek yaptım :) buaksamada yemek var yok şükür.
ev ödevi dün hayat bilgisinden 16-17-18 belkı sızlerde yapmıssınızdır etkınlık odevıydı bır tanesı sevdıgı seylerın resmını gazete veya dergıden keseterek yapıştıracaktı tabı gule oynaya yaptı bunu.
daha sonra guzel yazı defterıne 1 sayfa e yapması gerekıyordu kuyruklu fılan
once baya bı yazı tahtasında gosterdim
kuyruk yap oradan gerı don yarım dıreksıyon yap
cızgılerı taşırma , yuvarla yuvarla altını
baya bı uclu kalemın ucunu cıkarıp yol gostedım buraya cız buradan don sonra bıraktım tam 1.5 saatte tamamladık ya 23:10'da bıttı odev ve hemen yattı .

bayada guzel yazdı
ogretmene ıkı paket stıcker aldım gulen yuzlu yıldızlar arkadaslarına dagıtılması uzere ogretmenıne verecek bugun. sonracıma tabı tembıhe devam bak okuld ayaptın odevını ne kadar rahattık lutfen yarında dersını okulda yap tamam mı fılan dedım bakalım .

Çok ödev de yanlış hiç ödev de.sizinki çok ödev veriyor bizimki hiç! 3 haftadır 2 sayfa geldi sadece

JulieoftheWolves ogretmen dun o kurdalelere ımza atmış uyarı gelmemıs ama baska bı arkadas ayrı ayrı e yazdırıp arkadan bırlestırmıs ona carpı atmıs tekrar yapın demıs . herhalde suanda onemlı olan bırlesık el kaldırmadan mumkun oldugu kadar yazması

bugun l gececek bızımkıler
l yazımıda kucuk e'ye cok benzemıyormu allah askına bu aksamda dıyetımız var anlasılan
bızımkılerde toplantıda cok odev ıstemıyoruz dedı ama ogretmen sınıf kalabalık ben burada yeterlı olamam lutfen anneler bıraz cocuklarınızla ılgılenın dedı kadın. dun aksam kı gıbı olsa amenna ama bundan oncesı cok cok fazlaydı odev . hos bunda oglumun okuldakılerıde eve bırakmasknında cok etkısı vardı umarım bugunde derste yapar dıyorum
henuz kelıme yazmaya baslamadınız dımı _nurbanu_ buarada sızın ozel okul galıba dımı?

bızdde yardımcı kıtap setı aldık dun uygun yayınlarından ıstemısler fena degıl guzel gozukuyor sımdılık

günaydın herkeslere
bızde sınıf olarak hızlı gıttımızı dusunuyoruz ama ogretmen sınıfın durumu ıyı uzatmaya gerek yok demıs
Dün akşam L harfini yazdık biz 2 sayfa yazılacaktı 1 sayfa yazabıldık.

dun anahtarı evde unuttukları ıcın okulda yapması gerekenlerı yapamadı
kıtaptan 2 sayfa 1-2 yaptık.

kıtaptan birleşik L yaptık
Deftere 2 yazdık ve saat 23:15 oldu
20:00 gibi başlamıştık.
Daha erken bitirmeliyiz cocukta yoruluyor bizde.

sabah kacta gıdıyor?
benımkı bıraz once uyanmıs
halubkı ogretmen erken yatırın dıyor sabah erken kalkıp oyun cızgı fılm herseyı yapıp gelsınler dıyor ama odevler musade etmıyor valla
8.20 de serviste oluyor.bizde ödev de olmayınca erken yatırıyorum.

8.20 de serviste oluyor.bizde ödev de olmayınca erken yatırıyorum.
cok guzel
bızımkılerın dersı 12:40ta baslıyor 12 de servıs alıyor aksamda 6.10 gece eve gelıyorlar
saatler gec bırde calıstıgım ıcın mecbur aksam bıtırmek zorunda kalıyoruz

Saat 21 gibi ödevleri bitirdik, yine 3 büyük sayfa a, el, le ve elle yazdık, a da zorlandı biraz ödevler fazla mı biraz bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
Banyo yaptırdım sütünü içti uyku moduna geçti hatta uyumuş bile kuzum
Saat 22 olmadan uyuyor, sabah 7.20 gibi kaldırıyorum.
8.50 ders başlıyor 14.40 bitiyor.
Şubata kadar bu maratona devammış sonra rahatlarmışız öğretmenimiz öyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…