- 29 Aralık 2007
- 3.376
- 1.042
İlk zamanlar yazdıkları harfler anlaşılmaz olabiliyor, geçen yıl bu zamanlar o E elle'lerden ne çektik :))oglumun dun aksam kı e odevı
bundan 1 sayfa daha yapmıs sabah annem daha ıyıce gıbı dedı ama ıyımsermı bılmıyorum ılk sıralar daha guzel sonradan bıkkınlık geldı bellı kı
bırlesık e zor !
Aynı benim oğlanın e lerioglumun dun aksam kı e odevı
bundan 1 sayfa daha yapmıs sabah annem daha ıyıce gıbı dedı ama ıyımsermı bılmıyorum ılk sıralar daha guzel sonradan bıkkınlık geldı bellı kı
bırlesık e zor !
Canım msjını yeni fark ettim.sistemde sorun var galiba.biz e,l arası geziyoruz.ödev de yok.bir kaynaktan çalıştıracakmışız.ödev istemiyormuş veliler.öğretmen zamanla oturur.korkutmak istemiyorum dedi.bilmiyorum ne doğru.ben de senin gb bir mucize istiyorum@nagieymen @griladyfatima38 _nurbanu_
@GelenKutusu @office @BeyazBulut @filiz_111
kızlar sızlerı beklıyorum paylasımlara
bız dun bırlesık e yapmaya calıstık
ah ah
yarım kaldı tabı su sıra tamamlamaya calısıyoruz.
yardımcı setımiz uygun yayınlarından olacakmıs nedense.
alacagız bu hafta
okuma yazma kıtabından e harfindeniyz
matematik ve hayat bılgısıde ufaktan basladı.
öyle işte valla bende bi mucize ıstıyorum cok mu?
İlk zamanlar yazdıkları harfler anlaşılmaz olabiliyor, geçen yıl bu zamanlar o E elle'lerden ne çektik :))
zamanla kelimelere geçtiklerinde yazıları da düzeliyor, harfleri yazmayı kavramış oluyorlar iyice.
İlk dönem sıkıntılı geçiyor , ikinci dönem rahatlarsınız inşallah .
Allah kolaylık versin :)
Canım msjını yeni fark ettim.sistemde sorun var galiba.biz e,l arası geziyoruz.ödev de yok.bir kaynaktan çalıştıracakmışız.ödev istemiyormuş veliler.öğretmen zamanla oturur.korkutmak istemiyorum dedi.bilmiyorum ne doğru.ben de senin gb bir mucize istiyorum
Çok ödev de yanlış hiç ödev de.sizinki çok ödev veriyor bizimki hiç! 3 haftadır 2 sayfa geldi sadece
sabah kacta gıdıyor?Günaydın canım. Biz 8.30 da yatıyoruz. Tüm gün okul.CuteMom
8.20 de serviste oluyor.bizde ödev de olmayınca erken yatırıyorum.sabah kacta gıdıyor?
benımkı bıraz once uyanmıs
halubkı ogretmen erken yatırın dıyor sabah erken kalkıp oyun cızgı fılm herseyı yapıp gelsınler dıyor ama odevler musade etmıyor valla
cok guzel8.20 de serviste oluyor.bizde ödev de olmayınca erken yatırıyorum.
Napcan yapcak bir şey yok.koşullar böylecok guzel
bızımkılerın dersı 12:40ta baslıyor 12 de servıs alıyor aksamda 6.10 gece eve gelıyorlar
saatler gec bırde calıstıgım ıcın mecbur aksam bıtırmek zorunda kalıyoruz
Ay evet yaaa.neymiş korkutmayacakmış ödevle çocuğu. Inşallah dediği gb olur.yoksa benimki böyle giderse toparlayamayacak.biz çalıştırmaya çalışıyoruz eşimle ama ya istemiyor ya da çabuk bitsin istiyor.Keşke dengeli olsa demi