mıllı egıtım puanı yuksekmıs ama buda gorev yaptıgı yerlere gore yukselıyormus puanEn iyi 2 taneden biri bu yani
O zaman bekleyip biraz daha gözlemlemek gerekiyor belki.
İyi derken kriterler nedir onu da merak ettim. Tamam dersleri, konuları çok iyi öğretiyor olabilir ama 6-7 yaşındaki bir çocuğun psikolojisini düşünmüyorsa, okulun ilk günlerindeki zorluklarında yanlarında olmayacaksa ne yapayım öyle öğretmeni.
bızım ogretmen suanda sıraların basında sınıf annesı dursun dıyormus
bızımkı bızden maas ıstemese bari
nu munasebet dımıanam buda iyiymişo gitsin eve sınıf annesi öğretir çocuklara
nu munasebet dımı
bencede
malesef zaten bunu yapıcaz yanı sonradan pısman olmakta var bılemıyorum bu haftada gecıcek ıyı fena dedıgım gıbı napalımcutecim biraz daha bekle derim ben bir ay süre koydum bakalım neler olacak sınıf değiştirmek egeye iyi gelmeyebilir sonuçta alışmışlık var bizim öğretmende güya en iyisi ama ilk 3 günlük gözlemime göre tek iyi o değil diğerleride ilgili sevgili çocukların başında vs bu iyilik kişiye göre değişken sanırım
Selam, benimde oğlum 1.sınıfa başladı, 12 şubat 2010 doğumlu, çocuklarımız için mutlu başarılı bir yıl olmasını diliyorum.
Yok tabi canım. Sanırım fazlaca şımartılmış ve okula hiç hazırlanmamıs (aile tarafından )çevremde örneği çok.Hala 1. sınıfta ağlayanlar var mı cidden?
Bu çocuklar hiç ana okuluna gitmeden direk 1'e başlamış gurup mu acaba?
Ben de hiç görmedim. Daha önce anaokuluna gitmek bizim zamanımızda en çok 1 yıllık olaydı. Şimdi çocuklar genelde 3 yıl üst üste gidiyor.Yok tabi canım. Sanırım fazlaca şımartılmış ve okula hiç hazırlanmamıs (aile tarafından )çevremde örneği çok.
2010 hangi ay doğumlu?Normalde 2010 a zorunlu değildi bu sene.Merhaba ,
benim de oğlum ilkokula başladı bu sene ...2010 doğumlu ve şimdilik ödev yapma konusunda çok isteksiz ve çabuk sıkılıyor...
Ders yapmayı sevdirmek adına tavsiyeleriniz varsa minnettar olurum.
Aynen canım.ben de şaşıp kalıyorum.Ben de hiç görmedim. Daha önce anaokuluna gitmek bizim zamanımızda en çok 1 yıllık olaydı. Şimdi çocuklar genelde 3 yıl üst üste gidiyor.
Okul alışkanlığının yerleşmemesi mümkün değil. Bir kere beyin kabul eder bu süreçte; okulun sorumluluk olduğunu.
Iyi geceler hanimlar yazılarınızı tek tek okudum herkes için hayırlısı ne ise o olsun 2. Haftamiz herşey biraz daha yoluna girdi 2 gundr odev mi z var dün e harfi ve çizgi çalışması bugün c harfi zevkle yapıyoruz sklmadan inşallah böle devam eder
Merhaba ,
benim de oğlum ilkokula başladı bu sene ...2010 doğumlu ve şimdilik ödev yapma konusunda çok isteksiz ve çabuk sıkılıyor...
Selam, benimde oğlum 1.sınıfa başladı, 12 şubat 2010 doğumlu, çocuklarımız için mutlu başarılı bir yıl olmasını diliyorum.
Hala 1. sınıfta ağlayanlar var mı cidden?
Bu çocuklar hiç ana okuluna gitmeden direk 1'e başlamış gurup mu acaba?
Yok tabi canım. Sanırım fazlaca şımartılmış ve okula hiç hazırlanmamıs (aile tarafından )çevremde örneği çok.
Iyi geceler hanimlar yazılarınızı tek tek okudum herkes için hayırlısı ne ise o olsun 2. Haftamiz herşey biraz daha yoluna girdi 2 gundr odev mi z var dün e harfi ve çizgi çalışması bugün c harfi zevkle yapıyoruz sklmadan inşallah böle devam eder
Merhaba ,
C cutemum bir derdim vara yazdığın durumu dün aynen yaşadık fazlası var eksiği yok kafam allak pullak defteri inci gibi düzenli olmayanı siliyor bu sefer okulda yetiştiremiyor anne ben birini bitirmeden öğretmen yenisini veriyor diye oturdu ağladı arkadaşlarım karışık kuruşuk çizip bitiriyor tenefüse bile çıkmıyorum dedi ayy deliricem ne yapmalı ne etmeli hangisi doğru silmemelimiyiz yarın hepsini sorucam