İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

Dün akşam 2.5 sayfa ( yarım sayfayı okulda tenefüse cıkmadan yapmış) birde defterde 1 sayfası vardı m gibi bişeydi birleşik yine onun yarısını yapmış ve silmiş izleri vardı neyse. Babası 1 sayfa çizgi calısmasını yaptırdı 15 dakikada ve sonra oyuna bıraktık onu yaklaşık saat 8 kadar diyebilirim, Dün akşam Koalina bana sağolsun bir link gönderdi onu okudum bu sürede çok güzel bir paylaşımdı bende egeye secenek sundum 8'de yapmak istediğini söyledi.

öncelikle dedim defterden mi başlayalım çizgi çalışmasından mı? defterden dedi . neden sildin canım yaptığını dedim çünkü yapamıyorum olmuyor dedi . halbuki çok kötü değildi , bende silmeseydin eve gelince tamamlardık beraber dedim. yapamıyor dedi omuz silkti.daha sonra ödevi yapmaya başladık bir yandan ben agzına benzin(öyle diyor) üzüm sokuşturuyorum ve çok karışmadım. ama babası geldi dedi dur yavrum şurada eskiden bişey kalmış ve sildi 3 tane orta sayfada bırakmış güzeldide demek ki onu begendiği için silmemiş. ay bu bi başladı ağlamaya sildi o kadar ugrastım sildi yapamıcam bir daha aynısını filan babayı kovaladık aldım kucagıma balkona fılan cıktık yapma yavrum neden aglıyosun vs dedım sonra dedı cızgılerden yapıcam aynısını ve yaptı orada ortada kabak gıbı sonra 2 sıra cok bozuk yaptı sonra duzelttı ıstedıgı zaman yapabılıyor bunu net anladım.

sayfanın yarısında 10 dk mola verdık (buyuk boy hala) sonra tekrar devam etti son 3 satırda artık sabrı tükendi bana sen bakma sıra sonunda süpriz olsun dedi bende sana süprizim var oyleyse dedim. oyun kartı aldım elime yeni almıştım görmemişti üzerinde sorular filan var önlü arkalı böyle acayıp renkli bişey.

Neyse onuda bitirdi tam 1 saat sürdü ama ağlamayı molayı filan cıkarsak bu sefer 40 dk defteri yazmıştı.
sonra 30 dk kadar çizgi film izle birazcık dinlen dedim . sonrada sabahmı yapacaksın çizgi calısmasını simdimi deidm simdi dedi 1.5 sayfayıda bitirdi ve 10.20 gibi uyudu hemencik.

dün akşam daha güzel di iyi yönettim sanıyorum bu durumu.

buarada öğretmen dün ödevleri kontrol etmiş aama bize hiç imza atmamış. başka bir kadın daha yazmış gruptan , bugun bende anneme soyledım cocugun şevki kırılmasın imza atmasını rica edermisin ya da neden atmamış çünkü bir yerde @ şöyle bi işaret var uyarı demek mi bu bilemedim

dünkü maceralarımız :)

Oğlum küçük diye çok kaygılanıyorum, öğretmenine sordum, maşallahı var, hiçbir konuda sıkıntımız yok dedi, dün e harifine geçmişler, set aldılar herkesten önce bitirmiş yenisini almış, öğleden sonra şiddetli karın ağrısı var diye aradı öğretmeni aldık doktora götürdük gaz sancısıymış, şimdi iyi şükürler olsun, ama ödev yapmak istemedi bende zorlamadım sabah yaptı biraz

Bizimkilerde bugun kıtaplara baslayacaklar
ben ogretmene nasıal dıye sormadım acıkcası sorsam sınıfta kalabalık en kucukte benımkı alın der dıye sormaya ıcım el vermıyor .
ama sınıfta yapması gerekenlerını yetıstıremıyor bunu bılıyorum .
bız henuz set almadık

Alın diyeceğini zannetmiyorum, daha çok küçükler çabuk yoruluyorlar, alışır zamanla inşallah

Bizde öğretmen doğru düzgün ödev vermiyor.çünkü veliler istemiyormuş.yorgun argın işten geliyorlarmış, ilgilenemiyorlarmış.hem kızdım hem haklı buldum.bir kaynak alıp ben çalıştırıcam artık

Bizim en az iki büyük sayfa ödevimiz var, bir de ayrıca yardımcı dergi aldık ondan da ödev veriyor, bende çok ödev istemeyenlerdenim

günaydın haftasonu epey ödevimiz vardı yazık yavrum uğraştı yaptı ama dün öğretmen bazı çocuklara bakıp bazılarına bakmamış bizde bakılmayanlardanız inanılmaz motivasyon kaybı oluştu bu haftada gözlemleyeyim görüşme için randevu alacağım

hafta sonu 11 sayfa
dun aksamda 5 sayfa odevımız vardı
cocugu heder ettık cok kotu ya bu aksam ogretmene mektup yazıcam ben calısıyorum
ınanın yemek yapamaz oldum yemek yıyoruz sofrayı oldugu gıbı bırakıyorum
butun gunde calısıyorum 1 saat rahat kalmaya fırsat yok
en son gece 12 ıdı ege hala odev yapıyordu canım sıkılıyor cok.

ogretmen aslında eve 2 sayfa odev vermiş
ama okulda yapması gereken 2 kıtap odevı tamamen bos 1 tanede fotokopu bos ıdı ettimi 5 sayfa odev valla cıldırmamak elde degıl.

oglumu habıre tembıhlıyorum kızmamamaya calısıyorum sureklı telkın edıyorum okulda yap okulda yap ogretmende gormuyor ona ayrı bozugum hayır olsun sonumuz ya

ve suanda oglum evde annanesını odaya almadan yapmaya calısıyormus ustelık yarım kalan odevde en muhımı bence defter bırlesık e yazısı
napsam dua edeyım barı nasıl bıtırecekse okula gıdene kadar

N nagieymen S smolu fatima38 _nurbanu_
GelenKutusu office BeyazBulut F filiz_111
kızlar sızlerı beklıyorum paylasımlara
bız dun bırlesık e yapmaya calıstık
ah ah
yarım kaldı tabı su sıra tamamlamaya calısıyoruz.

yardımcı setımiz uygun yayınlarından olacakmıs nedense.

alacagız bu hafta

okuma yazma kıtabından e harfindeniyz
matematik ve hayat bılgısıde ufaktan basladı.

öyle işte valla bende bi mucize ıstıyorum cok mu?

Bizde de durum aynı ...
Okulda bitiremediği ödevleri evde tamamlamaya çalışmaktan asıl ev ödevine sıra gelmiyor...
Bu sefer de haliyle çocuklar bunalıyor... Biz El ve elle yazmaya başladık birleşik olarak ama henüz doğru düzgün birşeye benzemiyor yazdıklarımız.

eyvahlar olsun benımde korkum bu
bugun sınıftan gelen resme gore e harfı yapıyorlar yıne cızgı calısması
ve kıtaptan l harfını yapıyorlar yoksa bızde bu hafta sonu el ve elle mı yazacagız dersın :)
bugun ogretmene soyledık derslerını eve bırakıyor yetısmıyor dıye benı cagırmıs okula gelsın beraber soz alalım Ege'den demıs
sınıf annemızde foto cekmıs bana cızgı calısmasını bıtırmek uzereydı Ege ama emınım baska derse gectıklerı ıcın suanda o eve gelecek ama onu ınan kendım tamamlatmayı dusunmuyorum sabahyapar en olmadı cızgı calısması oldugu ıcınde zaten yapması kolay
en fenası deftere yaptıkları

kurdele gibi mi oluyor yoksa sızınde :)

evet eve gıtme zamanı geldı
okuldan gelen resımlerden anladıgım kadarıyla
e cızgı calısması
matematık defterıne 1
ve kıtaptan l yapmıslar umarım l odevımız yokturda e yogunlasabılırız bırlesık olarak

sevgılerle
cocuklarimcanlarim Psychopaths kızlar paylasımları beklıyoruz

Bizimkiler de e harfine dun gecti. Bugunde sanirim e ile ilgili odev gelecek. Ve aksama basliyacak maroton

Bizimkiler de el ve elle ye gectiklerimde birseye benzemeyecek eminim

Bizimkiler de e harfine dun gecti. Bugunde sanirim e ile ilgili odev gelecek. Ve aksama basliyacak maroton
bızım e ne ara gectıler anlamadım bıle hafta sonu odevınde bı gıdım e vardı bırlesık
ben onun e oldugunu dun anladım dusun yanı kurdele sandım kansere karsı tovbeler olsun
bu aksam umarım bızede l gelmez
e konusuna gelınce allah kolaylık versın dun gece maaf olduk
ınt bakın derım kuyrugu dık cıkıp arkaya yarım ay donsun
bunu kavrayana kadar kendım bıle 1 saat gecmıstı uzerınden

oglumun dun aksam kı e odevı
bundan 1 sayfa daha yapmıs sabah annem daha ıyıce gıbı dedı ama ıyımsermı bılmıyorum ılk sıralar daha guzel sonradan bıkkınlık geldı bellı kı
bırlesık e zor !

Eklentiler

• IMG-20151012-WA0051.jpeg
    146,1 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…