İlköğretim Yorum ve Soruları 2015-2016 Çocuğu 1.sınıfı okuyacak velilerin paylaşım alanı :))

Saat 21 gibi ödevleri bitirdik, yine 3 büyük sayfa a, el, le ve elle yazdık, a da zorlandı biraz ödevler fazla mı biraz bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
Banyo yaptırdım sütünü içti uyku moduna geçti hatta uyumuş bile kuzum
Saat 22 olmadan uyuyor, sabah 7.20 gibi kaldırıyorum.
8.50 ders başlıyor 14.40 bitiyor.
Şubata kadar bu maratona devammış sonra rahatlarmışız öğretmenimiz öyle diyor
bizimde dün okulda l cizgi calısması birleşik l yapmışlar evede bir defter L yazdık ayrı ayrı bırde birleşik olan l tamamladık .9 gıbı bıttı odevler ama cok yavas yapıyor vallahı
sız bızden ondesınız e ve l den sonra el yazmayamı baslamıstınız sanırım bızımde hafta sonu odevımız bu olacakta.

gene erken bıtırmıssınız ya bence a harfınede gecmısler masllah

Ay evet yaaa.neymiş korkutmayacakmış ödevle çocuğu. Inşallah dediği gb olur.yoksa benimki böyle giderse toparlayamayacak.biz çalıştırmaya çalışıyoruz eşimle ama ya istemiyor ya da çabuk bitsin istiyor.:KK57::KK43:
gıttıgı ozel okul butık tarzı bı yer degıl dımı adı sanı gayet duyulmus bır yer ? mesela benım kuzenımın cocugu koleje gıdıyor onlarında her aksam odevı oluyor

bizimde dün okulda l cizgi calısması birleşik l yapmışlar evede bir defter L yazdık ayrı ayrı bırde birleşik olan l tamamladık .9 gıbı bıttı odevler ama cok yavas yapıyor vallahı
sız bızden ondesınız e ve l den sonra el yazmayamı baslamıstınız sanırım bızımde hafta sonu odevımız bu olacakta.

gene erken bıtırmıssınız ya bence a harfınede gecmısler masllah

Hızlı gidiyoruz gibi geliyor bana ama matematik yapmadığımız için böyle sanırım, siz bu hafta el, le ele ve elle yazarsınız

Hızlı gidiyoruz gibi geliyor bana ama matematik yapmadığımız için böyle sanırım, siz bu hafta el, le ele ve elle yazarsınız
1'er sayfamı acaba dersın? yoksa hepsı cumle gıbımı yoksa kelıme gıbımı yazılıyor ona gore eve gıtmeden bıraz resımlı ornekte cıkarayımda cızgı calısmasız zor zıra okuldan gelmezse zorlanmayalım
bız matematık basladık 1 ve 2 yazdılar
hayat bılgısındende kacıncı sayfadaydık unuttum suanda ama etkınlık yapıstırmalı bıseyı 2-3 sayfa gectık

gıttıgı ozel okul butık tarzı bı yer degıl dımı adı sanı gayet duyulmus bır yer ? mesela benım kuzenımın cocugu koleje gıdıyor onlarında her aksam odevı oluyor
Bilinen bir okul.butik değil.ama okuldan ziyade öğretmen kaynaklı.kendi çok ödevi uygun bulmuyor. Zamanla rayına oturacak diyor.

1'er sayfamı acaba dersın? yoksa hepsı cumle gıbımı yoksa kelıme gıbımı yazılıyor ona gore eve gıtmeden bıraz resımlı ornekte cıkarayımda cızgı calısmasız zor zıra okuldan gelmezse zorlanmayalım
bız matematık basladık 1 ve 2 yazdılar
hayat bılgısındende kacıncı sayfadaydık unuttum suanda ama etkınlık yapıstırmalı bıseyı 2-3 sayfa gectık

1 sayfanın yarısını el, yarısını le yazdık diğer sayfaya ele ve elle yazdık 1 sayfada a yazdık dün ama siz a ya geçmezsiniz büyük ihtimal

1 sayfanın yarısını el, yarısını le yazdık diğer sayfaya ele ve elle yazdık 1 sayfada a yazdık dün ama siz a ya geçmezsiniz büyük ihtimal
muhtemlen a 'ya pazartesı baslarız
zorlandımı bıdık yaparken :KK70:
hazırlıyım kendımı psıkolojık olarak

Son dakika :KK56:

Eklentiler

• IMG_20151016_200012.jpg
    IMG_20151016_200012.jpg
    122,7 KB · Görüntüleme: 67
Maşallah , ne de güzel yazmış .
Biz ikinci sınıftayız , ödevler boyut değiştirdi artık :))
Ben de dün okul rehberliği ile görüşmeye gittim ,
Kızım öğretmeninden aşırı çekiniyor, tamam kurallara uyan, uyumlu bir çocuk olsun ama, bu denli Korkması endişelendirdi beni biraz , öğretmen çok bağırdığı için korkuyormuş , sonradan söyledi anladığım kadarı ile ana sınıfından beri en sevdiği arkadaşı biraz hareketli bir çocuk , haliyle öğretmen ona çok kızıyor , bizimki de arkadaşına kızılmasını içselleştirmiş . İnşallah düzelir bu durumu , bizim Zamanımızdaki gibi çok çekingen olmasınlar mümkünse:)
Bu konuyla alakalı çok komik bir anımız var , geçen sene, öğretmen ders esnasında ayağa kalkmayın dediği için, teneffüste açıp bitiremediği bisküvi sandviç gibi yiyeceklerin yarım paketini çantasının ön gözüne sokuşturup eve getiriyordu,
Bizde de koridorda bir yerden karıncalar geliyor, gitmiş çantayı koridora atmış, karıncalar da çantadaki yiyeceğe doluşmuş , o gün de misafir vardı çantayı kontrol etmeden yolladım, bizim karıncalar okula gitti :)) öğretmen kızınızın çantasını karıncalar basmış diye beni aramıştı :))
O Zaman'lar okulun ilk günleri diye problem olarak görmemiştim bu gibi olayları fakat
Çocuğun sınıf içinde Çöp atmaya bile kalkamaması sizce de tuhaf değil mi ? Özel okul 23 kişiler , ben devlet okuluna sırf bu çekingenliğinden ötürü vermedim , 40 kişinin içinde tamamen sinmesin diye, ama burada da durum farksız oldu maalesef ):

Kızım öğretmeninden aşırı çekiniyor, tamam kurallara uyan, uyumlu bir çocuk olsun ama, bu denli Korkması endişelendirdi beni biraz , öğretmen çok bağırdığı için korkuyormuş , sonradan söyledi anladığım kadarı ile ana sınıfından beri en sevdiği arkadaşı biraz hareketli bir çocuk , haliyle öğretmen ona çok kızıyor , bizimki de arkadaşına kızılmasını içselleştirmiş . İnşallah düzelir bu durumu , bizim Zamanımızdaki gibi çok çekingen olmasınlar mümkünse:)
Bu konuyla alakalı çok komik bir anımız var , geçen sene, öğretmen ders esnasında ayağa kalkmayın dediği için, teneffüste açıp bitiremediği bisküvi sandviç gibi yiyeceklerin yarım paketini çantasının ön gözüne sokuşturup eve getiriyordu,
Bizde de koridorda bir yerden karıncalar geliyor, gitmiş çantayı koridora atmış, karıncalar da çantadaki yiyeceğe doluşmuş , o gün de misafir vardı çantayı kontrol etmeden yolladım, bizim karıncalar okula gitti :)) öğretmen kızınızın çantasını karıncalar basmış diye beni aramıştı :))
O Zaman'lar okulun ilk günleri diye problem olarak görmemiştim bu gibi olayları fakat
Çocuğun sınıf içinde Çöp atmaya bile kalkamaması sizce de tuhaf değil mi ? Özel okul 23 kişiler , ben devlet okuluna sırf bu çekingenliğinden ötürü vermedim , 40 kişinin içinde tamamen sinmesin diye, ama burada da durum farksız oldu maalesef ):
Ay canıiiiiim kıyamam ben onaaaa:/

Hiç zorlanmıyor aslında ama sıkılıyor elleri yoruluyor yoksa çizgisi çok iyi maşallah
Şimdi de al yazıyoruz

CuteMom CuteMom sen de yeniden mini mini birler oldun adeta :))
Önden hazırlık bile yapıyorsun , ne güzel :)

Günaydın kızlar

senelerdir eve ınternet baglatmamıstım egenın cok televızyon ızlemesınede musade etmıyorum ben . fakat ınternetın yararlarından suanda sonuna kdar yararlanıyoruz :KK70:
bır kere cocuk evde ınternet ve bılgısayar oldugununun cazibesiyle baya bı vıdeo ızlıyoruz
mesela L harfını zor yapmıştık ama bend ebılmıyorum el yazısı o yuzden vıdeoları bende ızlıyorum ve ıssteyken bol bol denıyorum
suanda fatima38 fatima38 oglunun masallah resmıne bakınca l yanlıs ogrettıgımı dusundum zıra ben asagı dogru bı kuyruk yaptırmıyordum yandan gelen bı kuyruk :KK70: ogretmenınde ornegı epey dar ıdı neyse duzeltırız ınsallah

bız hala e ve l sesındeyız.
hafta sonu 1 sayfa 3 yazdık bırde e avladık o kadar. bu hafta yardımcı kıtabı ıstemıs ogretmen okula e ve l sesı ıcın. ama ben dun oglana el elle le ele yazdırdım :KK70: yazıyor masallah

slm arkadaşlar
yoğun bir hafta sonu geçirdik bol ödevli ama sorunsuz (şükürler olsun )
sıkılmaması için geliştirdiğim formüller işe yarıyor fatima38 fatima38 harika olmuş defteriniz maşallah 41 kere bizimde durumumuz aynı sizinki gibi e-el-elle-1-2 ve 3 bitti bugün a lara başlayacaklar
haftasonu sınıf kahvaltısı vardı çocuklar eğlendi aileler kaynaştı şimdilik herşey güzel ilerliyor inanın her akşam heyecanla eve gidiyorum bugun neler oldu ne ödev var acaba diye :KK64:

slm arkadaşlar
yoğun bir hafta sonu geçirdik bol ödevli ama sorunsuz (şükürler olsun )
sıkılmaması için geliştirdiğim formüller işe yarıyor fatima38 fatima38 harika olmuş defteriniz maşallah 41 kere bizimde durumumuz aynı sizinki gibi e-el-elle-1-2 ve 3 bitti bugün a lara başlayacaklar
haftasonu sınıf kahvaltısı vardı çocuklar eğlendi aileler kaynaştı şimdilik herşey güzel ilerliyor inanın her akşam heyecanla eve gidiyorum bugun neler oldu ne ödev var acaba diye :KK64:
Sizede maşallah canım, sıkılmaması için neler yapıyorsun

X