2014 Şubat Anneleri

canım ya dogru dıyosunda düşükten sonra pek cesaretim yok ben de haftaya gıdeyım diyordum zaten kese kalp hepsi bır arada olsun yoksa insan meraktan çatlıyo ben kalp atıslarını duyamamıstım ilk bebşimin ondan kaybettım her gun farklı doktora gıttım bu sefer beklıcem canım :2:

Son düzenleme:

seni okadar iyi anlıyorumki ben hatta kan tahlili pozitif demesine rağmen doktorda sıra beklerken bir ayağım gitmek istese de diğer ayağım geri gidiyordu ama artık hayırlısı dedim mercimeği gördüm rahatladım...ben ilk bebeğimin kalp atışlarını duydum ve ertesi günü kaybettim 6,5 haftalıktı.... ama ilk hamileliğimle şimdi yaşadığımın alakası yok.....belirtim yok diyebilirim mide bulantısı hariç ama öncekinde göğüslerim ağrırdı akıntım ve idrarım bol gelirdi şimdi gayet normalim ve acaba bi anormallik mi var diyorum ve açıkçası korkuyorum

kızlar bhcg değerlerimi yazıyorum lütfen tecrübeli ve bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim, artışlar sizce normal mi?

adetime bir gün kala 11 haziran 253
13 haziran 620
15 haziran 1230
17 haziran 2050

17 hazirana kadar 2 ye katlamıştı ama şimdi daha çok artmış olması gerekiyordu gibi geliyor bana.. sizce?

canım cok gusel artıs olmus tebrıklerrr ınsl kı saglıklı bır gebelık gıbı gozukuyorrr ınsala saglıckalaı gebelık gecırmen dılegımle benımkıde bu sekılde devam etmıstı ınsl 7.haftalık oluncad a kalp aısnı duymak nasıpp olurrrrrrrrrr

canım artışlar tıbben normal ama son gün 2450lerde olması gerekiyordu biraz düşük çıkmış fakat panik yapma bu da olabiliyor bir arkadaşımın başına gelmişti ve şimdi bebişi kucağında..sen yine de bir doktora görün kesenin görünüyor olması lazım...

teşekkür ederim cnm, çarşamba dr. a gideceğim inşallah herşey yolundadır, ilk gebeliğim boş gebelikti o yüzden tedirginim. dualarınızı eksik etmeyin..

inşallah cnm, duanı eksik etme, senin de az kalmış, ALLAH yardımcın olsun..darısı tüm isteyenlere olsun hayırlısyla..

teşekkür ederim cnm, çarşamba dr. a gideceğim inşallah herşey yolundadır, ilk gebeliğim boş gebelikti o yüzden tedirginim. dualarınızı eksik etmeyin..

ah canım benim seni çok iyi anlıyorum ben de ilk bebeğimi kaybettim ve tedirginim bu hamileliğimde ama mubarek 3 aylardayız nice kandiller güzel günler var önümüzde patlasakta çatlasakta herşey olacağına varıyor içimizi ferah tutalım bak görürsün rabbim 2.kez yaşatmaz bu acıyı bize alıcaz bebeklerimizi kucağımıza inşallah...

yoktur canım merak etme bendede bulantı yok halsızlık var sadece digerinde hep lekelenmem olmustu ınşallah bunda olmaz mıdem bulanmıyor sureklı bıseyler yiyorum anlamıstı zaten hamiş oldugumu yemekten:))sen içini ferah tut rabbım ömur verdiyse bebişlerimize bu defa olucak inşallah.

ayy inşallah kızlar hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız....ben şimdi çıkıyorum acıktım:) hem midem bulanıyor hem de yemekten ödün vermiyorum:)

görüşürüz akşama nasipse....

kızlar biraz önce 3. beta hcg mi verdim birazdan sonuç göstermeye gidicem dua edin bana artmış olsun bugün adetime 1 gün var 4 gün önce 120,20di. normalmi sizce

Hayırlısı olsun canım benim rabbim zihin açıklığı versin kolay gelsin..

Canım benim çok sevindim ohh ne güzel inş herkesin güzel haberlerini alırız...Rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın..Kötü günler göstermesin inş..Benim mide yanmasına doktor şurup verdi ama kullanma dedi.. 3. aya kadar kimseye ilaç kullanmını tavsiye etmiyoruz demişti tabi senin doktorun verdiğine göre bi problem olmaz inş..

Canım ben de boş gebelik geçirdim geçen Şubat'ta bebeğimi aldırdım ama şimdi çok şükür bi sorun yok inş böyle devam eder o yüzden seni iyi anlıyorum insan aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyor bol bol dua et inş hiçbir sorunla karşılaşmazsın..

dr um bana el.vit diye bir vitamin verdi ve progestan alıyorum.

cnm bende decavit ve progestan kullanıyorummm...uyku yapıyomu sende.. ben sürekli uykuda olmak istiyorummm?? bu arada kızlar ara ara karın alt bölgenizde bi sancı gibi bişe ağrı hissediyormusunuz hissediyorsanız sizce neden olur???????????????????????

inşallah cnm, stres yapmak istemiyorum ama insanın elinde değil herşey yolunda giderse doğum zmaanlarımız yakın, burdan haberleşelim yaşadıklarımızı paylaşalım,
inşallah bebeğimizin ilk hareketini hissedişimizi de paylaşırız :)

inşallah cnm çok teşekkür ederim yardımlarınız için, insan paylaştıkça rahatlıyor. inşallah herşey yolunda olacak :)

uyku problemi bende de var ve sürekli uyuyorum hiç ilaç içmememe rağmen:) kasık ağrılarım tabi oluyor arada ama kahverengi leke gelmedikçe sorun yok...bünyeye göre değişiyor mesela benim annem bana hamileyken 9 ay boyunca kasık ağrısı çekmiş...5 kardeşiz ve hepimizde değişik olmuş hamilelikte yaşadıkları:) hele en küçük kardeşimde 4 ay boyunca şakır şakır kanaması oldu adet gördü düşünün:) ama kardeşim 4,5 kilo doğdu...ayy inşallah bir tosun da ben doğururum:)

çok şükür akıntım falan yok canımm.. ama uyuşukum halisizm iş yapmak istemıyorummm...birden bire acıkıyorummm....çarşamba kesemi ggörmeye gidicemm heyecanlıyımmm bekliorumm bakalım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur... allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. inşallah her birimizi birer tosun getiririz:)))

kızlar cnm çok sıkıldı.salı gunu khverengı kanamam olmuştu çarşamba sadece sabah bır kere oldu.cumartesi butun gun geldi nerdeyse kahverengıler.pazar çbişey yoktu ama bıraz once lavaboda gene geldı sankı bıraz çoktu.o kadar korkuyorumkı anlatamam.ben 7 yıl bekledım bu bebeği.salı gunu ılk kanamada dr u aradım stres yapmışsındır yat dılen dedı.zaten bişe yaptığım yok yatıyorum nolur dua edın bana bişey olmasın.

cnm iğne yada fitil kullanmadınmı ? doktorun nasıl bir şey önermez anlamadm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…