canım ebru hanıma gidiyorum iyi bi kadın ama benim muayenem hem aceleye geldi o yüzden onunla devam eder miyim bilemiyorum
ben de ona gittim, memnun kaldım canım.. belki yoğun bir anına denk gelmişsindir.. şu 2 ay dolsun, sonraki kontrollere emseyde devam edeceğim inş..
bilmiyomki sekerim. :) fener tutulmus tavsan gibi kalakaldim. kocise saat basi soruyorum. biz bugun ruyami yasadik diye :)). ama cok ediseliyim. nasil tasiycam nasil dogurcam nasil buyutcem. alahin gucune gitmesin .uc yil cocuk diye yandim. simdi saskin ordek oldum :)
tekrardan hayırlı olsun canım çok sevındıim :))kendine çok dikkat etmelisin karnında iki can taşıyorsun çünkü.. bu arada benımde adet günümde kan değerim 383.1 di.. adetten iki gun sonra 768 di değerlerim iki katına artıyor die düşünmedim ama sanırım ikiz olasığımı artık düşünebilirim. entengel arkadaşımmmmmında değerleri yüksekti..inşallah hakkımızda hayırlısı olsun..
Arkadaslar merhabalar araniza yeni katildim.sat im 24 mayisti tahmini batim da 23-24 haziran di ama bugun eczaneden test aldim silik cift cizgi cikti.acile gidip kan verdim degerim 45.25 cikti.adetim daha gelmedi o nedenle erken ama ne yapilacak bundan sonraki surecte?benzer durumda olan var mi?
Arkadaslar merhabalar araniza yeni katildim.sat im 24 mayisti tahmini batim da 23-24 haziran di ama bugun eczaneden test aldim silik cift cizgi cikti.acile gidip kan verdim degerim 45.25 cikti.adetim daha gelmedi o nedenle erken ama ne yapilacak bundan sonraki surecte?benzer durumda olan var mi?
allah razı olsun cnm iyi dileklerin için.progestan verdi gunde 3 kere içiyorum.coraspın verdı.bıde iğne verdi kasılmalar içindi galıba.cuma gunu keseyı gorduk çok şukur.sol taraftan yerleşmış dedı.bı sure sağa yat ortaya gelsın dedı.ne dedıyse yapıyorum ama bu kanamalar sinirlerimi bozuyor.bugunlere zor geldım gerçekten vajjınısmus yaşadım yendım yıllarca pko yla uğraştım bebek için uğraştım.o yüzden korkularım belkı ıkı kat.bana moral verdığn için gerçekten çok sağol
kizlar degerim artmis, cuma gunu 103.5 tu bugun 401.8 olmuscok sukurr :):)
5 temmuz a randevu verdiler ultrason icin... artik bekliyces yapicak bi sey yok... burda boyle yapiyolar... inss her sey yolunda giderr :):)
ben geldiiim bugün öğrendim hamile olduğumu değerim 249
hadi gozun aydin :)) darisi kalp atislarini duymaya :))
mrb beyazkelebek aynı haftadayız adetin geçtimi senin?yoksa erkenmi öğrendin?
ben geldiiim bugün öğrendim hamile olduğumu değerim 249
amin inss canim, sen haftaya mi gidiyosun??
merhaba canimm.. evet gecti, cumartesiydi, olmadim cok sukur... ama ben gecen hafta carsambadan beri silik cizgi goruyordum, bat tan 3 gun once yani. bat tan bi gun once 103.5 tu, bugun iste bat tan 2 gun sonra 401.8 cikti cok sukur :):) senin bat ne zaman??
Bilmiyorum cok dusuk mu ama bence cok erken ogrendik ondan ama iki gunde bir test yaptiricsz ins hakkimizda hayirlisi olsun gozumuz aydin