2014 Şubat Anneleri

canım ebru hanıma gidiyorum iyi bi kadın ama benim muayenem hem aceleye geldi o yüzden onunla devam eder miyim bilemiyorum

ben de ona gittim, memnun kaldım canım.. belki yoğun bir anına denk gelmişsindir.. şu 2 ay dolsun, sonraki kontrollere emseyde devam edeceğim inş..

ben de ona gittim, memnun kaldım canım.. belki yoğun bir anına denk gelmişsindir.. şu 2 ay dolsun, sonraki kontrollere emseyde devam edeceğim inş..

ya iyi biri canım ama benim hep aceleye geldi ve son gittiğimde beni karıştırdı kalp atışını dinledi sonra da aaa daha 5 haftalıkmış dedi :)

Ayyy ne güzel bir duygudur maşallah cnm, rabbim sana 2 kat sabır güç verir merak etme,:) hayırlı olsun. inşallah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı evlatlar doğurursun..:)

Arkadaslar merhabalar araniza yeni katildim.sat im 24 mayisti tahmini batim da 23-24 haziran di ama bugun eczaneden test aldim silik cift cizgi cikti.acile gidip kan verdim degerim 45.25 cikti.adetim daha gelmedi o nedenle erken ama ne yapilacak bundan sonraki surecte?benzer durumda olan var mi?

canım benim adetten bir gün önce yani bugün değerim 488,5 çıktı. bu yazdığını okuyunca bende acaba dedim. değerim yüksekmi sence

inşallah hakkında en hayırlısı olur güzelim,benim de silik çıkmıştı idrar tahlilim ama 45.25 düşük bir değer büyük ihtimal geç döllenmedir çarşamba günü bir daha kan tahlili yaptır ama yarın değil bir gün geçsin üzerinden eğer değer 90 ve üzeri çıkarsa tebrikler hamilesin:)

tebrikler, epey erken ogrenmissin gebeligi...erken dollenme olmus anlasilan, degerin regl tarihine gore cokcok iyi......eger kimyasal gebelik degilse degerlerin zamanla yukselecektir...ya iki gunde bir kan testi yap ya da idrar testi, rengi hergun koyulasmis mi diye...reglden sonra da doktora gidersin...

Son düzenleme:
ya kızlar şimdi ünlülerin hamilelik fotolarına baktım da birşey dikkatimi çekti...hepsi maşallah kuaförden taze çıkmış gibi hiç dip boyaları gelmemiş ya hamileyken saç boyatılır mı?

bilgilendirirseniz sevinirim çünkü taraftar saçı gibi geziyorum ortada siyah beyaz en büyük bebiiiş:)

hic korkma, en buyuk zarar stres...bolbol dinlen...birseylerin olacagi varsa engelleyemiyoruz maalesef....o yuzden kafana takma, hayirlisi olsun de...senin elinden gelecek tek sey stres yapmamak ve dinlenmek...

5 temmuz a randevu verdiler ultrason icin... artik bekliyces yapicak bi sey yok... burda boyle yapiyolar... inss her sey yolunda giderr :):)

hadi gozun aydin :)) darisi kalp atislarini duymaya :))

amin inss canim, sen haftaya mi gidiyosun??

mrb beyazkelebek aynı haftadayız adetin geçtimi senin?yoksa erkenmi öğrendin?

merhaba canimm.. evet gecti, cumartesiydi, olmadim cok sukur... ama ben gecen hafta carsambadan beri silik cizgi goruyordum, bat tan 3 gun once yani. bat tan bi gun once 103.5 tu, bugun iste bat tan 2 gun sonra 401.8 cikti cok sukur :):) senin bat ne zaman??

Bilmiyorum cok dusuk mu ama bence cok erken ogrendik ondan ama iki gunde bir test yaptiricsz ins hakkimizda hayirlisi olsun gozumuz aydin

ben geçen ay 22 snde adet oldum ben 6 gün kala öğrendim kan testim 57 çıktı perşembe tekrar yaptırcm ama adet günm gelmedi daha çok korkuyorm adetle atılır diye arada adet sancım oluyor

Bilmiyorum cok dusuk mu ama bence cok erken ogrendik ondan ama iki gunde bir test yaptiricsz ins hakkimizda hayirlisi olsun gozumuz aydin

canım ben biraz yanlış okumuşum sen bat 24 haziran demişsin hiç dikkat bile etmemişim:) değerin gayet güzel inşallah bir aksilik çıkmaz da kalp atışlarını da duyarsın...hadi gözün aydın diyelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…