- 13 Mart 2013
- 4.279
- 69
muhtemelen 12 yada 13 temmuz izinliyim o zaman rahat rahat giderim
kalp atışını duymak yada görmek aynı şeymiş alet olsaydı da duyabilirdik ama duymasamda olur pıt pıt atıyor ya
haklısın...orda sağlıklı olduğunu bilelimde duyalım ya da görelim farketmez dimi...oyyy kuzum yaaaa.....
bakalım bizimki nasıl teyzesiii
cuma gideceksin dimi sen 8 haftalık olmuş olacak
onunda inşallah güzel haberini alacağız büyümüş olur 9 mm olmuş bizimkisi
eşim videoya çektiizleyemedim ben daha ama böyle hareket ediyor dr gösterdi bak kıpırdıyor diye
7.haftanın içindeyim ama cuma günü olunca 8 e ne kaldı ki dimi
cok heyecanlı ya..nette gördüğümde bile duygulanıyorsam kendiminkinde naparım bilmem
çok farklıymış ya
ben hamile olduğumu yeni anladım zorla artık 2 bardak süt içicem günde en iyi vitamin bu dedi dr
bende 4-5 gündür içmiyorum içeyim bari:18::18:
ben çıkıyorum canlar...görüşürüz yarınnn...iyi bakın kendinize ve bebişlere
merhaba kızlar, folikasit haricinde bir şey kullanıyormusunuz, vitamine başladınızmı
iç canım bol bol 1 bardak işyerinde içersem 1 bardakda evde içerim iyi olduğum ana dnk getirisem harika olur
güle güle sende iyi bak bol bol güzel mamalar ye
dr gittiğinde ne verirse onu kullan canım.
folik asit içinde 7. haftamdayım dr ilaç bitince kullanma bırak dedi :13::13: şimdi dr kullanmadan soracağın tek ilaç folik asit
Folibol folik asit kullanıyorum
Ferrum fort B12 bu ikisinin de kutusu bitince bırakıcam.
Decavit vitamin verdi kullanmayacağım kilom iyi çünkü.
Emedur bulantı ilacı verdi yarın sabaha başlamam lazım
Kızlar ben de sıfır bulantı var yaa. E tabii bulanmasını istediğimden değil ama,pek çok kişinin başlamış bulantısı. Szlerde durumlar nasıl ??
henüz dr gitmedim, kızım 2 yaşında ama unutmuşum ne olduğunu, 8 haftada gitmeyi düşünüyorum bu zaman aralığında ne kullandığımı unutmuşum folidoce kullanıyorum 1 aydır
merhaba canım listeye benıde eklermisin ankara yaş 29 14 mayıs son adet dogum 18 şubat teşekkur ederımKızlar ben de sıfır bulantı var yaa. E tabii bulanmasını istediğimden değil ama,pek çok kişinin başlamış bulantısı. Szlerde durumlar nasıl ??
hiçbir test yapılmadı.dr. coraspin kullanman lazım dedi o kadar.peki genetik test yapildi mi acaba? yani kan pihtilasmasi sonucu o testlerden sonra mi belli oldu?
canım hosgeldın bende bugun katıldım buraya 2013 aralık annesıydım kısmet olmadı senı cok ii anlıyorum inşallah bu sefer saglıkla kucagımıza alırız.kızlaaar beni de alın aranıza nasipse ben de şubatta doğuracam:) aslında ağustos 2013 anneleri topiğine üyeyken bebeğimi kaybettim ve nasibim varsa eğer Allah bu topiği hayırla tamamlamamı nasip etsin hatta cümlemizinkini...
bu arada bende çok acaip bulantı var ama göğüslerim hamur gibi hiç acı yok hem de hiç....
heralde duyulmaz canım oda bır hafta sonra ınsallahhartar ınsallah canım:)sağlıkla kucağımıza alırız ınsallah:)ya sımdı ben cuma gıttıgımde keseye bakcak ama kalp atsı da duyulurmu kı??
kızlar hamılelıgımı bugun ögrendım ılk düşük oldugu için doktora gıtmek istemıyorum ne zaman gıtmelıyım sızce