2014 Şubat Anneleri

canm hersemmn mukemmel olmusdoktorunda ck iyiymis senn adına sewındım ne mutlu Rabbım kucagına almkta nasıp etsnn ahh ahh bn cok yenıyım kese gorme telasındayımm biranonce goreyımmm insallahh

canm hersemmn mukemmel olmusdoktorunda ck iyiymis senn adına sewındım ne mutlu Rabbım kucagına almkta nasıp etsnn ahh ahh bn cok yenıyım kese gorme telasındayımm biranonce goreyımmm insallahh

en kötü sende alttan görebilirsin canım çok güzel bir duyguymuş
en kısa sürede git gör valla hamile olduğumu şimdi anlıyorum

sevılaycımm kan snucumm cıktı...11 hazıran kan değerim 35.6...17 hazırann degerımm 598 cıktı..doktorumu aradımm carsamba terkrar test yaptır...cuma gelll dedıı... daha kesem gozukmezmıs...dua ett cnmm ya cokk heycanlıyım...

canım öncelikle geçmiş olsun. sıkıntı yaşamamana çok sevindim. umarım sağlıkla devam ettiririz.
bu arada özelden mesaj atamıyorum halen. yaşadığım şehir -İstanbul

cnm masallah degern ck guzel artms umarım bnmkıde bole artar dualarım senınle sende bana et bnde yarın ogrencem buzamanlar 240 ları asar ınsanlahh

merhaba arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim bugün doktora gittim 5 hafta 6 günlük dedi tahmini doğum 11 şubat keseyi gördük fakat kalp daha oluşmamıştı 15 gün sonraya çağırdı.
hepinizin bebişleri hayırlı olsun inşallah allah kucağımıza almayı nasip etsin

cnm masallah degern ck guzel artms umarım bnmkıde bole artar dualarım senınle sende bana et bnde yarın ogrencem buzamanlar 240 ları asar ınsanlahh

artar ınsallah canım:)sağlıkla kucağımıza alırız ınsallah:)ya sımdı ben cuma gıttıgımde keseye bakcak ama kalp atsı da duyulurmu kı??

BENDE DÜN kötüydüm yumurta mahvetti inşallah düzelirsin canım..

birazcık daha büyüsün miniğin

inşallah canım ya....sabahları kötü oluyorum.ayakta zor duruyorum....hayırlısı ama napalım....hep diyorum yine dicem :))

bebeğim iyi olsun da razıyım....neyse şikayetlenmicem bi daha

inşallah canım ya....sabahları kötü oluyorum.ayakta zor duruyorum....hayırlısı ama napalım....hep diyorum yine dicem :))

bebeğim iyi olsun da razıyım....neyse şikayetlenmicem bi daha

bende genelde sabahtan başlıyr doktor bana bugün bulantı için tavsiye de bulundu.

yatağının başına tuzlu kraker koyacaksın yataktan kalkmadan doğrul hemen onları ye dedi
sonra emedur ilaç verdi onu içeceksin 15 dkaika daha yat midende erisin öyle kalk dedi
ve her 1 yada 1,5 saatte bir tuzlu kraker atıştır 1-2 çubuk kraker flana ye dedi

sende dene isterse ilacı dr sor tabi

tamam canım dediklerini dikkate alayım ben de....sorcam zaten cuma günü gittiğimde.artacak gibi çünkü...her şeyden midem bulanıyo..iştahsızlık da var

bir sonraki buluşmanız ne zaman acaba annesi?

bu arada sesini alet bozuk olduğu için mi duyamadınız canım...duyulurmuymuş yani?

muhtemelen 12 yada 13 temmuz izinliyim o zaman rahat rahat giderim

kalp atışını duymak yada görmek aynı şeymiş alet olsaydı da duyabilirdik ama duymasamda olur pıt pıt atıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…