kizlar. cildircamm soktayim. gecen hafta bi bebegim vardi. bugun iki bebegim varrrrrr :)) allahim ne hissetmeliyimmmm.
Kızlar ben de sıfır bulantı var yaa. E tabii bulanmasını istediğimden değil ama,pek çok kişinin başlamış bulantısı. Szlerde durumlar nasıl ??
Arkadaşlar 4-5 gündür siteye girmediğim için, yeni gelen arkadaşların bilgilerini güncelleyemedim. Aramıza yeni katılanlar bilgilerini bana özelden msj atarlarsa sevinirim. Geçmişe dönüp bulmak epey zor oluyor
Bir de galiba yaşadığımız şehirleri ekleme önerisi gelmiş. Yine msj atarsanız özelden, listeye bu haneyi de açıp, ekleme yaparım.
Vaaay çok ciddi yazdım ha. Millet korkacak vallaha
kizlar. cildircamm soktayim. gecen hafta bi bebegim vardi. bugun iki bebegim varrrrrr :)) allahim ne hissetmeliyimmmm.
hayırlı olsun canım :) ikiz annesi olacaksın demek:) canım test sonucunu yazar mısın benim de yüksek çıktı ikiz mi dedi buradaki arkadaşlar hatta ama dr tek kese gördü merak ediyorum
kızlar cnm çok sıkıldı.salı gunu khverengı kanamam olmuştu çarşamba sadece sabah bır kere oldu.cumartesi butun gun geldi nerdeyse kahverengıler.pazar çbişey yoktu ama bıraz once lavaboda gene geldı sankı bıraz çoktu.o kadar korkuyorumkı anlatamam.ben 7 yıl bekledım bu bebeği.salı gunu ılk kanamada dr u aradım stres yapmışsındır yat dılen dedı.zaten bişe yaptığım yok yatıyorum nolur dua edın bana bişey olmasın.
kızlar birşey kafama takıldı bebeğim şimdi 7 hafta 5 günlük
benim bebeğim şimdi 8haftalık mı 7 haftalık mı
basit bir soru ama lütfen mazur görün
takvimi yenileyeceğimde o yüzden
evet senınde değerlerin yuksektii :))) maşallah
Canım benim yat dinlen kesinlikle kalkma doktor progestan verdi mi onu kullan stres yapma inş bişey olmaz dualarım seninle allah yavrunu sana bağışlasın burda da vardı öyle lekelenmesi hatta kanaması olan ama şu an gayet iyiler sen stres yapma yat dinlen tak kulaklığını kulağına müzik vs. dinle..Çok geçmiş olsun canım
Vayy tebrikler ne güzel çifte mutluluk yaşıyorsun bir tanesi ayrı bir mutluluk kimbilir iki tanesi ne kadar güzel bir duygudur
Canım 7+0 dan itibaren 8. haftanın içinde olmuş oluyorsun..Yani 8. haftadasın...
canlarim bilgilerimi yazayim. sat 1mayisti. 30 mayista 148 cikti. adet gunumde 364 cikti. gecen hafta keseyi alttan bakti ozeldr um. bak kesen burda hadi hayirli olsun dedi. bgun bir hafta gecti sariyer devlete gittim kan vermeye hazir gelmisken dedim ultrasonda yapayim. dr ustten bakti . sana gecen hafta kendi dr un bisi dedimi baska . yok dedim.hayirli olsun iki kesen var dedi. varya sedyeden kalkamadim. :))) yarin kendi dr uma gidicem .gelismeleri yazarim. bu arada alti haftalik. of cok degisik hissediyorum. nasi bakicammmm.
canlarim bilgilerimi yazayim. sat 1mayisti. 30 mayista 148 cikti. adet gunumde 364 cikti. gecen hafta keseyi alttan bakti ozeldr um. bak kesen burda hadi hayirli olsun dedi. bgun bir hafta gecti sariyer devlete gittim kan vermeye hazir gelmisken dedim ultrasonda yapayim. dr ustten bakti . sana gecen hafta kendi dr un bisi dedimi baska . yok dedim.hayirli olsun iki kesen var dedi. varya sedyeden kalkamadim. :))) yarin kendi dr uma gidicem .gelismeleri yazarim. bu arada alti haftalik. of cok degisik hissediyorum. nasi bakicammmm.
allah razı olsun cnm iyi dileklerin için.progestan verdi gunde 3 kere içiyorum.coraspın verdı.bıde iğne verdi kasılmalar içindi galıba.cuma gunu keseyı gorduk çok şukur.sol taraftan yerleşmış dedı.bı sure sağa yat ortaya gelsın dedı.ne dedıyse yapıyorum ama bu kanamalar sinirlerimi bozuyor.bugunlere zor geldım gerçekten vajjınısmus yaşadım yendım yıllarca pko yla uğraştım bebek için uğraştım.o yüzden korkularım belkı ıkı kat.bana moral verdığn için gerçekten çok sağol
tekrardan hayırlı olsun canım çok sevındıim :))kendine çok dikkat etmelisin karnında iki can taşıyorsun çünkü.. bu arada benımde adet günümde kan değerim 383.1 di.. adetten iki gun sonra 768 di değerlerim iki katına artıyor die düşünmedim ama sanırım ikiz olasığımı artık düşünebilirim. entengel arkadaşımmmmmında değerleri yüksekti..inşallah hakkımızda hayırlısı olsun..
ilk ikiz annesi sensin değilmi canım topikte.
hayırlısı olsun inşallah ikisinide kucağına almayı nasip etsin allahım.