2014 Şubat Anneleri

muhtemelen 12 yada 13 temmuz izinliyim o zaman rahat rahat giderim :KK1::KK1:

kalp atışını duymak yada görmek aynı şeymiş alet olsaydı da duyabilirdik ama duymasamda olur pıt pıt atıyor ya :KK1::KK1:

haklısın...orda sağlıklı olduğunu bilelimde duyalım ya da görelim farketmez dimi...oyyy kuzum yaaaa.....:KK16::KK16:

bakalım bizimki nasıl teyzesiii:KK1::KK1:

haklısın...orda sağlıklı olduğunu bilelimde duyalım ya da görelim farketmez dimi...oyyy kuzum yaaaa.....:KK16::KK16:

bakalım bizimki nasıl teyzesiii:KK1::KK1:

cuma gideceksin dimi sen 8 haftalık olmuş olacak :KK1::KK1:
onunda inşallah güzel haberini alacağız büyümüş olur 9 mm olmuş bizimkisi :KK1::KK1:
eşim videoya çekti :KK1: izleyemedim ben daha ama böyle hareket ediyor dr gösterdi bak kıpırdıyor diye

cuma gideceksin dimi sen 8 haftalık olmuş olacak :KK1::KK1:
onunda inşallah güzel haberini alacağız büyümüş olur 9 mm olmuş bizimkisi :KK1::KK1:
eşim videoya çekti :KK1: izleyemedim ben daha ama böyle hareket ediyor dr gösterdi bak kıpırdıyor diye

7.haftanın içindeyim ama cuma günü olunca 8 e ne kaldı ki dimi :KK1:

cok heyecanlı ya..nette gördüğümde bile duygulanıyorsam kendiminkinde naparım bilmem :KK34::KK34:

bende 4-5 gündür içmiyorum içeyim bari:18::18:

ben çıkıyorum canlar...görüşürüz yarınnn...iyi bakın kendinize ve bebişlere:KK16::KK16:

iç canım bol bol 1 bardak işyerinde içersem 1 bardakda evde içerim iyi olduğum ana dnk getirisem harika olur:KK9:
güle güle sende iyi bak bol bol güzel mamalar ye :KK54:

merhaba kızlar, folikasit haricinde bir şey kullanıyormusunuz, vitamine başladınızmı

dr gittiğinde ne verirse onu kullan canım.

folik asit içinde 7. haftamdayım dr ilaç bitince kullanma bırak dedi :13::13: şimdi dr kullanmadan soracağın tek ilaç folik asit

Folibol folik asit kullanıyorum
Ferrum fort B12 bu ikisinin de kutusu bitince bırakıcam.

Decavit vitamin verdi kullanmayacağım kilom iyi çünkü.
Emedur bulantı ilacı verdi yarın sabaha başlamam lazım

kızlar merhaba nasılsınız ben aralık 2013 anneliğinden düşüğüm nedeniyle subat 2014 annelerıne terfii ettiim:KK16: hayırlı ugurlu olsun bana bugun ögrendım hamıle oldugumu inşallah guzel bır hamılelık gecırırız hep bırlıkteforumu okuyamadım daha ama zamanla okurum benıde ekleyın ankara yaş 29 ilk bebek öpüldunuz:KK16::KK16:

Kızlar ben de sıfır bulantı var yaa. E tabii bulanmasını istediğimden değil ama,:KK53: pek çok kişinin başlamış bulantısı. Szlerde durumlar nasıl ??:KK52:

iç canım bol bol 1 bardak işyerinde içersem 1 bardakda evde içerim iyi olduğum ana dnk getirisem harika olur:KK9:
güle güle sende iyi bak bol bol güzel mamalar ye :KK54:

dr gittiğinde ne verirse onu kullan canım.

folik asit içinde 7. haftamdayım dr ilaç bitince kullanma bırak dedi :13::13: şimdi dr kullanmadan soracağın tek ilaç folik asit

Folibol folik asit kullanıyorum
Ferrum fort B12 bu ikisinin de kutusu bitince bırakıcam.

Decavit vitamin verdi kullanmayacağım kilom iyi çünkü.
Emedur bulantı ilacı verdi yarın sabaha başlamam lazım

henüz dr gitmedim, kızım 2 yaşında ama unutmuşum ne olduğunu, 8 haftada gitmeyi düşünüyorum bu zaman aralığında ne kullandığımı unutmuşum folidoce kullanıyorum 1 aydır

Kızlar ben de sıfır bulantı var yaa. E tabii bulanmasını istediğimden değil ama,:KK53: pek çok kişinin başlamış bulantısı. Szlerde durumlar nasıl ??:KK52:

MAŞALLAH de canım :nazar::nazar: ben 2 haftadır sürünüyorum :KK14:

henüz dr gitmedim, kızım 2 yaşında ama unutmuşum ne olduğunu, 8 haftada gitmeyi düşünüyorum bu zaman aralığında ne kullandığımı unutmuşum folidoce kullanıyorum 1 aydır

folibol yada foridoce var sanırım başka vitamin gerek var mı bilmiyoum
ben tahlil sonucu aldım B12 yi

kızlaaar beni de alın aranıza nasipse ben de şubatta doğuracam:) aslında ağustos 2013 anneleri topiğine üyeyken bebeğimi kaybettim ve nasibim varsa eğer Allah bu topiği hayırla tamamlamamı nasip etsin hatta cümlemizinkini...

bu arada bende çok acaip bulantı var ama göğüslerim hamur gibi hiç acı yok hem de hiç....

kızlar hamılelıgımı bugun ögrendım ılk düşük oldugu için doktora gıtmek istemıyorum ne zaman gıtmelıyım sızce :KK3:

kızlaaar beni de alın aranıza nasipse ben de şubatta doğuracam:) aslında ağustos 2013 anneleri topiğine üyeyken bebeğimi kaybettim ve nasibim varsa eğer Allah bu topiği hayırla tamamlamamı nasip etsin hatta cümlemizinkini...

bu arada bende çok acaip bulantı var ama göğüslerim hamur gibi hiç acı yok hem de hiç....
canım hosgeldın bende bugun katıldım buraya 2013 aralık annesıydım kısmet olmadı senı cok ii anlıyorum inşallah bu sefer saglıkla kucagımıza alırız.:KK16:

artar ınsallah canım:)sağlıkla kucağımıza alırız ınsallah:)ya sımdı ben cuma gıttıgımde keseye bakcak ama kalp atsı da duyulurmu kı??
heralde duyulmaz canım oda bır hafta sonra ınsallahh:KK66: kızllarrr bnm hıc bulantım yokkkkkk amaa.birde aranızda Rizede ıkamet eden yada Rizeli olan var mı:KK66:)

kızlar hamılelıgımı bugun ögrendım ılk düşük oldugu için doktora gıtmek istemıyorum ne zaman gıtmelıyım sızce :KK3:

güzelim bence git betahcg tahlili yaptır ve bak değerine...mesela ben ilk öğrendim 213 tü sonra gün aşırı bir daha yaptırdım 590 çıktı malum 2 katından fazla artması beklenir,ve hesapladım ne zamaki 1500ün üstüne çıkıyor o zaman gittim doktora çünkü kandaki değer ancak 1500ün üstünde olursa kese görülüyormuş ve tahmini şu gün olur heralde dedim ve gittim görüldü...

haftaya bugün de nasipse kalp atışları ve bebeği daha net görmek için gidicem....doktor öyle söyledi...

X