Herkese günaydın. Nasılsınız bakalım??Keyfimden de anlaşılacağı üzere, ben (biz) gayet iyiyiz... Çok şükür bir daha kanama ya da lekelenme olmadı. 4 gündür evden dışarı burnumu çıkarmadım, dinlendim. Şimdi yoğum bir iş günü beni bekliyor. Olsun iyi olalım da çalışalım. Hepinizi kocaman öptüm
Arkadaşlarım konuyla biraz alakasız olacak belki ama sizden bol bol dua ve şans dilekleri istiyorummm... Geçen yıl ekim ayında başvurduğum bi sınava geçen cuma çağırıldım bebeğimin şansına olduğunu düşünüyorum umarım başarılı olurumçok heyecanlı ve stresliyim.. ne olur çarşamba günü benden dualarınızı eksik etmeyin bebeğimin şasına deneyeceğim şansımı... :2::116:
mide bulantım başladı 1 saattir
suratım öyle kötü görünüyorki, kaşlarım çatık bir şeyden iğrenmişim gibi görünüyorum midem bulandığında yüzümde sürekli bu ifade var :120:
hayırlı olsun canım, gözün aydın senin de.. senle günlerimiz çok yakın sanırım, benim de tahmini doğum 16 şubat gözüküyor çünkü.. bizde dün gördük keseyi, yolk kesesini de gördü.. bebeği göremedik biz siz gördünüz mü, yoksa onu da mı 23 hafta sonra dedi doktorun, bana hersey yolunda dedi, dün 4+5 tik daha erken bebek için dedi.. ve ayın 20 sine randevu verdi..
tunaydn kızlar dr den gelıyorum yarn kan verıp sonuc alıcam ama 12snde ogrenmstm hamile oldugumu dr 48 saatte katlması gerekıyorya hesap karısmasn yrn bklm dedı tahmınen 240 olması gereklı dedi ıns. bklm cok heyecanlıyım daha cok mınıkız bızzz
hayır canım kalp atışları için çok erken, gittiğimde 4+5 günlüktük, keseyi de vajinal ultrasonda gördük.. saygıda kime gidiyorsun,
Selam herkese ;
bugün doktora gittik şansımıza sezeryana girmiş 20 dakika bekledik sonra geldi yeniden gitmesi gerektiği için hızlı hızlı bakıp anlatıcam dedi.
7+1 haftalık bebişim sağlığı durumu çok iyi kalp atışlarını gördük öyle güzel atıyor ki alet arızalandığı için duyamadık ama net gözüküyordu. henüz küçük olduğu ve net bilgi almak istediğim için alttan bakmam lazım dedibiraz canım sıkıldı ama dr gerçekten mükemmel birisi biriken kan var mı ? falan diye epey bilgilendirdi. koyu kahve kan gelirse stres yapma içeride biriken kan var onlar gelebilir ama gelecek diye de şartlandırma kendini dedi.
bulantım için emedur verdi sabah içeceğimvitamin verdi ama kullanmayacağım çünkü ben kilomu yalnış söyledim zayıflamışsın dedi halbuki kilo aldım gayet iyiyim. vitamini verirken de söyledi aslında onaylamadığım bişey ama kilo vermen çok iyi değil dedi. vitamin yerinde günde 2 bardak süt iç yeterli dedi
guatr , sarılık , gibi kan testi verdi yaptırdık 98 TL tuttu öğlene doğru alacağımsonucu muayene ücreti de 28 TL
Selam herkese ;
bugün doktora gittik şansımıza sezeryana girmiş 20 dakika bekledik sonra geldi yeniden gitmesi gerektiği için hızlı hızlı bakıp anlatıcam dedi.
7+1 haftalık bebişim sağlığı durumu çok iyi kalp atışlarını gördük öyle güzel atıyor ki alet arızalandığı için duyamadık ama net gözüküyordu. henüz küçük olduğu ve net bilgi almak istediğim için alttan bakmam lazım dedibiraz canım sıkıldı ama dr gerçekten mükemmel birisi biriken kan var mı ? falan diye epey bilgilendirdi. koyu kahve kan gelirse stres yapma içeride biriken kan var onlar gelebilir ama gelecek diye de şartlandırma kendini dedi.
bulantım için emedur verdi sabah içeceğimvitamin verdi ama kullanmayacağım çünkü ben kilomu yalnış söyledim zayıflamışsın dedi halbuki kilo aldım gayet iyiyim. vitamini verirken de söyledi aslında onaylamadığım bişey ama kilo vermen çok iyi değil dedi. vitamin yerinde günde 2 bardak süt iç yeterli dedi
guatr , sarılık , gibi kan testi verdi yaptırdık 98 TL tuttu öğlene doğru alacağımsonucu muayene ücreti de 28 TL
ayy şükürler olsun geldin canım yaaa,meraktan öldüm
sağlıklı olmasına sewindim bebişimizinnnn
hayırlı olsun
bende seni merak ediyordum güzel haberlerle gelmişsin şükürki