2014 Şubat Anneleri

2 defa test yapmıştım silik çıkmıştı kan testi yaptırdım daha sonra ilk başta poızitif 2.sinde negatif çıktı aynı günde ve ben ertesi gün adet gördüm ilk başta pembe sonradan çok az bişekilde koyu kan tuhaf geçti bu ay hamile zannettim bende kendmii bi an değilmişim... hayırlısı bidahaki ay nasıl olucak adet düzenim bakalım 35.günde adet olmuşum bu ay 5 aydır çok düzenliydii acaba kistmi var bende...bu arada hamileliğe hazır değilmişim kendimi hamile zannettiğimde anlamıştım olmadığını öğrenince çok sevindim çok şükür...allahım isteyenlere nasip etsin benim 1 oğlum var küçüktü zaten.:))

günaydın kızlar... 5 günlük aranın ardından tekrar işe dönmenin hüznünü yaşıyorum çünkü uykum vaaar :KK14::KK14:
ama çok şükür ki iyileştim dinlendim iyi geldi istirahat :KK3:
hastalığın en iyi ilacı dinlenmek.. ballı limonlu su içtim bide ılık..iyi geliyo..:2:
burnunuz tıkanırsa da tuzlu su yapın çekin burnunuza yarım saat içinde etkisini gösteriyo:KK37:

Herkese günaydın. Nasılsınız bakalım??:KK52: Keyfimden de anlaşılacağı üzere, ben (biz) gayet iyiyiz... Çok şükür bir daha kanama ya da lekelenme olmadı.:nazar::nazar::nazar: 4 gündür evden dışarı burnumu çıkarmadım, dinlendim. Şimdi yoğum bir iş günü beni bekliyor. Olsun iyi olalım da çalışalım. Hepinizi kocaman öptüm :KK9::KK9::KK9:

:KK52: cok sevindim canım ya sen yine de fazla yorma kendini işte falan da... inşallah sağlıkla devam edersiniz..:nazar:

Arkadaşlarım konuyla biraz alakasız olacak belki ama sizden bol bol dua ve şans dilekleri istiyorummm... Geçen yıl ekim ayında başvurduğum bi sınava geçen cuma çağırıldım bebeğimin şansına olduğunu düşünüyorum umarım başarılı olurum :KK43: çok heyecanlı ve stresliyim.. ne olur çarşamba günü benden dualarınızı eksik etmeyin bebeğimin şasına deneyeceğim şansımı... :2::116:

Arkadaşlarım konuyla biraz alakasız olacak belki ama sizden bol bol dua ve şans dilekleri istiyorummm... Geçen yıl ekim ayında başvurduğum bi sınava geçen cuma çağırıldım bebeğimin şansına olduğunu düşünüyorum umarım başarılı olurum :KK43: çok heyecanlı ve stresliyim.. ne olur çarşamba günü benden dualarınızı eksik etmeyin bebeğimin şasına deneyeceğim şansımı... :2::116:

hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhh:KK16:

mide bulantım başladı 1 saattir

suratım öyle kötü görünüyorki, kaşlarım çatık bir şeyden iğrenmişim gibi görünüyorum midem bulandığında yüzümde sürekli bu ifade var :120:

Gunaydin kizlar:KK54::KK54:bende kendimi bu topige transfer ettim...nasip olrsa bende subat annesi olucam:KK66::KK66:11haziranda degerim 35.6di bebisim da minicikti..bugun kontrole geldim..dualarinizi bekliyorum:128:hastanedeyim simdi siramin gekmesini bekliyorum..

SAT 23 mayis kizlar adetime de 3 gun var tahminen 3+4 hamisim dun kan testinde degerim 47,53 cikti sizce normal mi? 3 gun sonra test yaptiricaz tekrar yukselir mi?

Selam güzel anneler hastahanede sıra mı bekliyorum bakalım neler duyacağız benim çok bulantım var bide 3-4 saatte bir tansiyonum mu düşüyor bilmiyorum ama elim ayağım titriyor oğlumu tuvalete oturtmadım sabah 15-20 dk dinlenince geçiyor

slm kızlar ben yeni öğrendim hamiş olduğumu.beta hcg 341 kaç haftalık hamişim sizce. ilk bebeğimi kaybettim aynı şeyleri yaşarım diye doktora bilegitmeye korkuyorm.bide bende aşırı derecede bel ağrısı var.aynışikayetiyaşayan varmı

hayırlı olsun canım, gözün aydın senin de.. senle günlerimiz çok yakın sanırım, benim de tahmini doğum 16 şubat gözüküyor çünkü.. bizde dün gördük keseyi, yolk kesesini de gördü.. bebeği göremedik biz siz gördünüz mü, yoksa onu da mı 23 hafta sonra dedi doktorun, bana hersey yolunda dedi, dün 4+5 tik daha erken bebek için dedi.. ve ayın 20 sine randevu verdi..

yok canım biz de göremedik.. 2 hafta sonra inşallah :) çok sabırsızlanıyorum ben o minik kalbini duymak için.. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.. AMİN

tunaydn kızlar dr den gelıyorum yarn kan verıp sonuc alıcam ama 12snde ogrenmstm hamile oldugumu dr 48 saatte katlması gerekıyorya hesap karısmasn yrn bklm dedı tahmınen 240 olması gereklı dedi ıns. bklm cok heyecanlıyım daha cok mınıkız bızzz

tunaydn kızlar dr den gelıyorum yarn kan verıp sonuc alıcam ama 12snde ogrenmstm hamile oldugumu dr 48 saatte katlması gerekıyorya hesap karısmasn yrn bklm dedı tahmınen 240 olması gereklı dedi ıns. bklm cok heyecanlıyım daha cok mınıkız bızzz

Bende kani verdim cnm ogleden sonra sonuc alicm artik

hayır canım kalp atışları için çok erken, gittiğimde 4+5 günlüktük, keseyi de vajinal ultrasonda gördük.. saygıda kime gidiyorsun,

canım ebru hanıma gidiyorum iyi bi kadın ama benim muayenem hem aceleye geldi o yüzden onunla devam eder miyim bilemiyorum

Arkadaşlar 4-5 gündür siteye girmediğim için, yeni gelen arkadaşların bilgilerini güncelleyemedim. Aramıza yeni katılanlar bilgilerini bana özelden msj atarlarsa sevinirim. Geçmişe dönüp bulmak epey zor oluyor:KK52:
Bir de galiba yaşadığımız şehirleri ekleme önerisi gelmiş. Yine msj atarsanız özelden, listeye bu haneyi de açıp, ekleme yaparım.
Vaaay çok ciddi yazdım ha. Millet korkacak vallaha :KK33:

Selam herkese ;

bugün doktora gittik şansımıza sezeryana girmiş 20 dakika bekledik sonra geldi yeniden gitmesi gerektiği için hızlı hızlı bakıp anlatıcam dedi.
7+1 haftalık bebişim sağlığı durumu çok iyi kalp atışlarını gördük öyle güzel atıyor ki alet arızalandığı için duyamadık ama net gözüküyordu. henüz küçük olduğu ve net bilgi almak istediğim için alttan bakmam lazım dedi :KK19: biraz canım sıkıldı ama dr gerçekten mükemmel birisi biriken kan var mı ? falan diye epey bilgilendirdi. koyu kahve kan gelirse stres yapma içeride biriken kan var onlar gelebilir ama gelecek diye de şartlandırma kendini dedi.
bulantım için emedur verdi sabah içeceğim :KK17: vitamin verdi ama kullanmayacağım çünkü ben kilomu yalnış söyledim zayıflamışsın dedi halbuki kilo aldım gayet iyiyim. vitamini verirken de söyledi aslında onaylamadığım bişey ama kilo vermen çok iyi değil dedi. vitamin yerinde günde 2 bardak süt iç yeterli dedi :KK54:

guatr , sarılık , gibi kan testi verdi yaptırdık 98 TL tuttu öğlene doğru alacağım :nazar: sonucu muayene ücreti de 28 TL

Selam herkese ;

bugün doktora gittik şansımıza sezeryana girmiş 20 dakika bekledik sonra geldi yeniden gitmesi gerektiği için hızlı hızlı bakıp anlatıcam dedi.
7+1 haftalık bebişim sağlığı durumu çok iyi kalp atışlarını gördük öyle güzel atıyor ki alet arızalandığı için duyamadık ama net gözüküyordu. henüz küçük olduğu ve net bilgi almak istediğim için alttan bakmam lazım dedi :KK19: biraz canım sıkıldı ama dr gerçekten mükemmel birisi biriken kan var mı ? falan diye epey bilgilendirdi. koyu kahve kan gelirse stres yapma içeride biriken kan var onlar gelebilir ama gelecek diye de şartlandırma kendini dedi.
bulantım için emedur verdi sabah içeceğim :KK17: vitamin verdi ama kullanmayacağım çünkü ben kilomu yalnış söyledim zayıflamışsın dedi halbuki kilo aldım gayet iyiyim. vitamini verirken de söyledi aslında onaylamadığım bişey ama kilo vermen çok iyi değil dedi. vitamin yerinde günde 2 bardak süt iç yeterli dedi :KK54:

guatr , sarılık , gibi kan testi verdi yaptırdık 98 TL tuttu öğlene doğru alacağım :nazar: sonucu muayene ücreti de 28 TL

ayy şükürler olsun geldin canım yaaa,meraktan öldüm:KK1::KK1:

sağlıklı olmasına sewindim bebişimizinnnn:KK16::KK16::KK16:

Selam herkese ;

hayırlı olsun
bende seni merak ediyordum güzel haberlerle gelmişsin şükürki
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ayy şükürler olsun geldin canım yaaa,meraktan öldüm:KK1::KK1:

sağlıklı olmasına sewindim bebişimizinnnn:KK16::KK16::KK16:

hayırlı olsun
bende seni merak ediyordum güzel haberlerle gelmişsin şükürki
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

çok şükür kızlar geldik ikimizde çok iyiyz hele onun sağlıklı olduğunu görünce daha mutlu oldum :KK37::KK37:
midem yine bulanıyor ama napalım iyi olsun da bebeğim :KK49::KK49:
tatile gitmek istiorum bir an önce çok bunaldım ben ya :KK37::KK37:

X