evet canım, bana doktora gidince haber ver demiştin, ben carşambayı bekleyemedeim eşim yüzünden:) cuma sabah gittik, kesemizi gördük, yolk kesesini gördük, bu pers yine cağırdı.. herşey yolunda hatta bi hafta önden gidiyor dedi:) darısı başına canım
inş canım.. doktora gitmeden bir gün önce beta 8121 di, zaten o yüzden panik yaptık neden çok artıyor diye.. doktor normal, belki ikizdir dedi, tek kese gördük, haftaya kesinleşir dedi.. Allahım o günleri de göstersin hepimize.. senin de güzel haberlerini bekliyorum
evet canım hala doktor arıyorum mecburen şu an saygıya gidiyorum ama tam olarak memnun değilim genel olarak saygıdan memnun değilim orayla ilgili kötü anılarım var her defasında aklıma geliyo artı çok kalabalık ben de biraz bilgi almak istiyorum emseydeki şükran hanımın methini ben de duydum ayrıca nurdan öztürk sanırım adı s.beyli merkezde özel muayenesi varmış onu da duydum sen kalp atışlarını duyabildin mi
inşallah canım çarşamba gunu gelmesi için sabırsızımmm:))
canım hatırlıyor musun benim betam da yüksekti ve sen ikiz mi diye sormuştun dün gittik tek kese gördü dr hayırlısı artık
hatırladım cnm sanırım benım betam düşük adet gunu 383.1 adetten 2 gun sonra 768.2 çarşambaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel allahın izniyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çabukcak:)))))))))) mınışımı merak edıyorummmmmmmmm...:)
arkadaşımın adetten iki gün sonra 90 dı, şuan 3. ayı bitti, gayet sağlıklı bir dönem geçirdi çok şükür.. kalbini ferah tut canım
adetim bugun olmasi gerekiyodu, gelen giden yok cok sukur :)
cuma gunu 103.5 cikti beta, pazartesi tekrar baktircas.. sonra da ultrason insss....
Allahim korusun meleklerimizi....
canım önce şöyle düşün adet gunun gelmediği halde değerlerin bence gayet ıyı... benım önceki gebeliğimde adetimi 2 gun geçmişti ve değerim 29 du şuan adetimi 2 gun geçinceki yapmış olduğum kan testimdeki değer 768 ikisi arasında büyükçe fark var umarım bebeklerimiz bize tutunur bizimle bırlıkte olurlar benım ilk bebeğim olacak allah nasip ederse bende ilaç kullanıyorum düşük önleyici ve multi vitamın önlem amaçlı olduğunu duşunuyorum çünkü çok şükür kanamam yok...:) allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..
sevgılı şubat anne adayları sıze bırsey sorucam ben dun doktora gıttım ve doktorum bana ılk bebegımı hıc kalbı atmadan dustugu ıcın coraspırın verdı. kan sulandırıcıymıs ben yınede kullanmada endıselıyım ne bıleyımm bu bebegımınde basına bırsey gelmesını ıstemıyorumm.saglıklı bır sekılde kucagıma almak ıstıyorum Allahımın ıznıyle
benimde perşembe günü 120.20 çıktı ben çok düşük diye korkuyordum ama yazılanları görünce rahatladım. sanırım değerim iyiyarın bende hcg baktırıcam tekrar. bebeğimi görmek için çok sabırsızlanıyorum. Rabbim hepimizin meleklerini korusun inş. canım
sağol canım içimi çok rahatlattın. yarın tekrar baktırıcaz inş hep böyle artarak gider. benimde ilk bebeğim canım ilkini gelişmediği için kaybettim malesefinşallah bu sefer hepimizin sağlıklı olur bebişleri. benim adetten bir hafta önce idrarda çıkması çok şaşırtdı. nasıl bu kadar erken öğrendim sence sebebi ne olabilir biliyormusun
canım doktorum banada coraspirin verdi ve bebeğe giden damarları geliştirdiğini söyledi. bazen hamileliklerde kan pıhtılaşmasıda olabiliyor bunuda engelliyor aspirin canım ben hiç bir zararının olmadığını düşünüyorum çok iyi bir önlem bence
aaa cnm 16subat mı senınde telefndan grdgm lcin goremıyorumm senınle baska topikten tanısıyrz dımı??16 şubat 2014 gunu annelerindenim bende sayımız fazlalaşıyor gun geçtikçe:)))))))))
aaa cnm 16subat mı senınde telefndan grdgm lcin goremıyorumm senınle baska topikten tanısıyrz dımı??bnm degerım 31.76 dı ertesı gun 47.53 yanı 24 saat oldu olmadı ama yınede korkuyorum deger dusukmu dıye yrn dr kontrolum vr ultrasonda gorunmez heralde vajınal muayede bn ıstemyrmm offf
aaa cnm 16subat mı senınde telefndan grdgm lcin goremıyorumm senınle baska topikten tanısıyrz dımı??bnm degerım 31.76 dı ertesı gun 47.53 yanı 24 saat oldu olmadı ama yınede korkuyorum deger dusukmu dıye yrn dr kontrolum vr ultrasonda gorunmez heralde vajınal muayede bn ıstemyrmm offf
canım ne güzel artmış işte, korkacak birşey yok bence.. bu hafta içi karından görülür büyük ihtimalle.. inş bakalım
canım ben randevu aldığımda muayene 40 tl dediler telefonda bilgi amaclı, doğum fiyatını bilmiyorum ama gecen sene normal doğum 550 diye duymuştum.. yinede arkadaslara sorarım hafta içi.. heber vermeye calışırım sana.. ben de direk şukran hanımda baslıcaktım ama eşim çok acele etti, benim beta hcg 4 kat artıyordu.. randevuyu beklemeden saygıya gidelim diye tutturdu, o bayanda sıcak geldi.. bi kaç kez gideceğim sonra şükran hanıma inş.. saygıda normal doğum 350 tl diye duymuştum bikaç ay evvel
canım bunun tek bi açıklaması var erken yumurtlamış olmamız çünkü benımde adetten 1 gun önce 214 du.. yanı adetten 1 hafta önce testt yapsaymışımmmmm silikte olsa çizgiyi görürmüşüm die düşünüyorummm...:)))
canım adet gunumu 31.76 idi değerin .? aynen ultrasonda görünmez annesi daha mınıkcık:)))
canım ne güzel artmış işte, korkacak birşey yok bence.. bu hafta içi karından görülür büyük ihtimalle.. inş bakalım
inşl canım belli olsun paylaşırım saol...cnm adetim 1 gün geçtiğinde baktım 315 di.2 gün sonra baktım 740 oıldu ikiye katlıyo baktım.Tamam sorun yok dedim.Sonra geçen hafta keseyi görmeye gitiim göründü tek kese.Dünde kalp atışı için gitiim dr um baktı iki kese var dedi ama diğeri biraz küçük dedi aynı geçen haftaki tek kese görünümünde ama geçen haftaki kesemde kalp atımı var dr um ikiz ama haftaya diğerinin kalp atışını bekliyecez dedi sabırsızlıkla bekliyorum allahım hayırlısını versin eşimin kuzeninde ikiz bebeği var.[
anlattıklarını okurken içim rahatladı nedense, hiç aklıma olumsuz birşey gelmedi, kalbini ferah tut, herşey yolunda gidecek.. benim adetten 5 gün önce idrarda cıkmıştı, 4 gün kala beta 130, 1 gün kala 765 ti.. adeti 4 gün geçince yaptırdık bidaha 8121 olmuş , ortalama 4 kat artıyor yani.. bizde 4+5 te yani dün tek kese gördük vajinal ultrasondan.. persembe bidaha cağırdı kesin söylerim dedi:)) sabırsızlıkla bekliyorum senin de güzel haberini, paylaş mutlaka bizimle
ben de coraspin kullanıyorum.ilk gebelikte preeklamsi yaşadım.2. de kullandım ama endişe ettiğim için erken bıraktım.bebeğim karnımda gelişmemeye suyum azalmaya başladı bu sefer.şimdi yine kullanıyorum.interneti okuyunca yan etkileri falan ben de korkuyorum ama kan pıhtılaşması felan daha tehlikeli.dr.umuza güvenmeliyiz.korkutmak için yazmadım.ben de daha kalp atışını göremediğim için çook endişeliyim.inşaalllah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz.sevgılı şubat anne adayları sıze bırsey sorucam ben dun doktora gıttım ve doktorum bana ılk bebegımı hıc kalbı atmadan dustugu ıcın coraspırın verdı. kan sulandırıcıymıs ben yınede kullanmada endıselıyım ne bıleyımm bu bebegımınde basına bırsey gelmesını ıstemıyorumm.saglıklı bır sekılde kucagıma almak ıstıyorum Allahımın ıznıyle