2014 Şubat Anneleri

ah benimle de konuşsa bu doktorlar bi aydınlatsalar bilgi verseler nolur ki

inşallah canım çarşamba gunu gelmesi için sabırsızımmm:))

hayır canım kalp atışları için çok erken, gittiğimde 4+5 günlüktük, keseyi de vajinal ultrasonda gördük.. saygıda kime gidiyorsun,

canım hatırlıyor musun benim betam da yüksekti ve sen ikiz mi diye sormuştun dün gittik tek kese gördü dr hayırlısı artık

hatırladım cnm sanırım benım betam düşük adet gunu 383.1 adetten 2 gun sonra 768.2 çarşambaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel allahın izniyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çabukcak:)))))))))) mınışımı merak edıyorummmmmmmmm...:)

arkadaşımın adetten iki gün sonra 90 dı, şuan 3. ayı bitti, gayet sağlıklı bir dönem geçirdi çok şükür.. kalbini ferah tut canım

arkadaşımın adetten iki gün sonra 90 dı, şuan 3. ayı bitti, gayet sağlıklı bir dönem geçirdi çok şükür.. kalbini ferah tut canım

canımmm işte bi önceki gebeliğim biraz kötü geçtiği için korkular oluyo olmuyo değilll .. çok teşekkür ederim .içimi ferah tutmaya çalışıyorum sanırım bebeğimi görmeden rahat edemıycemmm:)) allahım isteyıpte olmayan herkesi evlat sahıbı yapsın...herkesin göbişi bebiş dolsun inş:)))

adetim bugun olmasi gerekiyodu, gelen giden yok cok sukur :)
cuma gunu 103.5 cikti beta, pazartesi tekrar baktircas.. sonra da ultrason insss....
Allahim korusun meleklerimizi....

benimde perşembe günü 120.20 çıktı ben çok düşük diye korkuyordum ama yazılanları görünce rahatladım. sanırım değerim iyi yarın bende hcg baktırıcam tekrar. bebeğimi görmek için çok sabırsızlanıyorum. Rabbim hepimizin meleklerini korusun inş. canım

sağol canım içimi çok rahatlattın. yarın tekrar baktırıcaz inş hep böyle artarak gider. benimde ilk bebeğim canım ilkini gelişmediği için kaybettim malesef inşallah bu sefer hepimizin sağlıklı olur bebişleri. benim adetten bir hafta önce idrarda çıkması çok şaşırtdı. nasıl bu kadar erken öğrendim sence sebebi ne olabilir biliyormusun

canım doktorum banada coraspirin verdi ve bebeğe giden damarları geliştirdiğini söyledi. bazen hamileliklerde kan pıhtılaşmasıda olabiliyor bunuda engelliyor aspirin canım ben hiç bir zararının olmadığını düşünüyorum çok iyi bir önlem bence

canım bunun tek bi açıklaması var erken yumurtlamış olmamız çünkü benımde adetten 1 gun önce 214 du.. yanı adetten 1 hafta önce testt yapsaymışımmmmm silikte olsa çizgiyi görürmüşüm die düşünüyorummm...:)))

16 şubat 2014 gunu annelerindenim bende sayımız fazlalaşıyor gun geçtikçe:)))))))))
aaa cnm 16subat mı senınde telefndan grdgm lcin goremıyorumm senınle baska topikten tanısıyrz dımı?? bnm degerım 31.76 dı ertesı gun 47.53 yanı 24 saat oldu olmadı ama yınede korkuyorum deger dusukmu dıye yrn dr kontrolum vr ultrasonda gorunmez heralde vajınal muayede bn ıstemyrmm offf

canım adet gunumu 31.76 idi değerin .? aynen ultrasonda görünmez annesi daha mınıkcık:)))

canım ne güzel artmış işte, korkacak birşey yok bence.. bu hafta içi karından görülür büyük ihtimalle.. inş bakalım

Soktayım suan muayene fıyatı medıcalda en son ocakta gıtmıstım sanaırım 70 ti dogumda normal 3000 sezeryan 3600 du yanlıs hatırlamıyorsam neden bukadar ucurum varrr bılemıyorum emsey yenı acılmıstı sanırım gecen sene 2012 hazıran gıbı ondan mıdır acaba???

kizlar bu yazdiklariniz fiyatlar sigortalili fiyatlar mi? yani misal, devlet memuru biri ile kendi parasi ile odeme yapan arasinda ne kadar fark oluyor?

evet canım haklısın zaten hesaplamamıza göre adetim bittikten sonra ilk ilişkide kalmışım. bir de aylardır yumurtlama falan takip ediyordum uğraşıyorum kalsın diye bu ay hiç takip edemedim çalışmaktan hiç beklemiyordum çok şaşkınım:)

canım adet gunumu 31.76 idi değerin .? aynen ultrasonda görünmez annesi daha mınıkcık:)))

canm 9hazıranda olmam gerekırkn olmadım ıdrar testınde sılık dahı cıkmadı ıkıncı cızgı 12sınde kan verdım 31.76cıktı hatıra klsn dıe 13unde ıdrar testı yptım ıkıncı cızgıyı gordum ama tabı koyu degıldı dr cok yenı daha dedı ben 26sında yumurtlamam gerekırken 29-31 arası yumurtladım bu yuzden adetım 9hazıran degılde12sınde fln gelıcektı gebe kalmasaydım sanırım gec dollenme dıyorum bnm hesap ve bılgılerıme gore

canım ne güzel artmış işte, korkacak birşey yok bence.. bu hafta içi karından görülür büyük ihtimalle.. inş bakalım

ıns. canım ya dr ılk sonucı gorunce gebesın cok yenı dedı pzts gel dedı tabı dayanamadım ertesı gun tkrar kan verdım deger artıyormu gormek ıstedım sukur arttı ama neblym ıste hıcbole pimpiriklı anne olucagımı sanmıyordum

ben de coraspin kullanıyorum.ilk gebelikte preeklamsi yaşadım.2. de kullandım ama endişe ettiğim için erken bıraktım.bebeğim karnımda gelişmemeye suyum azalmaya başladı bu sefer.şimdi yine kullanıyorum.interneti okuyunca yan etkileri falan ben de korkuyorum ama kan pıhtılaşması felan daha tehlikeli.dr.umuza güvenmeliyiz.korkutmak için yazmadım.ben de daha kalp atışını göremediğim için çook endişeliyim.inşaalllah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…