2014 Şubat Anneleri

benim bat 6mayıs ben 20 hazirana randevu aldım.hem kalp atışı hemde kese görünür inş. diye tekrar tekrar ultrasona girmemek için senin sat nezman beta hcg dğerin kaçtı?

çok geçmiş olsun allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder insallah. maalesef benim de kahverengi lekelenmelerim geliyo sanırım progestan falan vercek dr.:44::44:

canım 6 haftalıkta kese görünür kalp atışı da bugün bana oldugu gibi alttan duyulur sanırım...:44:
medicanaya ben önceki gebeliğimde ve kürtajda gitmiştim... ankaradayım buarada.. 187 tl muayene ücreti vermiştim.. kürtajda da 1000 tl civarı bişeyler almışlardı.. bence ilk muayene için bu kadar fazla ücret vermeye gerek yok.. sen bilirsin yine de ama 187 tl muayene ücreti alıp da muhteşem bi ilgi alaka son teknoloji usg.ler falan olmuyor diğer ucuz hastanelerle aynı sundukları hizmetler bence...
allah bebeğine ve sana sağlık versin canım..

arkadaşım ankaradamısın sende bende ankaradayım....

canım ya cok gecmiş olsun inşallah seninle kalır bebeğin... yat dinlen kendini yorma.. ne güzel kalp atışlarını da duymuşsun Allah kucağına alıp gülücüklerini duymayı da nasip etsin inş.

gaviscon şurup al çok iyi gelio yanmaya

süper ya ankaradn bissürü kişi olsunki dr tavsiyelerinde bulunalım.medicanyamı gidiyorsun sen?

hayır canım medicana cok pahalı oldugundan dolayı mecbur kalmadıkça gitmeyi düşünmyorum :)
ben bugün linaya başladım.. şükran hanıma.. memnun kaldım ilk gün itibariyle.. daha önce gittiğim dr.lardan görmediğim ilgi alakayı gösterdi ve baya bilgilendirici şekilde konustu.. önceki gebeliğim malesef kalp atışı duyulmadıgından sonlanmıştı.. ilk önce fatihin polikliniğine gitmiştim testler için falan sonra beştepedeki hastanesine gittim ama isim vermiyim son derece suratsız ve ketum bir dr.a denk geldim.. kalp atışını duyamadığımız ilk gün bana hayatımın travmasını yaşattı... hemen yarın kürtaj olman lazım üzgünüm diyerek.. daha ne oldugunu bile anlamamışken.. sonra medicanaya türkan hanıma başladım iyi bir dr ama hastanenin fiyat politikası kötü yasalara göre fazla para aldıklarını düşünüyorum o yüzden orayı da bıraktım... bu kadar benim dr hikayem :)

KONYA medicana'da muayene 42 tl dediler doktor farkı ya da tahlil ücretleri mi artırıyor acaba

KONYA medicana'da muayene 42 tl dediler doktor farkı ya da tahlil ücretleri mi artırıyor acaba

valla bilemiyorum tam olarak ama hastanelerin sınıflandırmaları oluyor A,B,C diye kategorisi bide A+ olanlar var.. burdaki A+ oldugundan boyle bir fark olabilir... %90a kadar fark alıyor burdaki medicana ama benden aldıkları %90dan fazlaya geliyor.. yani tam olarak yasal ücretlere uymuyorlar... konyadakiler uyuyor demekki:)

şükran hanımı bende çok duydum ama bir türlü karar veremedim demetteki fatih üniversitesinden randevu aldım.bebek düşünürken doktora gitmiştim memnun kalmıştım.o yüznden fatih üni.randevu aldm lina kadın doğumda fiyatlar nasıl peki.şüükran hanıma hemen randevu veriyorlarmı?

Bebeğe bi zararı olmaz değil mi? Teşekkür ederim bu arada..Aslında ilaç tarzı şeyler kullanmak istemiyorum yaa bebişe zarar verir diye korkuyorum..

hayır ilaç gibi değil ben hamileyken son aylarda çok yanma oluyodu dr um vermişti bide rennie tablet var o da çiğneniyo bunlar ilaç gibi değil hamileyken kullanılabiliyo . dr a gittiğinde yazdır istersen. bide süt de iyi geliyo.

Anladım canım tamam çok sağol doktora gittiğim de yazdırayım o zaman çok fenayım ya geceleri uyutmuyor o kadar yani (((

iyiymiş ya ben de 40 tl veriyorum

evet canım fiyatları falan çok iyi ve özel hastane ama ssk ile anlaşması da var

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş boşver canım iyi yapıyorsun bir daha üzülmek istememekte haklısın.bende sürekli düşük haberi aldım kendimden bile korkuyorum gidiyim iyi mi kalp atışı nasıl duymak istiyorum. bu hafta artık duyarız herhalde ya takvim bzim 7. hafta da gösteriyor ben pazartesi gideceğim sana söylerim kalp atışını duyduk falan diye duymazsak sende ona göre 8. hafta da gidersin benimde sat 28 nisandı

mineralli su içmemiz gerekliymiş bebeğin kemikleri çok güçlü olması için

şükran hanıma iki hafta önceden randevu almıştım ben.. doluydu randevuları... 45 tl muayene ücreti alıyorlar.. bi de kan testleri falan istedi baya bişey istemiş listenin hepsine bakmadım 125 tl.de onlara bayıldım.. tahlilller biraz pahalı geldi ama bugün kalp atışlarını duymanın heyecanıyla sorgulamadım...eğer sürekli boyle tahlil isterlerse devlette yaptırırım zaten tahlilleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…