- 28 Mayıs 2012
- 405
- 86
kızlar merhaba
dr.dan geldim sıpamın kalp atışlarını duydum.. Allahım o ne güzel bir ses..
biraz zor oldu ama karından gözükmedi neden bilmiyorum alttan gözüktü.. karından göremeyince dr, çok korktum yine aynı şeyi yaşamaktan..
ama alttan bakınca bak işte burda kalbi de atıyo dediğinde dünyalar benim oldu.. inşallah böyle devam eder fasulyem..
daha önceki gebeliğimden dolayı tedbir amaçlı coraspin verdi.. bide folbiol verdi.. 3 hafta sonra tekrar gidicem.. inşallah herkes duyar yavrusunun kalp atışalrını ve sağlıkla alırız kucağımıza...
kızlar merhaba
biraz zor oldu ama karından gözükmedi neden bilmiyorum alttan gözüktü.. karından göremeyince dr, çok korktum yine aynı şeyi yaşamaktan..
ama alttan bakınca bak işte burda kalbi de atıyo dediğinde dünyalar benim oldu.. inşallah böyle devam eder fasulyem..
daha önceki gebeliğimden dolayı tedbir amaçlı coraspin verdi.. bide folbiol verdi.. 3 hafta sonra tekrar gidicem.. inşallah herkes duyar yavrusunun kalp atışalrını ve sağlıkla alırız kucağımıza...
gözün aydın allah daim etsin canım
karından görünmemesi normal daha 7.haftana yarın gireceksin
kızlar merhaba,
benim sat 21 nisan..sata göre 7+4 üm ama ultrasonda 5+6 olarak görünüyor. dr geç yumurtalam olabilir dedi ama ben ihtimal vermiyorum. bebek p.tesi 3 mm oolarak göründü kalp atışları bugün (p.tesi) çıkmış dedi dr. o yüzden kalp atışları biraz zayıf dedi. yarın tekrar kontrolüm var. eğer bebek 8 mm olmazsa alınacak. ilk bebeğim.. kaybetmekten çok korkuyorum. böle bi durum yaşayan var mı
di mi ya daha çok küçüğüz.. görünememiş demekki miniğim :)
bir onceki gebelik sanırım bi travma oluşturdu ya o an geldi aklıma alttan bakalım dediğinde...
canım olabiliyor öyle şeyler
inş. herşey yolunda gider bebeğini kucağın alırsın ama almazsan da üzülme başka gebeliklerinde olur allah daha büyük sorunlar vermesin
benimde şubatta kürtajım oldu tıpkı seninkine benzeyen durumdan dolayı
bende üzüldüm ama allahtan hayırlısını diledim hep
ama umarım seninki geç döllenmedir
sağol canım. cok geçmiş olsun sana da.
geç döllenme olması için bizim o dönemde ilişkiye girmiş olmamız lazımdı değilmi..
sat a 10 gün kala ilişkiye girmedik biz. rahatsızdım o dönem.
karamsar olmak istemiyorum ama benim pek umudum yok...
kızlar merhaba
Merhaba arkadaslar. Dun gece kanamam oldu, acile gittik. Sabah kendi doktoruma gittim. Bebisimin kalp atislarini aglayarak gordum.. Dusuk tehlikesi var ama.İstirahatliyim evdeyim. Bizim icin dua edin ne olur.. Ayni acilar tekrar yasayacak gucum yok...
evet canım benim 28 günde bir.. sen hangi şehirdesin, ben İstanbul'dayım.. inş. haftaya güzel haberlerle döneriz ikimizde :))
değerlerim yüksek gibi geldi bana, ikiz olabilir diyor doktor arkadaşım artıştan dolayı:)) görcez bakalım sağlıklı olsun da :)
ben Merzifon da yaşıyorum cnm inşallah güzel haberlerle haberdar ederiz birbirimizi inaşallah allah gonlumuze versinnnnnn... kesinlikle herşeyden önce sağlıklı olmaları:))
Merhaba arkadaslar. Dun gece kanamam oldu, acile gittik. Sabah kendi doktoruma gittim. Bebisimin kalp atislarini aglayarak gordum.. Dusuk tehlikesi var ama.İstirahatliyim evdeyim. Bizim icin dua edin ne olur.. Ayni acilar tekrar yasayacak gucum yok...
kızlar merhaba
Merhaba herkese ;
bebek ile açık görüşümüzü 17.06.13 tarihine almış bulunmaktayım.inşallah minik kurbağa kalp atışlarını duyurur bize