2014 Şubat Anneleri

kızlar merhaba
dr.dan geldim sıpamın kalp atışlarını duydum.. Allahım o ne güzel bir ses..
biraz zor oldu ama karından gözükmedi neden bilmiyorum alttan gözüktü.. karından göremeyince dr, çok korktum yine aynı şeyi yaşamaktan..
ama alttan bakınca bak işte burda kalbi de atıyo dediğinde dünyalar benim oldu.. inşallah böyle devam eder fasulyem..
daha önceki gebeliğimden dolayı tedbir amaçlı coraspin verdi.. bide folbiol verdi.. 3 hafta sonra tekrar gidicem.. inşallah herkes duyar yavrusunun kalp atışalrını ve sağlıkla alırız kucağımıza...

çok sevindim canım, gözün aydın) umarım herşey yolunda gider, kalbini ferah tut, bol bol dua et Rabbime..

gözün aydın allah daim etsin canım
karından görünmemesi normal daha 7.haftana yarın gireceksin

kızlar merhaba,
benim sat 21 nisan..sata göre 7+4 üm ama ultrasonda 5+6 olarak görünüyor. dr geç yumurtalam olabilir dedi ama ben ihtimal vermiyorum. bebek p.tesi 3 mm oolarak göründü kalp atışları bugün (p.tesi) çıkmış dedi dr. o yüzden kalp atışları biraz zayıf dedi. yarın tekrar kontrolüm var. eğer bebek 8 mm olmazsa alınacak. ilk bebeğim.. kaybetmekten çok korkuyorum. böle bi durum yaşayan var mı

canım olabiliyor öyle şeyler
inş. herşey yolunda gider bebeğini kucağın alırsın ama almazsan da üzülme başka gebeliklerinde olur allah daha büyük sorunlar vermesin
benimde şubatta kürtajım oldu tıpkı seninkine benzeyen durumdan dolayı
bende üzüldüm ama allahtan hayırlısını diledim hep
ama umarım seninki geç döllenmedir

sağol canım. cok geçmiş olsun sana da.
geç döllenme olması için bizim o dönemde ilişkiye girmiş olmamız lazımdı değilmi..
sat a 10 gün kala ilişkiye girmedik biz. rahatsızdım o dönem.
karamsar olmak istemiyorum ama benim pek umudum yok...

haklısın
bende yumurtladığım tarihi net olarak biliyordum o giden gebeliğimde geç yumurtlama olmadığını kesin biliyordum yani
ama işte kısmet yinede bir umut bekledik
bakalım haktan hayırlısı hepimiz için

ben de inşallah 2014 şubatta doğum yapacam. bir kaç gün önce bakmıştım. yoktu böyle bir topik. biri açsa da katılsam diye bekliyordum.topiğin açılmasıyla sayfaların dolması bir olmuş hayırlı olsun topiğimiz. beni de listeye eklersen sevinirim topik başıyaş:34 2. bebek olacak inşallah. aradaki düşükleri saymıyorum. 11.02.2014 tahmini doğum tarihi. bu arada listeyle ilgili tavsiye istemişsin. kişiler hangi şehirde olduklarını yazsalar iyi olur diye düşünüyorum. dr tavsiyeleri için iyi olur bence. ben ankaradayım. cumarrtesi kalp atımını alabilirsem daha umutle beklerim artık bebeğimi. herkesin gebeliği hayırlı olsun.

gözünaydın ne güzel bebişinle tanışmışsın inşallah sonuna kadar böyle devam eder hamileliğin..darısı bizlerinde başına..

Merhaba arkadaslar. Dun gece kanamam oldu, acile gittik. Sabah kendi doktoruma gittim. Bebisimin kalp atislarini aglayarak gordum.. Dusuk tehlikesi var ama.İstirahatliyim evdeyim. Bizim icin dua edin ne olur.. Ayni acilar tekrar yasayacak gucum yok...

Bebeğim çok geçmiş olsun . Dualarımız seninle.Bol bol dinlen hayatımmm hiiçç kendini yorma.Allhın izniyle bebişin seninle olcak.[/B
]

ben Merzifon da yaşıyorum cnm inşallah güzel haberlerle haberdar ederiz birbirimizi inaşallah allah gonlumuze versinnnnnn... kesinlikle herşeyden önce sağlıklı olmaları:))

Merhaba herkese ;

bebek ile açık görüşümüzü 17.06.13 tarihine almış bulunmaktayım. inşallah minik kurbağa kalp atışlarını duyurur bize

ben Merzifon da yaşıyorum cnm inşallah güzel haberlerle haberdar ederiz birbirimizi inaşallah allah gonlumuze versinnnnnn... kesinlikle herşeyden önce sağlıklı olmaları:))

oralımısın yoksa:)) ben Amasyalıyım, Gümüşhacıköy'lü:)) hemşehri mi çıkcaz yoksa:)))

çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey olmaz yat dinlen bol bol

canım gözün aydın inan cok sevindim...Amin inş. biz de duyarız miniklerimizin seslerini

çok geçmiş olsun sosyoloji....dikkat et kendine....yat dinlen,hiçbir iş yapma....Rabbim yavrularımızı bagıslasın bize

Merhaba herkese ;

bebek ile açık görüşümüzü 17.06.13 tarihine almış bulunmaktayım. inşallah minik kurbağa kalp atışlarını duyurur bize

oyyy ne güzel bende 21 ine almayı düşünüyorum canım.....duyarız inş bizde seslerini

herşey güzel olur inş..bidaa yaşamazsın öle şeler dularımız bütün hamişlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…