2014 Şubat Anneleri

Aynen canım 4. haftadan itibaren her hafta gitmiştim ta ki 9. haftaya kadar.. hepsinde gördük keseyi gayet normaldi de noldu rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum demek ki hayırlısı değilmiş..
Evet normal olarak duyulması gerekiyor artık geç döllenme fln yoksa bakalım tamam canım haber et sen ben de ona göre giderim bakalım :18: İnş duyarız sağlıklıdır ağzımız kulaklarımız da çıkarız hastahaneden..
Mineralli su mu çoğu hazır sularda var ama ne minerali acaba özellikle gerçi hazır sulara da güven olmuyor ama..

inşallah bunda hiç sıkıntı olmaz canım gittiğinde kalp atışlarını duyarsın.
ya ben hesaplayamıyorum artık ya 28 nisan bat tarihim internette hesaplıyorum 2 şubat doğum tarihim 6+4 olması lazım
buraya yazıyorum 7. haftadan gösteriyor gidince doktor ne kadarlık diyecek bakalım

kızılay marka sade soda mesela canım

Özellerin de bu huyu var işte her adımına para sanki devlet karşılamıyormuş gibi...Soyuyorlar resmen insanı..
Ben de bi devlete gitme gafletin de bulundum resmen bi kan tahlili için 1 hafta gidip geldik orası da ayrı ızdırap ayrıca bi doktor vardı suratsız kendini bişey sanan karşındakini küçümseyen allahım boğacaktım adamı nerdeyse devlete hiç gitmek istemiyorum ben o yüzden napiim veririm 3-5 ağzımın tadıyla tahlillerimi alır dönerim evime..

Amin inş inşşş
Evet farklılık gösteriyor sitelerde benim de öyle birkaç gün oynuyor en iyisini doktor bilir ultr. belli olur bakalım tam olarak ne olduğu..
Evet canım aldım da açacak yok eşimi bekliyorum o bıçakla açıyor ben beceremiyorum gücüm yetmiyor

aynen merakla net kaç haftalık oldugunu da öğrenmek istiyorum henüz çok küçük ama olsun anlamasam da ultrasonda görmek güzel oluyor.
açma zaten kesersin falan elini Allah korusun ben içmedim bugün daha alırım birazdan çıkıp

yorgunluk ,uykusuzluk bende de var..

siz akşamları kaçta uyuyorsunuz ? ben genelde 21:00 gibi uyumuş oluyorum. normalde gece yarısına kadar otururum

Gece midem rahat bırakmıyor yahu beni bu yanmaya net bir çare bulmam lazım gece 22:30 gibi yatıyorum 24'e kadar dön dön uyuyamıyorum sabah da uyanamıyorum 7 de kalkıp okula gidiyorum yarı uyur yarı gezer halde...

Gece midem rahat bırakmıyor yahu beni bu yanmaya net bir çare bulmam lazım gece 22:30 gibi yatıyorum 24'e kadar dön dön uyuyamıyorum sabah da uyanamıyorum 7 de kalkıp okula gidiyorum yarı uyur yarı gezer halde...

çok şükür mide bulantım durdu yanma da yok inşallah olmazda
9 da bi yatıyorum sabah 7:30da kalkıyorum ama uyandığımda sanki hiç uyumamış gibiyim

en gec 10 da uyuyorum bende.....ama gecen gün 9 da uyudummm....bende otururdum gece yarısına kadar....yada yatağa geçince uyuyamazdım 2 saat dön dön...şimdi basımı koyduğum an gidiyorumm

en gec 10 da uyuyorum bende.....ama gecen gün 9 da uyudummm....bende otururdum gece yarısına kadar....yada yatağa geçince uyuyamazdım 2 saat dön dön...şimdi basımı koyduğum an gidiyorumm

hepimiz aynıyız demek yatağa yatmadan uyuyorum genelde eşim bile gülüyor halime
dün kuzey güneyi izlicem dedim eşimde izleyemezsin uyursun sen dedi cidden uyumuşum :44:

Merhaba kizlar :)
ben bugun sbh bi da test yaptim, resmini bilg acinca ekliyim
ins bu sefer oldu galiba :)) iki gun sonra trkrar edicem artmissa ins cumartesi de adet olmazsam pazartesi kan testine gidicem :))

bnm ayaklarim agriyo yaa, uyuyamadm sbh nmzndan sonra.. Neden oluyo ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…