2014 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaslar. Dun gece kanamam oldu, acile gittik. Sabah kendi doktoruma gittim. Bebisimin kalp atislarini aglayarak gordum.. Dusuk tehlikesi var ama.İstirahatliyim evdeyim. Bizim icin dua edin ne olur.. Ayni acilar tekrar yasayacak gucum yok...

sosyoloji çok geçmiş olsun allah korktuğuna uğratmasın seni :KK43:
üzüldüm
inş. bu defa bebeğin seninle kalır ve sağlıkla kucağına alırsın canım:KK16:

Merhaba arkadaslar. Dun gece kanamam oldu, acile gittik. Sabah kendi doktoruma gittim. Bebisimin kalp atislarini aglayarak gordum.. Dusuk tehlikesi var ama.İstirahatliyim evdeyim. Bizim icin dua edin ne olur.. Ayni acilar tekrar yasayacak gucum yok...

sosyolojiiii off yaa. iyi dusunelim canim. vallahi tuylerim diken diken oldu. benimde anilarim aklima geliyo. zaten hep icim pir pir. surekli camasirimi kontrol ediyorum bende. simdi de senden boyle bi haber geliyo. of yaa :KK43: allahim bize bagislaa nolur.

yaa sende ise gitmesen uc ay olmazmi. hemde kotu hikayeler yasadigimiz halde. otur artik evde. bide progestan yediriyomu dr. bak benimkini gunde uc adete cikardi

yat dinlen canım yorma kendini İnşallah geçici bir durum olur güzel düşün güzel olsun ...dualarım seninle inan

bu arada takvime göre kız görünüyor benim ki :)))
kalp atışını duymadan rahat uyuyamayacağım ama
ilkini duymak nasip olmamıştı çünkü:KK43:(

slm millet hepimize hayırlı olur umarım ben izmitten 31 yaşındayım 2. bebeğim olacak bat:11 şubat ama sezeryan olacağı için sanırım 2-3 şubat olur. ayrıca ilk bebişim henüz 9 aylık yandım yaniiiiiiiiii:KK43:(:-)18::KK37::KK53:

7. haftada duyuluyor canım sende inş. gittiğinde duyarsın

saat 4 de randevum var doktor geçen kontrolde duyamayabiliriz demişti endişe etme demişti
doktorun geçmişini bilmesi endişelerini paylaşması seni sakinleştirmesi çok önemli bence
bebeğimin kini bilmiyorum ama benim kalbim çok fena dakikada 500 atıyor heyecandan

kızlar merhaba doktorum bana 2 ilaç verdi biri folik asit diğeri düşük önleyici gibi bişey folik asiti hamile kalmadan önce de kullanıyordum ama diğer ilacı kullanmaya başlayalı söylemesi ayıp ishalim yan etkisi mi acaba yan etki bölümünde yazmıyor ama yarın tekrar doktora gideceğim soramadığım sorular vardı bakalım hayırlısı

kesinlikle eşim 8.haftayı bekle duymazsak bi daha mı gidicez diyo bende aynısını dedim:KK1::KK1:ücret ne kadar veriyosun sen canım?

bende ilk başta öyle yaptım 8. haftama denk geliyordu ama dayanamadım ssk lıya 27 TL canım

saat 4 de randevum var doktor geçen kontrolde duyamayabiliriz demişti endişe etme demişti
doktorun geçmişini bilmesi endişelerini paylaşması seni sakinleştirmesi çok önemli bence
bebeğimin kini bilmiyorum ama benim kalbim çok fena dakikada 500 atıyor heyecandan

inşallah duyulur bir daha üzmez seni minik.
senin kalp sesinden onun ki duyulmaz he :KK1::KK1::KK1:

geçmiş olsun cnm hiç korkma inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur bol bol dinlen yorma kendini..dualarım seninle olucak..

Yarattıklarına karşı bir annenin 99 katı merhamet taşıyan rabbim inş annelik merhametinizle imtihan etmez sizi .Bende Forma 5 gün önce -ilk hamileliğimi öğrenerek katıldım (Yaş 28- tahmini doğum 09.02.2014 -Konya) ve o günden bu yana hem kendime hemde sizlere dua ediyorum Allah'ım kabul etsin inş

Pazartesi 6 haftalık olacağım inş,ilk muayene için erken mi sizce keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak için, medicana'ya gitmeyi düşünüyorum ve biraz pahalı geldi ona göre birkaç hafta ertelesem mi acaba

Pazartesi 6 haftalık olacağım inş,ilk muayene için erken mi sizce keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak için, medicana'ya gitmeyi düşünüyorum ve biraz pahalı geldi ona göre birkaç hafta ertelesem mi acaba

6 haftalıksa bence kesin görebilirsin keseyi canım
ama maddi olarak birşey diyemem ama

kızlar merhaba :KK1:
dr.dan geldim sıpamın kalp atışlarını duydum.. Allahım o ne güzel bir ses.. :nazar:
biraz zor oldu ama karından gözükmedi neden bilmiyorum alttan gözüktü.. karından göremeyince dr, çok korktum yine aynı şeyi yaşamaktan..
ama alttan bakınca bak işte burda kalbi de atıyo dediğinde dünyalar benim oldu.. inşallah böyle devam eder fasulyem..:nazar:
daha önceki gebeliğimden dolayı tedbir amaçlı coraspin verdi.. bide folbiol verdi.. 3 hafta sonra tekrar gidicem.. inşallah herkes duyar yavrusunun kalp atışalrını ve sağlıkla alırız kucağımıza...

Ayhhh ne güzelll :KK16: :KK16: Ben daha duyamadım hiç o sesi rabbim bizlere de nasip eder inş :KK16: Çok sevindim canım senin adına ne güzel biraz da olsa için rahatlamıştır darısı başımıza :KK54:

Canım benim çok geçmiş olsun yat dinlen bol bol ayağa kalkma dualarımız seninle..

Merhaba herkese ;

bebek ile açık görüşümüzü 17.06.13 tarihine almış bulunmaktayım. :KK1::KK1: inşallah minik kurbağa kalp atışlarını duyurur bize :KK54:
Canım seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı benim SAT 30 Nisan'dı.Ben daha hiç gitmedim doktora :KK1: Çok mu gamsızım yaa :KK9: Ama diğerin de yaşadıklarımdan sonra direk kalp atışını vs. toptan görmek için gitmek istiyorum...Haftaya gitmeyi düşünüyorum ben de nasipse ne dersin duyar mıyız sence haftaya?

Bir de kızlar yanıyorummmmmmmmmmmmm yaaa midem çok kötü yanma var ne yersem yiyim bundan dolayı doymuyormuşum sanki karnım bomboş gibi hissediyorum ayrıca herşeyden tiksinmeye başladım özellikle kokulardan ne yapmalıyım sizce? Maden suyu aldım okuldan gelirken inş fayda eder..

X