Merhaba arkadaslar. Dun gece kanamam oldu, acile gittik. Sabah kendi doktoruma gittim. Bebisimin kalp atislarini aglayarak gordum.. Dusuk tehlikesi var ama.İstirahatliyim evdeyim. Bizim icin dua edin ne olur.. Ayni acilar tekrar yasayacak gucum yok...
oyyy ne güzel bende 21 ine almayı düşünüyorum canım.....duyarız inş bizde seslerini
Merhaba arkadaslar. Dun gece kanamam oldu, acile gittik. Sabah kendi doktoruma gittim. Bebisimin kalp atislarini aglayarak gordum.. Dusuk tehlikesi var ama.İstirahatliyim evdeyim. Bizim icin dua edin ne olur.. Ayni acilar tekrar yasayacak gucum yok...
bu arada takvime göre kız görünüyor benim ki :)))
kalp atışını duymadan rahat uyuyamayacağım ama
ilkini duymak nasip olmamıştı çünkü(
bende 22 sine aldım önce ama çok geç geldi bir anda bebişi görmek istedim.
gel derse bir daha bide o zaman giderizfazla görmek göz çıkarmaz
7. haftada duyuluyor canım sende inş. gittiğinde duyarsın
bu arada takvime göre kız görünüyor benim ki :)))
kalp atışını duymadan rahat uyuyamayacağım ama
ilkini duymak nasip olmamıştı çünkü(
kesinlikle eşim 8.haftayı bekle duymazsak bi daha mı gidicez diyo bende aynısını dedimücret ne kadar veriyosun sen canım?
saat 4 de randevum var doktor geçen kontrolde duyamayabiliriz demişti endişe etme demişti
doktorun geçmişini bilmesi endişelerini paylaşması seni sakinleştirmesi çok önemli bence
bebeğimin kini bilmiyorum ama benim kalbim çok fena dakikada 500 atıyor heyecandan
tatlım takvime güvenme benim de ilk bebiş kız görünüyodu amatosun gibi oğluşum oldu
bende ilk başta öyle yaptım 8. haftama denk geliyordu ama dayanamadım ssk lıya 27 TL canım
inşallah duyulur bir daha üzmez seni minik.
senin kalp sesinden onun ki duyulmaz he
Pazartesi 6 haftalık olacağım inş,ilk muayene için erken mi sizce keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak için, medicana'ya gitmeyi düşünüyorum ve biraz pahalı geldi ona göre birkaç hafta ertelesem mi acaba
kızlar merhaba
dr.dan geldim sıpamın kalp atışlarını duydum.. Allahım o ne güzel bir ses..
biraz zor oldu ama karından gözükmedi neden bilmiyorum alttan gözüktü.. karından göremeyince dr, çok korktum yine aynı şeyi yaşamaktan..
ama alttan bakınca bak işte burda kalbi de atıyo dediğinde dünyalar benim oldu.. inşallah böyle devam eder fasulyem..
daha önceki gebeliğimden dolayı tedbir amaçlı coraspin verdi.. bide folbiol verdi.. 3 hafta sonra tekrar gidicem.. inşallah herkes duyar yavrusunun kalp atışalrını ve sağlıkla alırız kucağımıza...
Canım seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı benim SAT 30 Nisan'dı.Ben daha hiç gitmedim doktoraMerhaba herkese ;
bebek ile açık görüşümüzü 17.06.13 tarihine almış bulunmaktayım.inşallah minik kurbağa kalp atışlarını duyurur bize