- 13 Mart 2013
- 4.279
- 69
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş boşver canım iyi yapıyorsun bir daha üzülmek istememekte haklısın.bende sürekli düşük haberi aldım kendimden bile korkuyorum gidiyim iyi mi kalp atışı nasıl duymak istiyorum. bu hafta artık duyarız herhalde ya takvim bzim 7. hafta da gösteriyor ben pazartesi gideceğim sana söylerim kalp atışını duyduk falan diye duymazsak sende ona göre 8. hafta da gidersin benimde sat 28 nisandı
mineralli su içmemiz gerekliymiş bebeğin kemikleri çok güçlü olması için
Aynen canım 4. haftadan itibaren her hafta gitmiştim ta ki 9. haftaya kadar.. hepsinde gördük keseyi gayet normaldi de noldu rabbim hayırlısını nasip etsin diyorum demek ki hayırlısı değilmiş..
Evet normal olarak duyulması gerekiyor artık geç döllenme fln yoksa bakalım tamam canım haber et sen ben de ona göre giderim bakalım :18: İnş duyarız sağlıklıdır ağzımız kulaklarımız da çıkarız hastahaneden..
Mineralli su mu çoğu hazır sularda var ama ne minerali acaba özellikle gerçi hazır sulara da güven olmuyor ama..
Özellerin de bu huyu var işte her adımına para sanki devlet karşılamıyormuş gibi...Soyuyorlar resmen insanı..şükran hanıma iki hafta önceden randevu almıştım ben.. doluydu randevuları... 45 tl muayene ücreti alıyorlar.. bi de kan testleri falan istedi baya bişey istemiş listenin hepsine bakmadım 125 tl.de onlara bayıldım.. tahlilller biraz pahalı geldi ama bugün kalp atışlarını duymanın heyecanıyla sorgulamadım...eğer sürekli boyle tahlil isterlerse devlette yaptırırım zaten tahlilleri...
Havadan mı nedir bilmem bi halsizlik bir uyku keyfimm yok yaaa
uyumak üzereyim.....gözlerimi acık tutmakta zorlanıyorummm :105::105::105::105::105:
inşallah bunda hiç sıkıntı olmaz canım gittiğinde kalp atışlarını duyarsın.
ya ben hesaplayamıyorum artık ya 28 nisan bat tarihim internette hesaplıyorum 2 şubat doğum tarihim 6+4 olması lazım
buraya yazıyorum 7. haftadan gösteriyor gidince doktor ne kadarlık diyecek bakalım
kızılay marka sade soda mesela canım
Amin inş inşşş
Evet farklılık gösteriyor sitelerde benim de öyle birkaç gün oynuyor en iyisini doktor bilir ultr. belli olur bakalım tam olarak ne olduğu..
Evet canım aldım da açacak yok eşimi bekliyorum o bıçakla açıyor ben beceremiyorum gücüm yetmiyor
aynen merakla net kaç haftalık oldugunu da öğrenmek istiyorum henüz çok küçük ama olsun anlamasam da ultrasonda görmek güzel oluyor.
açma zaten kesersin falan elini Allah korusun ben içmedim bugün daha alırım birazdan çıkıp
yorgunluk ,uykusuzluk bende de var..
siz akşamları kaçta uyuyorsunuz ? ben genelde 21:00 gibi uyumuş oluyorum. normalde gece yarısına kadar otururum
Gece midem rahat bırakmıyor yahu beni bu yanmaya net bir çare bulmam lazım gece 22:30 gibi yatıyorum 24'e kadar dön dön uyuyamıyorum sabah da uyanamıyorum 7 de kalkıp okula gidiyorum yarı uyur yarı gezer halde...
aynen merakla net kaç haftalık oldugunu da öğrenmek istiyorum henüz çok küçük ama olsun anlamasam da ultrasonda görmek güzel oluyor.
açma zaten kesersin falan elini Allah korusun ben içmedim bugün daha alırım birazdan çıkıp
yorgunluk ,uykusuzluk bende de var..
siz akşamları kaçta uyuyorsunuz ? ben genelde 21:00 gibi uyumuş oluyorum. normalde gece yarısına kadar otururum
en gec 10 da uyuyorum bende.....ama gecen gün 9 da uyudummm....bende otururdum gece yarısına kadar....yada yatağa geçince uyuyamazdım 2 saat dön dön...şimdi basımı koyduğum an gidiyorumm
2014 şubat anneleri bebek isimleri ne düşünüyosunuz
Aleyküm selam..selam kızlarrrr
2014 şubat anneleri bebek isimleri ne düşünüyosunuz