merhaba kizlar, dun yazmistim size, bugun sabah da test yaptim resmini ekliyim bi de siz bakin,
bu bnm yaptgm biraz ucuz bi test, 2 yildir test yapa yapa artik normal testlere guc yetiremez oldum o yuzden ucuz aldim.
ama ucuzlar da bitti, eve giderken baska bi marka alicam ins bi de onla deniyim.
ne dersiniz umut var mi??
Eki Görüntüle 733798
Günaydınnnn
Afiyet olsun canım...yemiş gelmişsindir
evet canım yedim çok şükür
gunaydın herkeseeeeeee güzel anne adayları bugün çok halsizim nedense akşam geç uyudum ondan sanırım ruh gibi geziyorum ayrıca nefesimde kesilmeye başladı sanki zor nefees alıyorum gibi hissediyorum bu diğer gebeliktede olmuştu bende
canım bende işe gelirken 300 m fakan yürüyorum evimle işimin arası bu....fakat bu ara nefesim yetmiyor gibi hissediyorum....bir de bugün bende kötüyüm...bulantı ,bas dönmesi
gebeler daha çok oksijene ihtiyaç duyarmış ondan sanırım birde sıcaklar geliyor oyyyyyyyyy
tansiyonun düşüyordur sanırım başın dönüyorsa bacaklarını uzatarak oturmaya çalış
günaydın arkadaşar ben gebe olduğumu en cok nefes yetmezliğinden hissetmiştim.hemen soluk soluğa kalıyordum.birde sizdede şişkinlik varmı ben sanki patlıcam yaaa.hrhalde folık asit böyle yapıyor.
denerim kuzum ama işyerinde pek rahat edemiyorum...benim zaten tansiyonum hep düşüktür...4-6 , 5-8 falan
ünidedeyken dr.un biri 3 kez ölçtü şaşırdı hatta...4-6 görünce sen nasıl ayakta duruyosun dedi...bende genelde düşük alışkınım dr bey dedimminş bu hamilelik süresince bi sıkıntı yaratmaz:18::18:
canım bende öyleyim...geceleri rahat uyuyamıyorum...cok fena cok....yok böle bi şişkinlikkk....folik asit yapıyomuymus ki:26:
evet canım folik asitt yapyor diye duymuştum ve birde bağırsaklar hareketleniyor.evlatlarımızdan ötürü oda şişlik yapıyor.sanırsınki 7aylık hamilyim öyle şiş hissediyorum kendimi.onun dışındada hamileliğe dair hiç bir belirti yok bende
denerim kuzum ama işyerinde pek rahat edemiyorum...benim zaten tansiyonum hep düşüktür...4-6 , 5-8 falan
ünidedeyken dr.un biri 3 kez ölçtü şaşırdı hatta...4-6 görünce sen nasıl ayakta duruyosun dedi...bende genelde düşük alışkınım dr bey dedimminş bu hamilelik süresince bi sıkıntı yaratmaz:18::18:
canım bende öyleyim...geceleri rahat uyuyamıyorum...cok fena cok....yok böle bi şişkinlikkk....folik asit yapıyomuymus ki:26:
canım benimde tansiyon hep düşüktür 9-6 falan gebeyken 8-5 ti genelde ama seninki dahada düşükmüş tuzlu ayran içmeye çalış derim hayır tansiyon düşüklüğü yüksekliğindne iyide ama gebeyken tansiyon normalindende düşük olur o yüzdendir baş dönmen büyük ihtimal sorun yaratmaz ama baş dönmesi sorun olabilir düşersin falanda allah korusun kendine o yüzden dikkat et derim ben
ekinci şişkinlik hepimizde var sanırım
kızlar çin takvimine hiç baktınızmı?benim erkek görünüyor?
Benimde kız görünüyor. İnşallahda öyle olur :) Gerçi hayırlısı sağlıklı olsunlarda kız - erkek farketmiyor.
kızlar çin takvimine hiç baktınızmı?benim erkek görünüyor?
benimki kız görünüyor canımhayırlısı olsun inş
suna bi bakar mısınız?
[video=youtube;3EH3KuG93cA]http://www.youtube.com/watch?v=3EH3KuG93cA[/video][/QU
mucize gibi :) :13: senin mi?
suna bi bakar mısınız?
[video=youtube;3EH3KuG93cA]http://www.youtube.com/watch?v=3EH3KuG93cA[/video][/QU
mucize gibi :) :13: senin mi?
hayır canımm benim değil.....bende 743 de gidicem sanırım dr a...böyle görmeyi umuyorum güzel yavrumuuu inşşş
ama bu mucize değil de ne...Rabbim sen büyüksünnnn...cok duygulandım yaaa
suna bi bakar mısınız?
[video=youtube;3EH3KuG93cA]http://www.youtube.com/watch?v=3EH3KuG93cA[/video]
merhaba beril sanırım sen 28 günde 1 adet goruyorsun ben 31 günde 32 günde bazen adet goruyorum 12 mayıs son adet tarihim 12 hazırada batımdı ben battan 1 gun önce kanda 214 ü gördüm bat günüde 383.1 .. bence değerlerin gayet guzelll bu arada benımde çarşamba kontrolüm bırbırımızı habersiz bırakmayalım canım:))