2014 Şubat Anneleri

teste göre gebesin tebrikler

Günaydınnnn

Afiyet olsun canım...yemiş gelmişsindir

evet canım yedim çok şükür

gunaydın herkeseeeeeee güzel anne adayları bugün çok halsizim nedense akşam geç uyudum ondan sanırım ruh gibi geziyorum ayrıca nefesimde kesilmeye başladı sanki zor nefees alıyorum gibi hissediyorum bu diğer gebeliktede olmuştu bende

canım bende işe gelirken 300 m fakan yürüyorum evimle işimin arası bu....fakat bu ara nefesim yetmiyor gibi hissediyorum....bir de bugün bende kötüyüm...bulantı ,bas dönmesi

canım bende işe gelirken 300 m fakan yürüyorum evimle işimin arası bu....fakat bu ara nefesim yetmiyor gibi hissediyorum....bir de bugün bende kötüyüm...bulantı ,bas dönmesi

gebeler daha çok oksijene ihtiyaç duyarmış ondan sanırım birde sıcaklar geliyor oyyyyyyyyy

tansiyonun düşüyordur sanırım başın dönüyorsa bacaklarını uzatarak oturmaya çalış

günaydın arkadaşar ben gebe olduğumu en cok nefes yetmezliğinden hissetmiştim.hemen soluk soluğa kalıyordum.birde sizdede şişkinlik varmı ben sanki patlıcam yaaa.hrhalde folık asit böyle yapıyor.

gebeler daha çok oksijene ihtiyaç duyarmış ondan sanırım birde sıcaklar geliyor oyyyyyyyyy

tansiyonun düşüyordur sanırım başın dönüyorsa bacaklarını uzatarak oturmaya çalış

denerim kuzum ama işyerinde pek rahat edemiyorum...benim zaten tansiyonum hep düşüktür...4-6 , 5-8 falan
ünidedeyken dr.un biri 3 kez ölçtü şaşırdı hatta...4-6 görünce sen nasıl ayakta duruyosun dedi...bende genelde düşük alışkınım dr bey dedimminş bu hamilelik süresince bi sıkıntı yaratmaz:18::18:

günaydın arkadaşar ben gebe olduğumu en cok nefes yetmezliğinden hissetmiştim.hemen soluk soluğa kalıyordum.birde sizdede şişkinlik varmı ben sanki patlıcam yaaa.hrhalde folık asit böyle yapıyor.

canım bende öyleyim...geceleri rahat uyuyamıyorum...cok fena cok....yok böle bi şişkinlikkk....folik asit yapıyomuymus ki:26:

evet canım folik asitt yapyor diye duymuştum ve birde bağırsaklar hareketleniyor.evlatlarımızdan ötürü oda şişlik yapıyor.sanırsınki 7aylık hamilyim öyle şiş hissediyorum kendimi.onun dışındada hamileliğe dair hiç bir belirti yok bende

bende de yoktu kendmi hamile gibi hissetmiyodum ama şişkinlik ve bi kac gündür bulantı ve bas dönmesi var....bebeğim ben burdayım diyo sanırım çok şükürrrr Rabbimee

canım benimde tansiyon hep düşüktür 9-6 falan gebeyken 8-5 ti genelde ama seninki dahada düşükmüş tuzlu ayran içmeye çalış derim hayır tansiyon düşüklüğü yüksekliğindne iyide ama gebeyken tansiyon normalindende düşük olur o yüzdendir baş dönmen büyük ihtimal sorun yaratmaz ama baş dönmesi sorun olabilir düşersin falanda allah korusun kendine o yüzden dikkat et derim ben

ekinci şişkinlik hepimizde var sanırım

tamam canım benim...elimden geldiğince ediyorum....ama ayran içeyim ben canım cekti

Benimde kız görünüyor. İnşallahda öyle olur :) Gerçi hayırlısı sağlıklı olsunlarda kız - erkek farketmiyor.

allahım sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı başı yerinde hayırlı bi evlat nasip etsin hepimize.cinsiyetin tabiki önemi yok ama insan yine de merak ediyor ne olucak diye?

Son düzenleme:
benimki kız görünüyor canımhayırlısı olsun inş

suna bi bakar mısınız?

[video=youtube;3EH3KuG93cA]http://www.youtube.com/watch?v=3EH3KuG93cA[/video]

ay anneciğim yaaaaa inşallah bende gittiğimde miniğimi böyle görürüm..tıp tıp tıp tıp kalp atışlarınıda duyarım ölürüm ben bebişimize yaaa..

wow video çok duygusal bir o kadar da güzeeell

her çin takviminde farklı çıkıyor ya kız ya erkek bekleyip göricizzz :))

evet canım benim 28 günde bir.. sen hangi şehirdesin, ben İstanbul'dayım.. inş. haftaya güzel haberlerle döneriz ikimizde :))
değerlerim yüksek gibi geldi bana, ikiz olabilir diyor doktor arkadaşım artıştan dolayı:)) görcez bakalım sağlıklı olsun da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…