2014 Şubat Anneleri

dun aksam boyle karnimin ici agriyordu biraz, boyle sicak gibi tam adet agrisi da degil, adet agrisi daha asagida oluyor.
bu daha genel bi agri boyle..

bi de ben hep adet olmadan once bi seyler akiyormus gibi boyle bi sey hissederim, yine ara ara hissedyorum onu..
o yuzden biraz kafm karisik... bat bu cumartesi olmasi lazim... 1 haziran da yumurtladim diye biliyorum....

Şimdilik bilgi tıpa gidiyorum lokman hekim ve akropol arasında kararsızım :s

Tüm yeni katılan anne adaylarını tebrik ediyorum öncelikle :)

Ben Eryaman'da oturuyorum, ben de hastane konusunda tam karar verebilmiş değilim. Şimdilik yakın olduğu için Lokman Hekim'e gidiyorum. Buradan en memnun kaldığım İrem Hanım oldu, diğerlerine de gitme şansım oldu fakat hiç memnun kalmadım. İrem Hanım'a devam ediyorum şimdilik, fakat Akropol'den Nurten Hanım için randevu aldım temmuz ayına. Akropol uzaklığı ve yeni doğan ünitesi olmaması sebebiyle düşündürüyor ama beni.

Hoşgeldin canım gebelik testinde bariz silik çizgiyi göryorm banada öyle olmuştu sonra adetim geçmeden kandaçıkmıştı şimdi keeyi görmeyi bekliyorum.

merhaba canım, hayırlı olsun sana da benim de tahmini doğum 16 şubat çıkıyor hesaplayıcıda, senin son adet günün ne zamandı? ben 5 gün kala öğrenmiştim ,geçen salı, 4 gün kala kanda 130 çıktı, 1 gün kala 765 çıktı beta.. iyi mi yüksek mi bilmiyorum.. 3 günde 6 kata yakın artmış oluyor çünkü.. haftaya çarşamba ilk randevum, hayırlısı D

kızlar aranızda Emsey Hastanesi ne giden var mı, şükran hanımdan randevu aldım 19 haziran çarşambaya.. bakalım inş. göreceğim miniğimi:))

kızlar aranızda Emsey Hastanesi ne giden var mı, şükran hanımdan randevu aldım 19 haziran çarşambaya.. bakalım inş. göreceğim miniğimi:))

canım emsey hastanesi bize yakın biz de doktorumuza karar veremedik eğer memnun kalırsan beni de haberdar eder misin sultanbeyli-kurtköy-pendik civarı doktor arıyorum

canım emsey hastanesi bize yakın biz de doktorumuza karar veremedik eğer memnun kalırsan beni de haberdar eder misin sultanbeyli-kurtköy-pendik civarı doktor arıyorum

benim 3 arkadaşım şükran hanıma gidiyor şuan, çok memnunlar, öve öve bitiremiyorlar.. tek sorun çok kalabalık ve doktorun çok yoğun olması, aceleye getirmek istemem randevuda geçen süreyi.. bakalım gideyim bi, tabiki haberdar ederim tatlım..
sultanbeylide gitmiştim kadın doğuma şubat ayında, gebelik öncesi tahliller için, hiç tavsiye etmiyorum orayı.. gereksiz kalabalık, güler yüz yok..

senin kaçıncı hafta canım,

Hoşgeldin canım gebelik testinde bariz silik çizgiyi göryorm banada öyle olmuştu sonra adetim geçmeden kandaçıkmıştı şimdi keeyi görmeyi bekliyorum.

ay ins canim ya, ins bu sefer olmustur... yarin sabah bi da test yapayim ins ben.. kalin cizgi gormeden kan testine gitmek istemiyorum, cok dusuk cikarsa moralim bozulur yine...

öncekilerde silik test çıkmışmıydı ? adetin kaç gün geçti.

bat cumartesi 3 gun var daha...
yani benim boyle her ay az bi silik cizgi cikiyor, ya testler yanlis, ya da dogustan hcg liyim :):)
yarin bi da bakayim ins artmistir..
bu resimdeki testlerden ustteki dun, alttaki bugun.

Her nekadar sat gore 2013 mart annesi olacagimi soylesede doktor pamuk kizimi 27 subat gunu kucagima aldim....subat ayinda bebek bekleyen tum anneler hayirlisi ile bebeklerinizi kucaginiza alin...benim minnos kizim 3.5 aylik oldu hergun onunla yeniden dogup yeniden buyuyorum...sizlere birkac nacizane tavsiyem olacak hamileliginizi doya doya yasayin sonra o tekmeleri ozluyorsunuz gerci simdi yine vuruyor icten degil distan...doya doya yasarken cok ustune dusmeyin takinti yapmayin...bana daha once soylediklerinde ukalalik derdim ama dogruymus bol bol her firsatta uyuyun...simdi ne uyursaniz kardir....kendiliginizden uyanmanin zevkine varin...hatta simdiki aklim olsa doguma uyuyarak giderdim....isin sakasi bir tarafa iyiki kizim var iyiki ben onun annesiyim...hepinize hayirli dogumlar dilerim....

4. haftam canım saygı hastanesinde bi doktora gidiyorum şimdilik ama doktor araştırmalarım devam ediyor dediğin gibi çok kalabalık ve randevu çabuk geçiyor zaten çok heyecanlıydım pazartesi hamileliği orada öğrendik bir sürü sorum kaldı soramadım

sohbetinize kulak misafiri oldumda.

saygi hastanesi uc ay korunmasiz hamile kalamayan arkadasindan kan testi almis. cikan sonuc berbat. hiiic bekleme bosuna demis koa tup bebek merkezine . arkafasim yikildi psikolojisi bozuldu. mahfoldu kizcaz. sonra kartalda ozel muayene hatice hn. var ona gitti. kadin ultrasonda bi guzel muayene etmis. demiski. valla bu kan testi seni yansitmiyor. yani bu yumurtalik bu rahim bu testin olamaz. bidaha yaptir diyor. adetin ucuncu gunu yapilan testten. ve hop sonuc mukemmel. meger saygi . kani bekletmis . gununu gecirmis. akillilar. bilginiz olsun

merhaba beril sanırım sen 28 günde 1 adet goruyorsun ben 31 günde 32 günde bazen adet goruyorum 12 mayıs son adet tarihim 12 hazırada batımdı ben battan 1 gun önce kanda 214 ü gördüm bat günüde 383.1 .. bence değerlerin gayet guzelll bu arada benımde çarşamba kontrolüm bırbırımızı habersiz bırakmayalım canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…