- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
Şimdilik bilgi tıpa gidiyorum lokman hekim ve akropol arasında kararsızım :s
canım hayırlı olsun ben de pazartesi öğrendim 20563 çıktı zaten bir kaç gün içinde fırlayacaktır beta oranı
dun aksam boyle karnimin ici agriyordu biraz, boyle sicak gibi tam adet agrisi da degil, adet agrisi daha asagida oluyor.
bu daha genel bi agri boyle..
bi de ben hep adet olmadan once bi seyler akiyormus gibi boyle bi sey hissederim, yine ara ara hissedyorum onu..
o yuzden biraz kafm karisik... bat bu cumartesi olmasi lazim... 1 haziran da yumurtladim diye biliyorum....
merhaba kızlar bende dun oğrendım gebeliğimi allah nasip ederse 16 şubat 2014 doğum tarihimizadete 1 gun kala çıkan yanı dun ki betam 214.6 bugun tekrar yapıldı 383.1 çıktı sizin betalar nasl çıktı iyi bir betamı? bu arada doktorum önlem amaçlı düşük önleyıcı ve multivitamın hapı verdi..
kızlar aranızda Emsey Hastanesi ne giden var mı, şükran hanımdan randevu aldım 19 haziran çarşambaya.. bakalım inş. göreceğim miniğimi:))
canım senın ıkızmıı:))) bence senın betan yüksek:)))
canım emsey hastanesi bize yakın biz de doktorumuza karar veremedik eğer memnun kalırsan beni de haberdar eder misin sultanbeyli-kurtköy-pendik civarı doktor arıyorum
Hoşgeldin canım gebelik testinde bariz silik çizgiyi göryorm banada öyle olmuştu sonra adetim geçmeden kandaçıkmıştı şimdi keeyi görmeyi bekliyorum.
ay ins canim ya, ins bu sefer olmustur... yarin sabah bi da test yapayim ins ben.. kalin cizgi gormeden kan testine gitmek istemiyorum, cok dusuk cikarsa moralim bozulur yine...
öncekilerde silik test çıkmışmıydı ? adetin kaç gün geçti.
benim 3 arkadaşım şükran hanıma gidiyor şuan, çok memnunlar, öve öve bitiremiyorlar.. tek sorun çok kalabalık ve doktorun çok yoğun olması, aceleye getirmek istemem randevuda geçen süreyi.. bakalım gideyim bi, tabiki haberdar ederim tatlım..
sultanbeylide gitmiştim kadın doğuma şubat ayında, gebelik öncesi tahliller için, hiç tavsiye etmiyorum orayı.. gereksiz kalabalık, güler yüz yok..
senin kaçıncı hafta canım,
4. haftam canım saygı hastanesinde bi doktora gidiyorum şimdilik ama doktor araştırmalarım devam ediyor dediğin gibi çok kalabalık ve randevu çabuk geçiyor zaten çok heyecanlıydım pazartesi hamileliği orada öğrendik bir sürü sorum kaldı soramadım
bende bugün kayınvaldeme gidicem bizim burda yağlı köfte olur yani işte çiğ köftenin etsizi bende ondan istedim akşama yicem kısmetse
sizede afiyet olsun
merhaba canım, hayırlı olsun sana dabenim de tahmini doğum 16 şubat çıkıyor hesaplayıcıda, senin son adet günün ne zamandı? ben 5 gün kala öğrenmiştim ,geçen salı, 4 gün kala kanda 130 çıktı, 1 gün kala 765 çıktı beta.. iyi mi yüksek mi bilmiyorum.. 3 günde 6 kata yakın artmış oluyor çünkü.. haftaya çarşamba ilk randevum, hayırlısı D