2014 Şubat Anneleri

Aminn

Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin.sizdende allah razı olsun.

canım içim ürperdi allahım sizi anneniz için göndermiş maşallah sizde hayırlı evlat olmuşsunuz,canım belli olmaz sizin de ilerde kızınız olabilir ama sağlıklı yaşayın.

Canim cok duygilandim allah sizden razi olsun..allag herkese hayirli evlat nasip etsin.

Canim ya uzme kendini bosver o arkadasini cok ayip etmis..allah herkese saglikli ve hayirli evlatlar versin..buarada ben dogum yaptigimdan beri adet olmamisim...bende tedavilerle hamile kaldim...benim prolaktin degerim yuksek oldugu icin hamile kalamiyordum.cok sukursimdii kizim yanimda....

Merhaba anneler dun gezmeye ciktik kizim pembe bi oyuncak gordu ve kapti biraktiramadik nasil agliyo anlatamam mecbur aldik cok bilmis yaaa
Yerim onu yaa çok tatlı oluyolar koca insan gibi kafa tutuyolar ya bayılıyorum Benimkide biri biri en uctaki odaya gidip dolabı açıp giysileri indirmeye çalışıyo alıyorum kucağıma ihhh ihhh kendini nasıl geriyo bırak beni kurcalicam diyo

Birde artık bu bilmiş heryere uzaniyo ocak düğmeleri kapı kilitleri sallanan anahtar kapı kilit tamam da ocağı ne yapıcam bilmem korumaları var biliyorum da onlar düğme tam cikcakmis altını yapistircan ocak düğmesini takcan öyle oluyo benim düğmeler tam çıkmıyo

Canim hic sorma benim kizimda oyle ayaga kalkoyor firini aciyor dunde tv koplosunu cikarmisti kumandanin pilini cikariyor mutfagun cekmecelerini bosaltiyor...

Canim hic sorma benim kizimda oyle ayaga kalkoyor firini aciyor dunde tv koplosunu cikarmisti kumandanin pilini cikariyor mutfagun cekmecelerini bosaltiyor...
Taube o çekmeceler e kilit al yoksa çok perisan olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…