- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Aminnöyle valla herşeyin hayırlısı bu hayatta neler var neler az önce bir video vardı kılzar arap kanalından çok hoşuma gitti gelin ve damat var gelin zengn erkek fakir gelin damadın annesinden utanıyor onu istemiyor damat önce gönderiyor anneyi sonra gelini masada bırakıp annenin ayağını öpüyor çok hoştu ya herkesin evladı hayırlı sağlıklı olsun inşallah.
Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin.sizdende allah razı olsun.Benim Annemin abim 4 yaşındayken bir kızı daha olmuş malesef 5 gün yaşamış sariliktan vefat etmiş nasıl bir acı düşünün görmüş emzirmis evine getirmiş sonra uzuntuden olmamış çocuğu ve tedavi olmuş o zamanin tüp bebeği gibi heralde ve biz olmuş ikiz bir beklerken 2 çocuk ve seneler seneler 30 sene geçmiş o kadın alzaymir olmuş ve iki kızı onu sırayla yikamis bakmış yedirmis sırayla bakmislar yani buda ALLAHIN bi işi bi hayri Allahimin kız yada erkek evlat vermesinin bile bi sebebi var ikizimin oğlu var diyoki keşke kızım olsa beni ilerde yıkar neler düşünüyoruz
Ama şurda katılıyorum. Gencecik erkek kadın aylarca uğraşıyor olmuyor.eltim 40 yaşında kaynım 44 yıllarca korundular. 18 yaşında ve 16 yaşında iki oğlu var.korunmayi bıraktığı ay hamile kaldi. .oğlumu kıskandı kısaca 40 dan sonra 3 bebeğe niyetlendi
evlendim bir ay sonra bi büyük eltim hemen hamile kaldı kaynanam bana resmen sen uyu bak o 3 ye hamile diyodu hamile kaldım öğrendim ki en büyük eltim de hamileymiş benden 15 gün önce doğurdu 4.çocuğunu Allahım ne günlerdi kadının 4. cocuğu hemen sütü geldi ve bebeği hızla anormal şekilde kilo aldı ben sezeryenlydm sütüm geç geldi ve bebeğim geç toparladı .ne kıyaslamalar duydum bu cocuk hiç gelişmiyo büyümüyo yok kaka yapmıyo yok bacagını tam acmıyo yok damağı böyle sanki acube i hilkat doğurmusum gibi cocuğum toparladı bikaç sonra kaynanam bana ben bu cocuk ölür demiştm dedi sonra bebeğim çok şükür çok iyi toparladı o kıyasladıkları bebek ise bi hastalığa yakalandı kırkında aldığı anormal 2-3 kiloyu da verdi oğlumdan zayıf bir hale geldi hala da oğlum ondan iyi ve iri. Allah ona da sağlık versn ama eltim bana derdi ki senin sütün iyi değil benim sütüm kilo yapıyo oğlunu da emdireyim de kilo alsn dergibi YYY NEYSA YAA NE ÇOK YAZDM
ASMIYORUM CANM HEPSİNE HADDİNİ BİLDİRDİM MESAFAMİ KOYDUMbiricik haklısında gel gör elimde değil...gerçekten de rabbim öyle güzel planlıyor ki herşeyi söyleyecek söz kalmıyor bize sende kimseye kulak asma canım bırak konuşsunlar.
canım içim ürperdi allahım sizi anneniz için göndermiş maşallah sizde hayırlı evlat olmuşsunuz,canım belli olmaz sizin de ilerde kızınız olabilir ama sağlıklı yaşayın.Benim Annemin abim 4 yaşındayken bir kızı daha olmuş malesef 5 gün yaşamış sariliktan vefat etmiş nasıl bir acı düşünün görmüş emzirmis evine getirmiş sonra uzuntuden olmamış çocuğu ve tedavi olmuş o zamanin tüp bebeği gibi heralde ve biz olmuş ikiz bir beklerken 2 çocuk ve seneler seneler 30 sene geçmiş o kadın alzaymir olmuş ve iki kızı onu sırayla yikamis bakmış yedirmis sırayla bakmislar yani buda ALLAHIN bi işi bi hayri Allahimin kız yada erkek evlat vermesinin bile bi sebebi var ikizimin oğlu var diyoki keşke kızım olsa beni ilerde yıkar neler düşünüyoruz
Sağol canım benim kızım var zaten iyiki kızım hep kız istedimcanım içim ürperdi allahım sizi anneniz için göndermiş maşallah sizde hayırlı evlat olmuşsunuz,canım belli olmaz sizin de ilerde kızınız olabilir ama sağlıklı yaşayın.
Hepimizde razi olsun canım güzel yazılar yazsınRabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin.sizdende allah razı olsun.
Canim cok duygilandim allah sizden razi olsun..allag herkese hayirli evlat nasip etsin.Benim Annemin abim 4 yaşındayken bir kızı daha olmuş malesef 5 gün yaşamış sariliktan vefat etmiş nasıl bir acı düşünün görmüş emzirmis evine getirmiş sonra uzuntuden olmamış çocuğu ve tedavi olmuş o zamanin tüp bebeği gibi heralde ve biz olmuş ikiz bir beklerken 2 çocuk ve seneler seneler 30 sene geçmiş o kadın alzaymir olmuş ve iki kızı onu sırayla yikamis bakmış yedirmis sırayla bakmislar yani buda ALLAHIN bi işi bi hayri Allahimin kız yada erkek evlat vermesinin bile bi sebebi var ikizimin oğlu var diyoki keşke kızım olsa beni ilerde yıkar neler düşünüyoruz
Canim ya uzme kendini bosver o arkadasini cok ayip etmis..allah herkese saglikli ve hayirli evlatlar versin..buarada ben dogum yaptigimdan beri adet olmamisim...bende tedavilerle hamile kaldim...benim prolaktin degerim yuksek oldugu icin hamile kalamiyordum.cok sukursimdii kizim yanimda....kendi kendime biraz daha yazıyım da içimi boşaltıyım nasıl bir düzen anlamıyorum ya kimi bebek istemez şıp diye hamile kalır bide geçer karşına pişkin pişkin korunurken hamile kaldım da sende tık yok der... malesef bugun de adet oldum eskiye döndüm ya.....
Yerim onu yaa çok tatlı oluyolar koca insan gibi kafa tutuyolar ya bayılıyorum Benimkide biri biri en uctaki odaya gidip dolabı açıp giysileri indirmeye çalışıyo alıyorum kucağıma ihhh ihhh kendini nasıl geriyo bırak beni kurcalicam diyoMerhaba anneler dun gezmeye ciktik kizim pembe bi oyuncak gordu ve kapti biraktiramadik nasil agliyo anlatamam mecbur aldik cok bilmis yaaa
Canim hic sorma benim kizimda oyle ayaga kalkoyor firini aciyor dunde tv koplosunu cikarmisti kumandanin pilini cikariyor mutfagun cekmecelerini bosaltiyor...Birde artık bu bilmiş heryere uzaniyo ocak düğmeleri kapı kilitleri sallanan anahtar kapı kilit tamam da ocağı ne yapıcam bilmem korumaları var biliyorum da onlar düğme tam cikcakmis altını yapistircan ocak düğmesini takcan öyle oluyo benim düğmeler tam çıkmıyo
Taube o çekmeceler e kilit al yoksa çok perisan olursunCanim hic sorma benim kizimda oyle ayaga kalkoyor firini aciyor dunde tv koplosunu cikarmisti kumandanin pilini cikariyor mutfagun cekmecelerini bosaltiyor...
Arada olur öyle üzülme bende bazen bagriyorum hatta silkeliyorum çok sabrimi tasirdimi sonra çok üzülüyorum amaSelam,
artık sabırsız bir anne oldum gece uyumayan kızıma bağırıyorum
ve çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?