2014 Şubat Anneleri

Eki Görüntüle 1393689 Eki Görüntüle 1393690

Bunları aldım bisiklet çok süper yazın bol bol parka gidicez rabbim izin verirse :)
Güle güle kullansın zeynep
Bize böyle büyük hediyeler gelmez sanırım ben ancak masraf yaptığımla kalırım kızıma hatıra kalsın diye yapıcam sonuçta ama yinede böyle hediyeler gelse fena olmazdı
Ben de kızımın tutusunu yaptım badisini hazırlayacam zorladı beni biraz ya zaman olmayınca fazla daha yapmak istediğim çok şey var vakit bulamıyorum acaba hazır mı alsaydim diyorum Tutu malzemesini fazla almışım yine hazır fiyatını buldu ama güzel oldu bitirince eklerim inşallah resmini

Günaydın kızlar doğum günleri başladı ne güzel ben herseyi kendim yapmayı severim ama Tutu falan ugrasmadim Tutu gibi elbise aldım abiye gibi çok tatlı beyaz body ve külotlu çorapları giydircem resmini ekliyim

Aynen bende yaptığım masraflari kalcam geleceği bikaç giysi o kadar babam her torunu nun yasgunune altın takiyodu ondan da umudum yok elektrik parası gelmiş 75 tl antalyada iki üç aylık geldi ya bize 435 geldi mafolduk bu ay bide doğumgünü masrafı var daha pastası malzemesi ne yapalım hersey minik için

Banada öyle hediye gelmez canım bi kaç giysi o kadar antalyada 2 3 aylik elektrik parası geldi ya izlemissinizdir bize 435 geldi sarstı babam her torunu na altın takar doğum gününde ben avcumu yalicam heralde çünkü babama 750 gelmiş bu ay masraf ayı ama ne yapalım hersey kızım için

Bize de faturalar bugünlerde fazla gelmeye başladı arti bide bu ay fazla harcama yaptık dikkat etmemiz gerekiyor artık bundan sonra da ihtiyaç bitmiyor ki

Nasıl başladın bu uyku düzenine süper dadı taktigimi kaç gün sonra alıştı bide gece uyandimi yine aynı uykulu uykulu elin üstünde uyumasini mi bekliyosun zor olmuyo mu senin için ben 3 4 gecedir yan yana yatiyoruz iyi geceler diyip uyuyoruz biraz tavan izleyip uyuyo bunu yatağa geçirmek zor işte yanımda olduğu için duruyo taktik ver cesaret ver bize özgeee

Benim kız öğrendiyse herkez ogrenir canim 24 saat sallıyodum

Benimkide yürüyor çok tatlı oluyorlar ya bide düşmese
Canim annemdeyim geldiğimizde 5/6 adım gidiyordu anlamın 2 kızı var kosturuyolar heycanlana heycanlana iyice öğrendi ellerini acıyo balerin gb gidiyo :) koridor uzun annemin ooo tutamıyorum artik

Tuabe Bende çok yürüyen olunca yurumucek galiba dedim birden hızlandı senindir 1 hafta on güne kalmaz yürür canim 2/3 günde duzeltiyolar sonra maşallah kuzucuklarimiza şükürler olsun

Günaydın kızlar kızım son 2 gündür yuruyo biraz sonra gülme krizine girip dusuyo dün akşam 3 adım attı doğumgününe düzgünce yürür mu dersiniz 8subata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…