- 10 Temmuz 2014
- 28
- 41
- 13
Güle güle kullansın zeynepEki Görüntüle 1393689 Eki Görüntüle 1393690
Bunları aldım bisiklet çok süper yazın bol bol parka gidicez rabbim izin verirse :)
Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun nice mutlu yıllaragecen yil bu saatte heyecandan yerimde duramiyordum... hamile olarak gecirdigim son gece..... yarin kuzucugumun dogum gunu.... zaman gercekten de su gibi akip geciyor....
Aynen bende yaptığım masraflari kalcam geleceği bikaç giysi o kadar babam her torunu nun yasgunune altın takiyodu ondan da umudum yok elektrik parası gelmiş 75 tl antalyada iki üç aylık geldi ya bize 435 geldi mafolduk bu ay bide doğumgünü masrafı var daha pastası malzemesi ne yapalım hersey minik içinGüle güle kullansın zeynep
Bize böyle büyük hediyeler gelmez sanırımben ancak masraf yaptığımla kalırım kızıma hatıra kalsın diye yapıcam sonuçta ama yinede böyle hediyeler gelse fena olmazdı
Ben de kızımın tutusunu yaptım badisini hazırlayacam zorladı beni biraz ya zaman olmayınca fazla daha yapmak istediğim çok şey var vakit bulamıyorum acaba hazır mı alsaydim diyorum Tutu malzemesini fazla almışım yine hazır fiyatını bulduama güzel oldu bitirince eklerim inşallah resmini
Banada öyle hediye gelmez canım bi kaç giysi o kadar antalyada 2 3 aylik elektrik parası geldi ya izlemissinizdir bize 435 geldi sarstı babam her torunu na altın takar doğum gününde ben avcumu yalicam heralde çünkü babama 750 gelmiş bu ay masraf ayı ama ne yapalım hersey kızım içinGüle güle kullansın zeynep
Bize böyle büyük hediyeler gelmez sanırımben ancak masraf yaptığımla kalırım kızıma hatıra kalsın diye yapıcam sonuçta ama yinede böyle hediyeler gelse fena olmazdı
Ben de kızımın tutusunu yaptım badisini hazırlayacam zorladı beni biraz ya zaman olmayınca fazla daha yapmak istediğim çok şey var vakit bulamıyorum acaba hazır mı alsaydim diyorum Tutu malzemesini fazla almışım yine hazır fiyatını bulduama güzel oldu bitirince eklerim inşallah resmini
Banada öyle hediye gelmez canım bi kaç giysi o kadar antalyada 2 3 aylik elektrik parası geldi ya izlemissinizdir bize 435 geldi sarstı babam her torunu na altın takar doğum gününde ben avcumu yalicam heralde çünkü babama 750 gelmiş bu ay masraf ayı ama ne yapalım hersey kızım için
Nasıl başladın bu uyku düzenine süper dadı taktigimi kaç gün sonra alıştı bide gece uyandimi yine aynı uykulu uykulu elin üstünde uyumasini mi bekliyosun zor olmuyo mu senin için ben 3 4 gecedir yan yana yatiyoruz iyi geceler diyip uyuyoruz biraz tavan izleyip uyuyo bunu yatağa geçirmek zor işte yanımda olduğu için duruyo taktik ver cesaret ver bize özgeeeKızlar bugün kızıma annanesi bisiklet aldı babannemizde oto koltugu aldı doğumgünü hediyelerimiz bile hazır yani :) ablam bornoz takım aldı kucuk geldi popo şu kapanmadı yarın degistiricez belki masa sandalye aktivite masası ali cam minnak legolarla oynar üstünde oturmayı öğrenir hem.
Bu arada kızım kosturuyo annemin uzun koridorunda gele gide iyice öğrendi çok şükür; )
Sallanmadan uymaya devam hiç beklemeyin uyku egitimini verin
11 aydan sonra huzurluyum mutluyum sakınım kuzumda mutlu huzurlu artik surekli bagiran aglayan annesi yok yorgun bitkin usanmis annesi yok surekli opusup koklasiyoruz rabbime sukurker olsun bu gunleri gorucek miydim((
Canim kizun sansli..zeynep gule gule kullansin..Eki Görüntüle 1393689 Eki Görüntüle 1393690
Bunları aldım bisiklet çok süper yazın bol bol parka gidicez rabbim izin verirse :)
Cok guzel cok begendim ceylin gule gule kullansin..
Güle güle kullansın zeynep
Ben de kızımın tutusunu yaptım badisini hazırlayacam zorladı beni biraz ya zaman
Canım
Canim çok sirinler güle güle giysin kuzum :)
Uyku eğitimi beşiktaş daha kolay ben annemdeyim birlikte yapıyoruz daha zor uyuyup uzun duruyo yanoyani ağzımda burnumla oynuyo.
Beşiğe yatır yanına seni görece sek ilde otur göz teması kurma döne döne uyuyo
Benimkide yürüyor çok tatlı oluyorlar ya bide düşmeseKizim yuruyo evde koltuktan koltuga gidiyodu burda kosturuyoooo :)))
Ayy ne guzel benim kizim halen yurumuyor ama desteksiz ayakta duruyor.darisi bizim basimiza.Benimkide yürüyor çok tatlı oluyorlar ya bide düşmese
Canim annemdeyim geldiğimizde 5/6 adım gidiyordu anlamın 2 kızı var kosturuyolar heycanlana heycanlana iyice öğrendi ellerini acıyo balerin gb gidiyo :) koridor uzun annemin ooo tutamıyorum artikBenimkide yürüyor çok tatlı oluyorlar ya bide düşmese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?