Sağol canım benim kızım var zaten iyiki kızım hep kız istedim
Birde artık bu bilmiş heryere uzaniyo ocak düğmeleri kapı kilitleri sallanan anahtar kapı kilit tamam da ocağı ne yapıcam bilmem korumaları var biliyorum da onlar düğme tam cikcakmis altını yapistircan ocak düğmesini takcan öyle oluyo benim düğmeler tam çıkmıyo
Selam,
artık sabırsız bir anne oldum gece uyumayan kızıma bağırıyorum
ve çok kötüyüm
oyy kuzum benim ya ne tatlılar maşallah:)Merhaba anneler dun gezmeye ciktik kizim pembe bi oyuncak gordu ve kapti biraktiramadik nasil agliyo anlatamam mecbur aldik cok bilmis yaaa
Canim ya uzme kendini bosver o arkadasini cok ayip etmis..allah herkese saglikli ve hayirli evlatlar versin..buarada ben dogum yaptigimdan beri adet olmamisim...bende tedavilerle hamile kaldim...benim prolaktin degerim yuksek oldugu icin hamile kalamiyordum.cok sukursimdii kizim yanimda....
speedyim ben de baktım bloguna,ÇOK TEŞEkkür ederiz canım sağol :)
jackim selamlar fazla giremiyorsun galiba ama belki görürsün mesajımı,hosbulduk canım.iyi Güneş teyzesi.cuma günü 1 yasına girdi cok şükür.... senin kuzucuk nasıl Taubem....
canım biraz geç oldu ama biz joie mimzy almıştık fiyatı uygundu e bebekten, memnunuz,sevgili anneler biraz geç oldu ama mama sandalyesi almaya karar verdik tavsiyelerinizi bekliyorum memnun kaldığınız ürünler var mı
Çok teşekkürler benimde haftasonu daha çok oluyor ama iş yerinde üç saatte sağabiliyorum genelde cumaya doğru azalma oluyo etrafta herkes en fazla dokuz aya kadar sağabildim deyince endişelendim biraz ne güzel hala sağıyorsun umut oldu banada tekrar sağol canım
benim iş yeri yakın değil eve dönme şansım yok zaten sadece bir kez emzirmem yeterli olmaz sanırım çünkü sütüm eskisi gibi değil of çalışmada baya uzun sürecekmiş inşallah planlanandan erken bitervalla benim de süt iznim haftaya bitiyor, evde makine var ama ilk aylar dışında hiç sağamadım, bir ara gece kalkıp süt sağıyordum sırf sütüm artsın diye. şimdi öğlen arası 1 saat içinde eve gidip dönmeyi planlıyorum. illa ki emzirmem lazım, yoksa az olan süt iyice gidecek, bizim minnak 10 dk da emiyor zaten memeyi.artık bir şeyler atıştırmaya vakit olur mu bilmem, aslında ev çok yakın ama trafik yüzünden 45 dakikayı buluyor gidip dönmek. bir de belediye çalışma yapıyor tam benim güzergahımda 4 ay sürecekmiş çalışma yol kapalı, şansa bakın.
Canim dogru diyorsun en kisa zamanda kilit taktiricam.Taube o çekmeceler e kilit al yoksa çok perisan olursun
Canim bende kizoma bagirdigimda cok uzuluyorum vw agliyorum..esim cok kiziyor ona bagirdigimda...ayyy kiyamam canim kizimaaaa..Selam,
artık sabırsız bir anne oldum gece uyumayan kızıma bağırıyorum
ve çok kötüyüm
Evet canim masallah sutum vardi ve sutum kizima yariyordu...herkesin kismeti farklidir...senin kizina saglik ve uzun omurler versin...olsun canım çaresi olan bir şey çok şükür, iyi tarafından bak ne şanslısın Allah tarafından verilen bir lütuf bu bence. prolaktin hormonun yüksek olduğu için sütün çok oluyor, bebeğinin de maşallahı var.benim tek göğsümde süt bezi dokusu yeterli olmadığı için en fazla 20 cc süt geliyor, diğer göğsümden 100 cc geliyor, yine de mama kullanmadım hep sık sık emzirdim, ama ne yalan söyleyeyim hep sütü bol olan annelere özendim aylardır...
Ayyy ne guzel hersey hazirrr...canim tutuyi kaca aldiniz...simdidem nisanin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yollarajackim selamlar fazla giremiyorsun galiba ama belki görürsün mesajımı,
çok özlettin güneş e maşallah 1 yaşına girmiş, biizm kızın doğumgünü de haftaya kısmetse,
pasta sipariş ettik, parti süslerini aldık, çokotütü den tütü takım sipariş ettim, babannesi gelecek istanbul'dan, 7 şubat ta yapacağız inşallah...
topiğimizdeki tüm bebişlerin doğumgünleri kutlu olsun bu vesileyle...
kızlar bizi
speedyim ben de baktım bloguna,
maşallah çok güzel çok tatlı olmuşsunuz, hayırlı uğurlu olsun benim kızım nisa beren'in adaşı nisa duru nuzun doğumgünü
Arada olur öyle üzülme bende bazen bagriyorum hatta silkeliyorum çok sabrimi tasirdimi sonra çok üzülüyorum ama
Canim bende kizoma bagirdigimda cok uzuluyorum vw agliyorum..esim cok kiziyor ona bagirdigimda...ayyy kiyamam canim kizimaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?