2014 Şubat Anneleri

allahım yavrunu bağışlasın canım hayırlı evlat etsin inşallah,bu arada bende oğlanı mutfaktan getiremiyorum kap kaçak ve tüpten ayrılmıyor çekmeceleri boşaltıyor getirince kıyamet kopuyor çekmece kilidi aldım ama onu bile söktü sanırım eski usul iple bağlarım bende.

Sağol canım benim kızım var zaten iyiki kızım hep kız istedim

canım bende dün bağırdım uyumuyor diye ben ona babası da bana çok kötü bağırdı bende al senin olsun dedim ve yattım kısır döngü oldu bizimki sürekli işe giden bir baba ve ben tek başına duran bir anne düşün ayda 1 alışverişe çıkınca oda oğlana mama felan almaya gezmeye gittim sanıyorum ...ama eşim anlamıyor sanıyor ki ben ayağımı uzatıp keyif yapıyorum evde işin ne deyip duruyor bana...
Selam,
artık sabırsız bir anne oldum gece uyumayan kızıma bağırıyorum
ve çok kötüyüm

olsun canım çaresi olan bir şey çok şükür, iyi tarafından bak ne şanslısın Allah tarafından verilen bir lütuf bu bence. prolaktin hormonun yüksek olduğu için sütün çok oluyor, bebeğinin de maşallahı var.benim tek göğsümde süt bezi dokusu yeterli olmadığı için en fazla 20 cc süt geliyor, diğer göğsümden 100 cc geliyor, yine de mama kullanmadım hep sık sık emzirdim, ama ne yalan söyleyeyim hep sütü bol olan annelere özendim aylardır...

hosbulduk canım.iyi Güneş teyzesi.cuma günü 1 yasına girdi cok şükür.... senin kuzucuk nasıl Taubem....
jackim selamlar fazla giremiyorsun galiba ama belki görürsün mesajımı,
çok özlettin güneş e maşallah 1 yaşına girmiş, biizm kızın doğumgünü de haftaya kısmetse,
pasta sipariş ettik, parti süslerini aldık, çokotütü den tütü takım sipariş ettim, babannesi gelecek istanbul'dan, 7 şubat ta yapacağız inşallah...

topiğimizdeki tüm bebişlerin doğumgünleri kutlu olsun bu vesileyle...

sevgili anneler biraz geç oldu ama mama sandalyesi almaya karar verdik tavsiyelerinizi bekliyorum memnun kaldığınız ürünler var mı
canım biraz geç oldu ama biz joie mimzy almıştık fiyatı uygundu e bebekten, memnunuz,
annemlere de 50 liralık basit bir şey aldık, başka türlü olmuyor

valla benim de süt iznim haftaya bitiyor, evde makine var ama ilk aylar dışında hiç sağamadım, bir ara gece kalkıp süt sağıyordum sırf sütüm artsın diye. şimdi öğlen arası 1 saat içinde eve gidip dönmeyi planlıyorum. illa ki emzirmem lazım, yoksa az olan süt iyice gidecek, bizim minnak 10 dk da emiyor zaten memeyi.artık bir şeyler atıştırmaya vakit olur mu bilmem, aslında ev çok yakın ama trafik yüzünden 45 dakikayı buluyor gidip dönmek. bir de belediye çalışma yapıyor tam benim güzergahımda 4 ay sürecekmiş çalışma yol kapalı, şansa bakın.

benim iş yeri yakın değil eve dönme şansım yok zaten sadece bir kez emzirmem yeterli olmaz sanırım çünkü sütüm eskisi gibi değil of çalışmada baya uzun sürecekmiş inşallah planlanandan erken biter

Evet canim masallah sutum vardi ve sutum kizima yariyordu...herkesin kismeti farklidir...senin kizina saglik ve uzun omurler versin...

Ayyy ne guzel hersey hazirrr...canim tutuyi kaca aldiniz...simdidem nisanin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yollara

kızlar bizi

speedyim ben de baktım bloguna,
maşallah çok güzel çok tatlı olmuşsunuz, hayırlı uğurlu olsun benim kızım nisa beren'in adaşı nisa duru nuzun doğumgünü

ne güzel adaşlar demek :)
senin meleğinde sağlıkla büyüsün

Arada olur öyle üzülme bende bazen bagriyorum hatta silkeliyorum çok sabrimi tasirdimi sonra çok üzülüyorum ama

Canim bende kizoma bagirdigimda cok uzuluyorum vw agliyorum..esim cok kiziyor ona bagirdigimda...ayyy kiyamam canim kizimaaaa..

kızıyorum bağırıorum sonra aklım gidiyor üzülüyorum.
neyse 3 gün kıızmla evdeyim güzel günler geçiririz inşallah.

Kızlar bugün kızıma annanesi bisiklet aldı babannemizde oto koltugu aldı doğumgünü hediyelerimiz bile hazır yani :) ablam bornoz takım aldı kucuk geldi popo şu kapanmadı yarın degistiricez belki masa sandalye aktivite masası ali cam minnak legolarla oynar üstünde oturmayı öğrenir hem.

Bu arada kızım kosturuyo annemin uzun koridorunda gele gide iyice öğrendi çok şükür; )

Sallanmadan uymaya devam hiç beklemeyin uyku egitimini verin
11 aydan sonra huzurluyum mutluyum sakınım kuzumda mutlu huzurlu artik surekli bagiran aglayan annesi yok yorgun bitkin usanmis annesi yok surekli opusup koklasiyoruz rabbime sukurker olsun bu gunleri gorucek miydim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…