- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
allahım yavrunu bağışlasın canım hayırlı evlat etsin inşallah,bu arada bende oğlanı mutfaktan getiremiyorum kap kaçak ve tüpten ayrılmıyor çekmeceleri boşaltıyor getirince kıyamet kopuyor çekmece kilidi aldım ama onu bile söktü sanırım eski usul iple bağlarım bende.
canım bende dün bağırdım uyumuyor diye ben ona babası da bana çok kötü bağırdı bende al senin olsun dedim ve yattım kısır döngü oldu bizimki sürekli işe giden bir baba ve ben tek başına duran bir anne düşün ayda 1 alışverişe çıkınca oda oğlana mama felan almaya gezmeye gittim sanıyorum ...ama eşim anlamıyor sanıyor ki ben ayağımı uzatıp keyif yapıyorum evde işin ne deyip duruyor bana...
Sağol canım benim kızım var zaten iyiki kızım hep kız istedim
Birde artık bu bilmiş heryere uzaniyo ocak düğmeleri kapı kilitleri sallanan anahtar kapı kilit tamam da ocağı ne yapıcam bilmem korumaları var biliyorum da onlar düğme tam cikcakmis altını yapistircan ocak düğmesini takcan öyle oluyo benim düğmeler tam çıkmıyo
canım bende dün bağırdım uyumuyor diye ben ona babası da bana çok kötü bağırdı bende al senin olsun dedim ve yattım kısır döngü oldu bizimki sürekli işe giden bir baba ve ben tek başına duran bir anne düşün ayda 1 alışverişe çıkınca oda oğlana mama felan almaya gezmeye gittim sanıyorum ...ama eşim anlamıyor sanıyor ki ben ayağımı uzatıp keyif yapıyorum evde işin ne deyip duruyor bana...
Selam,
artık sabırsız bir anne oldum gece uyumayan kızıma bağırıyorum
ve çok kötüyüm