sağol canım. şuanda stıptaçaresi yok ama ileride sinir nakli falan olursa ancak.
teşekkür ederiz kızlar.
büyük zevkle hazırlandım..
hepsi sağlıcakla girsinler yaşlarına
Bacaklarını yana duzmu uzatiyo niye uyarcakmisiz beline mi zararlı acabakızlar muahmmed w şeklinde oturuyor ne yapsam inernette uyarın diyor ama daliınca yine ayını oturuyor.
zararlı diye biliyorum daha bu haftasonu günde bizde tam bunu konuştuk.kızlar muahmmed w şeklinde oturuyor ne yapsam inernette uyarın diyor ama daliınca yine ayını oturuyor.
Nasıl oturma şekliki okızlar muahmmed w şeklinde oturuyor ne yapsam inernette uyarın diyor ama daliınca yine ayını oturuyor.
canm yeni yaşınız hayırlı olsun size hayır getirsnGünaydın kızlar ,
cumartesi doğum günümüzxü kutladık.
bloğuma ekledim. resimlerimizi bakmak isteyen olursa cekirdekaile0506 yazın çıkacak. :)
hatırlıyorum da ilkokul ve ortaokul çağlarımda ben de hep öyle otururdum bana çok gülerlerdi kurbağa gibi oturuyon derlerdi. sonra nasıl olduysa zamanla bıraktımkızlar muahmmed w şeklinde oturuyor ne yapsam inernette uyarın diyor ama daliınca yine ayını oturuyor.
Bacaklarını yana duzmu uzatiyo niye uyarcakmisiz beline mi zararlı acaba
Nasıl oturma şekliki o
Bizde oturma çok olmadigindan bilemedim reyyanim
canm yeni yaşınız hayırlı olsun size hayır getirsn
hatırlıyorum da ilkokul ve ortaokul çağlarımda ben de hep öyle otururdum bana çok gülerlerdi kurbağa gibi oturuyon derlerdi. sonra nasıl olduysa zamanla bıraktım
bel değil de bacaklara zararlıymış canım
zamanla bacak yapısı bozuyormuş kızlar.nasıl tarif edilir bilemedim yasakhayalcim nete yaz çıkıyor zaten arkadan bakınca tam w gibi oluyor...
biricik sen kaynana de ki her bebek farklı bizde de o kadar şubat bebeği var ki hep bir kıyas anlamıyorum insanları ya rahat bırakmayı öğrenemediler gitti...
kızlar 2 uyarım var sağlık ocagının verdiği kan şurubunu kullanan arkadaşlar elinizdeki seri 2920210 ise kullanımı durdurun içinde zararlı bir madde varmış bir diğer uyarı 1 yaş aşısından sonra yumurtayı hiç vermeyen arkadaşlar için önemli yapılan aşıdan sonra yumurta yiyen bebeklerde ciddi kızarıklık oluyormuş ebelerinize sorun ihmal etmeyin bunun için bazı drlar 1 hafta yumurta yedirmeyin diyor....
Geçmiş olsun.dikkatli annesin pinkim tebriklerMerhaba arkadaşlar biz de şimdi doktordan geldik. Oglumun testisleri icin gitmistik su varmis sadece yukarida degilmis çok şükür 2 yasina kadar kontrll edelim dedi cocuk cerrahimiz. Sonra ben oglumun dil altinin yapisik olmasindan supheleniyordum gercekten de varmis hemen küçük bir operasyonla dil alti da kesildi. Oradan da cocuk doktoruna gittik 1 yas tahlilleri yapıldı tam 3 tüp kan alindi kuzumdan. Bugün cok agladi cok yoruldu ama hepsi onun iyiligi icindi. Allahin kimsenin çocuğuna dert vermesi hastaneye dusmek cok zor
Canim cok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar biz de şimdi doktordan geldik. Oglumun testisleri icin gitmistik su varmis sadece yukarida degilmis çok şükür 2 yasina kadar kontrll edelim dedi cocuk cerrahimiz. Sonra ben oglumun dil altinin yapisik olmasindan supheleniyordum gercekten de varmis hemen küçük bir operasyonla dil alti da kesildi. Oradan da cocuk doktoruna gittik 1 yas tahlilleri yapıldı tam 3 tüp kan alindi kuzumdan. Bugün cok agladi cok yoruldu ama hepsi onun iyiligi icindi. Allahin kimsenin çocuğuna dert vermesi hastaneye dusmek cok zor
Geçmiş olsun biricikim bizde ayniyiz önce oğlum hasta oldu ateşi ne çıktı sonra ben halende hastayizmerhaba güzel anneler nasılsınız ben ve oğlum ikimiz de hastaydık oğlum daha iyi ben daha toparlayamadm sütten dolayı ilaç da alamıyorum öksürmekten boğazm hep kanlandı
Canim cok gecmis olsun..merhaba güzel anneler nasılsınız ben ve oğlum ikimiz de hastaydık oğlum daha iyi ben daha toparlayamadm sütten dolayı ilaç da alamıyorum öksürmekten boğazm hep kanlandı
Canim buaralar herkes hasta sizede cok gecmis olsun.Geçmiş olsun biricikim bizde ayniyiz önce oğlum hasta oldu ateşi ne çıktı sonra ben halende hastayiz
Canim cok gecmis olsun nasil anladin..Merhaba arkadaşlar biz de şimdi doktordan geldik. Oglumun testisleri icin gitmistik su varmis sadece yukarida degilmis çok şükür 2 yasina kadar kontrll edelim dedi cocuk cerrahimiz. Sonra ben oglumun dil altinin yapisik olmasindan supheleniyordum gercekten de varmis hemen küçük bir operasyonla dil alti da kesildi. Oradan da cocuk doktoruna gittik 1 yas tahlilleri yapıldı tam 3 tüp kan alindi kuzumdan. Bugün cok agladi cok yoruldu ama hepsi onun iyiligi icindi. Allahin kimsenin çocuğuna dert vermesi hastaneye dusmek cok zor
Dilinin altinda perde gibi küçük bir zar vardi nedense kafama takildi galiba anneler hissediyorCanim cok gecmis olsun nasil anladin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?