2014 Şubat Anneleri

günaydın kızlar evde yoktum nete giremedim ama hiç ilerleme olmamış sayfalarda nasılsınız...

anladım canım tıpta her gün yeni bir gelişme var inşallah kuzucugun bir an önce iyi olur.

sağol canım. şuanda stıptaçaresi yok ama ileride sinir nakli falan olursa ancak.

yeni yaşınız hayırlı olsun hep mutlu olsun kuzun darısı bizimkilere olsun inşallah.

teşekkür ederiz kızlar.
büyük zevkle hazırlandım..
hepsi sağlıcakla girsinler yaşlarına

merhaba güzel anneler nasılsınız ben ve oğlum ikimiz de hastaydık oğlum daha iyi ben daha toparlayamadm sütten dolayı ilaç da alamıyorum öksürmekten boğazm hep kanlandı

Günaydın kızlar ,

cumartesi doğum günümüzxü kutladık.
bloğuma ekledim. resimlerimizi bakmak isteyen olursa cekirdekaile0506 yazın çıkacak. :)
canm yeni yaşınız hayırlı olsun size hayır getirsn

kızlar muahmmed w şeklinde oturuyor ne yapsam inernette uyarın diyor ama daliınca yine ayını oturuyor.
hatırlıyorum da ilkokul ve ortaokul çağlarımda ben de hep öyle otururdum bana çok gülerlerdi kurbağa gibi oturuyon derlerdi. sonra nasıl olduysa zamanla bıraktım

benm oğlum da hala paytak yürüyo hafif popo dışarda. kaynanam falan eltilerm ne biçim yürüyo diyip duruyolar kendi çocuklaryla kıyaslıyolar içten içe .keşke çenelerinin ipi olsaydı da büzebilseydm.Allah a şükür yürüyebiliyo zamanla düzelir diyorum

bel değil de bacaklara zararlıymış canım
Bacaklarını yana duzmu uzatiyo niye uyarcakmisiz beline mi zararlı acaba

zamanla bacak yapısı bozuyormuş kızlar.nasıl tarif edilir bilemedim yasakhayalcim nete yaz çıkıyor zaten arkadan bakınca tam w gibi oluyor...

Nasıl oturma şekliki o

Bizde oturma çok olmadigindan bilemedim reyyanim

biricik sen kaynana de ki her bebek farklı bizde de o kadar şubat bebeği var ki hep bir kıyas anlamıyorum insanları ya rahat bırakmayı öğrenemediler gitti...

kızlar 2 uyarım var sağlık ocagının verdiği kan şurubunu kullanan arkadaşlar elinizdeki seri 2920210 ise kullanımı durdurun içinde zararlı bir madde varmış bir diğer uyarı 1 yaş aşısından sonra yumurtayı hiç vermeyen arkadaşlar için önemli yapılan aşıdan sonra yumurta yiyen bebeklerde ciddi kızarıklık oluyormuş ebelerinize sorun ihmal etmeyin bunun için bazı drlar 1 hafta yumurta yedirmeyin diyor....

Merhaba arkadaşlar biz de şimdi doktordan geldik. Oglumun testisleri icin gitmistik su varmis sadece yukarida degilmis çok şükür 2 yasina kadar kontrll edelim dedi cocuk cerrahimiz. Sonra ben oglumun dil altinin yapisik olmasindan supheleniyordum gercekten de varmis hemen küçük bir operasyonla dil alti da kesildi. Oradan da cocuk doktoruna gittik 1 yas tahlilleri yapıldı tam 3 tüp kan alindi kuzumdan. Bugün cok agladi cok yoruldu ama hepsi onun iyiligi icindi. Allahin kimsenin çocuğuna dert vermesi hastaneye dusmek cok zor

Evet netten baktım reyyan o oturmaya..yaw ben 12 yaşına kadar öyle oturdum. Şükür bi sorunum yok.yigenimde aynı otururdu. .ortopedi Dr. O oturduk siz düzeltin demiş kardeşime. 2 yaşındayken aklı erince uyariyorlardi.unuttu zamanla. Şimdi 4 yaşında öyle oturmaz. .bence bebeklerin çoğu öyle oturuyor.oglumda bazende duruyo ama çok uzun süre oturmadigi geri kalktığı için düzeltmeye fırsat vermiyo..telaş etme sen düzelt sürekli öyle oturunca. Unutur zamanla

Geçmiş olsun.dikkatli annesin pinkim tebrikler

Canim cok geçmiş olsun

merhaba güzel anneler nasılsınız ben ve oğlum ikimiz de hastaydık oğlum daha iyi ben daha toparlayamadm sütten dolayı ilaç da alamıyorum öksürmekten boğazm hep kanlandı
Geçmiş olsun biricikim bizde ayniyiz önce oğlum hasta oldu ateşi ne çıktı sonra ben halende hastayiz

TEŞEKKÜR EDERİZ ARKADAŞLAR hepimize hayırlı yaşlar olsun..

Bizim kızda öyle oturuyor bazen ama uzun süre kıcı yer görmediği için dokunmuyorum :)

Canim cok gecmis olsun nasil anladin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…