Ama şurda katılıyorum. Gencecik erkek kadın aylarca uğraşıyor olmuyor.eltim 40 yaşında kaynım 44 yıllarca korundular. 18 yaşında ve 16 yaşında iki oğlu var.korunmayi bıraktığı ay hamile kaldi. .oğlumu kıskandı kısaca 40 dan sonra 3 bebeğe niyetlendi

evlendim bir ay sonra bi büyük eltim hemen hamile kaldı kaynanam bana resmen sen uyu bak o 3 ye hamile diyodu hamile kaldım öğrendim ki en büyük eltim de hamileymiş benden 15 gün önce doğurdu 4.çocuğunu Allahım ne günlerdi kadının 4. cocuğu hemen sütü geldi ve bebeği hızla anormal şekilde kilo aldı ben sezeryenlydm sütüm geç geldi ve bebeğim geç toparladı .ne kıyaslamalar duydum bu cocuk hiç gelişmiyo büyümüyo yok kaka yapmıyo yok bacagını tam acmıyo yok damağı böyle sanki acube i hilkat doğurmusum gibi cocuğum toparladı bikaç sonra kaynanam bana ben bu cocuk ölür demiştm dedi sonra bebeğim çok şükür çok iyi toparladı o kıyasladıkları bebek ise bi hastalığa yakalandı kırkında aldığı anormal 2-3 kiloyu da verdi oğlumdan zayıf bir hale geldi hala da oğlum ondan iyi ve iri. Allah ona da sağlık versn ama eltim bana derdi ki senin sütün iyi değil benim sütüm kilo yapıyo oğlunu da emdireyim de kilo alsn dergibi YYY NEYSA YAA NE ÇOK YAZDM
biricik haklısında gel gör elimde değil...gerçekten de rabbim öyle güzel planlıyor ki herşeyi söyleyecek söz kalmıyor bize sende kimseye kulak asma canım bırak konuşsunlar.
ASMIYORUM CANM HEPSİNE HADDİNİ BİLDİRDİM MESAFAMİ KOYDUM